| Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ариана Дъмбълдор Нов
Warn : ( : Големите мечти са за слабите, а малките за силните! Аз имам и двете, значи съм себе си! Брой мнения : 20 Reputation : 0 Join date : 22.05.2011 Age : 29 Местожителство : в нас
| Заглавие: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Вто Май 24, 2011 6:19 am | |
| Семейството и приятелите ми казват, че трябва винаги да съм благодарен. Така че ви благодаря. Без вас нямаше да съм тук. Аз ви виждам от сцената. Сега и вие можете да ме видите – такъв, какъвто съм наистина. Тази история е за това колко много и колко бързо се промени моят свят благодарение на вашата безусловна подкрепа. Аз съм Джъстин... и това е само Първата крачка към славата. | |
|
| |
Ариана Дъмбълдор Нов
Warn : ( : Големите мечти са за слабите, а малките за силните! Аз имам и двете, значи съм себе си! Брой мнения : 20 Reputation : 0 Join date : 22.05.2011 Age : 29 Местожителство : в нас
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Вто Май 24, 2011 6:21 am | |
| На мен лично ми харесва много. Прочетох я два пъти и ми хареса как описва живота си без страх и срам, а снимките са върха. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Чет Юни 02, 2011 11:25 pm | |
| Не съм си я взела и нямам голямо намерение. Не го мразя, нито го харесвам. :) Ама ми писна в книжарницата вече където и да се обърне все неговата книга.. Нищо против книгата, ама за какво толкова много? |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Пон Авг 01, 2011 7:27 pm | |
| Аз си я бях поръчала преди месец и прочетох само малка част. | |
|
| |
xxbloodxx Нов
Warn : Брой мнения : 45 Reputation : 3 Join date : 04.08.2011 Age : 26 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Чет Авг 25, 2011 10:48 pm | |
| Не съм я чела, но ми изглежда доста интересна. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
bubblepop. Нов
Warn : Брой мнения : 39 Reputation : -1 Join date : 21.08.2011
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Пет Авг 26, 2011 1:22 am | |
| Бих я прочел само ако ми платят. Ще си го причиня за пари... хД Не може да е толкова ужасна, на Майла се понася, пък на биберона... | |
|
| |
Claudia. Напредващ
Warn : ( : мразя Ви, зарибяващи по 1D твари.. Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 10.11.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Вто Дек 27, 2011 5:55 pm | |
| Ааа! Книгата е невероятна. А хейтърите ако я прочетат, мисля, че ще гледат на Джъстин от друга страна. ;) Сигурна съм. Просто отделете малко време и ще проумеете много неща. ;) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата | |
| |
|
| |
| Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата | |
|