| Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! | |
|
+4Teddy. ...LlilzZz... -A. *Радии <3 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Вто Май 17, 2011 7:04 pm | |
| В скорошно интервю за Teen Vogue.Попитаха я как се чувства от това,че е по средата между феновете и Джъстин. ''Може и да съм по-голяма от него,но това за мен няма значение.Понякога се чудя как ще живея без някой скъп човек.С него се забавлявам.Боли ме,че феновете му не ме възприемат като негова близка,но това сме ние,ние решаваме.Абсурдно е и да съм с него заради славата му.Той е известен сам по себе си,а аз по моя начин.Ние сме приятели и винаги ще бъдем!''
Права е,те си решават. Щом се обичат нека са заедно.. А и съм сигурна,че Селена не е с Джъстин заради славата му,а защото го обича.
| |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Вто Май 17, 2011 10:35 pm | |
| Селена си има достатъчна слава според мен.Но иначе е права,че те си решават. | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Вто Май 17, 2011 11:11 pm | |
| И според мен на Сел не й трябва слава. От всички видеота и снимки си личи колко много се обичат. Сел е права, няма значение, че Джъстин е по-малък. Също, феновете на Джъстин нямат никакво право да се месят във връзката им. | |
|
| |
Teddy. Напредващ
Warn : ( : Не ме интересува чуждото мнение!! Брой мнения : 113 Reputation : 0 Join date : 25.04.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Сря Май 18, 2011 1:11 am | |
| И аз мисля, че се обичат и Сел не е с него заради славата му. Това, че лудите фенки на Джъстин ревнуват и не допускат никого до него - това е друг въпрос. Нека те да казват каквото си искат. Нали Сели и Джъстин си знаят, че те се обичат? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Сря Май 18, 2011 2:30 pm | |
| Тц, тц, тц.. Според мен както каза Ивето, Селена си има достатъчно слава! Пък и тя не е такъв човек, който да излиза с някой заради това да стане по-известна. |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Пет Май 20, 2011 9:00 pm | |
| Селена си има нужната слава, Джъстин също. Така наречените, бих казала жалки "фенки" просто са параноични и измислят какво ли не. | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
Warn : Брой мнения : 61 Reputation : -15 Join date : 02.03.2010 Age : 32 Местожителство : плевен
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Съб Май 28, 2011 10:37 am | |
| Джъстин ходи със Селена з аради не йната слава . Затова все я опипва пред камерите и н е ми го и зкарва йте ангелче небесно, той я с ъсипа , вли яе й много лошо. Откакто ходят тя е по ра зсъблечена , не гледа дали я снимат. Така е и е факт , не си мислете , че си плямпам бе з да мисля - мога да с ъбера цял куп снимки , доказващ и го - преди как се обличаше , как сега , преди как гледаше да не я снимат в някоя по -такава ситуация, сега - не . Това е истина .Не казвам , че не трябва да ходят заедно , те си решават , не ме разби райте погрешно - не им се меся във врзката , просто израявам мненение то си . Мони^ | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Съб Май 28, 2011 2:32 pm | |
| Тя е достатъчно известна! Ако се обичат - нека да са заедно! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Съб Май 28, 2011 5:23 pm | |
| |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
Warn : Брой мнения : 61 Reputation : -15 Join date : 02.03.2010 Age : 32 Местожителство : плевен
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Съб Май 28, 2011 6:19 pm | |
| Да, ама съм прав. Слага се запетая преди "ама". В края на изречението се слага препинателен знак. Ивс^^. | |
|
| |
okrotitelq2 Напредващ
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Съб Май 28, 2011 6:26 pm | |
| Да ама съм прав не съ против връзкатаим тя излиза със него итя решава споредмен то и влияе много лошо | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! Съб Май 28, 2011 8:07 pm | |
| Според мен Селена си се облича както винаги. Просто преди не ви е правело такова впетление. Пък и не съм я видяла да ходи чак толкова разсъблечена. Това, че роклят и е малко по-изрязана не значи, че е разсъбечена. Смисъл не вярвам той да й е казал "ходи разсъблечена" и неща от тоя род.. А и тя пораства. Не може за всичко да обвинявате Джъстин. Не, че го защитава, ама тя си решава как да ходи не той. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! | |
| |
|
| |
| Селена: Не съм с Джъстин,заради славата му! | |
|