Майли наскоро даде интервю за Clarin.com където потвърждава връзката си с Лиъм .
Вижте цялото интервю:
Как е на турне?
Велико. Дойдох тук, за да подкрепя своите фенове. Те са много топли и пълни с изразяване.
Какво знаеш за Аржентина?
Не е твърде много, но баща ми беше тук и преди. Разказваше ми с историите си за мястото и хората, така че трябваше да дойда в Южна Америка.
Какво можеш да кажеш за шоуто?
Това е първият път, когато правя нещо съвсем различно. Обичам хората, които ме вдъхновяват през последните няколко години.
Какво те вдъхновява да пишеш песни?
Като цяло, музиката е вдъхновение за мен. Разбира се, в песните ми са моите чувства, които изпитвам.
Сега си само Майли, но за много хора все още съществуваш като Хана. Как получаваш нови фенове?
Моите фенове са израснали заедно с мен. Мисля, че те разбират, че те идват на концерт на Майли, а не на Хана. Аз съм вече в друга точка от живота си, така че тези промени са нормални.
Мислиш ли се за перфектна?
Винаги съм честна: Никога не съм казвала,че аз съм съвършено момиче. Най-лошото нещо, което можете да направим, е да живеем според това, което мислят другите хора. Бих искала да кажа на феновете си, че аз съм истински, нормален човек като всички тях. Вие също може да правите грешки.
В последно време има слухове, че баща ви е дал интервю, в което той говори за интимни въпроси на семейството. Вярно ли е?
Аз не обичам да говоря за личните си дела. Мисля, че моят професионален живот трябва да бъде достатъчен.
Къде е той (Лиам) по-късно ли ще присъства на твой концерт?
След като напуска Америка до Австралия. Това е страхотно, защото там е приятелят ми.
Дали това е сериозна връзка?
Аз не искам да разкривам подробности, но ние имаме много силна връзка.
Той не можеше да дойде с теб на турне?
Не, защото той снима филм в Австралия. Ние ще се срещнем точно там.
кредит: http://disneyfansite-bg.blogspot.com/