Били Рей Сайръс каза пред View: "Отказах се от развода. Искам семейството нш да е отново заедно. Нещата са по-добри от всякога. Имам чувството че имам Майли отново. Имам чувството, че сме бащата и дъщерята, който бяхме преди Хана Монтана. Хана Монтана не съсипа семейството ми. Бих искал да изясним нещата. Обичам Хана Монтана, обичам "Дисни". Обичам нашите фенове, които бяха с нас през цялото това шоу. Това беше едно невероятно пътешествие. Ние се смяхме много през последните дни. Аз говорих вчера с Майли и тя ми говореше за Ню Йорк и забелязах, че е тъжна. Тя ми прати снимка, на която изглеждаше че е плакала и аз я попитах а тя ми каза: "Ами на снимката има някои вечества и ми казаха че съм била напита." Отново разгледах снимката и и казах "Скъпа, съжалявам просто трябва да бъде трудно." Тя каза "Това е срамно. Наранява чувствата ми" и най-важното "Това е лъжа. Не бях пиана. Просто се опитвах да стигна до колата си след срещата." Мисля че за първи път аз и цялото ми семейство най-накрая общуваме..Нещата наистина са по-добре от всякога"
кредит : http://disneyfensite.blogspot.com/