rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Ново интервю с Майли Пет Яну 21, 2011 8:04 pm | |
| Защо мислиш, че пресата е забравила лошото към Тейлър Момсен и са се фокусирали върху теб? Защото моите фенове винаги са били по-младата аудитория от нейната, то хората забравят факта, че тя е по-млада от мен. Тя участва в Gossip Girl, по-малките също го гледат! Просто защото съм работила в Disney Channel не означава, че аз не мога да порасна, а Тейлър може. Тя е на седемнайсет. Има и по-малки хора, които я гледат.
Искаш ли пресата да тръгне след Тейлър, както след теб? Не. Не искам това. Просто искам хората да спрат да бъдат толкова критични, но смятам че то няма да стане.
За бъдещето си: Имам да снимам още един филм веднага след So Undercover, това е фирмът Wings. Също се надявам да тръгна на турне по-късно тази година. Имам много музика за издаване. Тази година ще е голяма за мен.
- Ами какво да ви кажа, супер много се радвам, че тази година ще излезнат 3 филма със Майли, ще издаде албум и ще тръгне на турне! Надявам се да мине и близко край България, та да отида и аз! Определено се очертава доста запълнена година за нея, надявам се да е два пъти по успешна! | |
|