| Майли Сайръс порасна | |
|
+5*SelZzZ* Alice~ monini ~Ivssy` ^^бубс... 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
^^бубс... Неспасяем
Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Майли Сайръс порасна Сря Май 05, 2010 11:15 pm | |
| 17-годишната Майли Сайръс иска възможно най-скоро да се освободи от образа на тийнейджърка-звезда, който й лепнаха след „Хана Монтана". В своя нов клип към песента I Can't Be Tamed, премиерата на която се състоя на 4 май, тя се представи в образ, който никак не се връзва с веселата и жизнерадостна Хана. По-скоро имиджът й напомня на Риана или Lady GaGa.Песента I Can't Be Tamed стана първият сингъл на Майли от едноименния й студиен албум, който ще види бял свят на 22 юни. Звездата публикува съобщение в блога си на официалния сайт Miley World: „Седя в студиото и слушам новия си албум I Can't Be Tamed! Сега той е напълно завършен и се вълнувам, че скоро ще го чуете. Това е албум, който идва от сърцето ми. Нито едно мое произведение не ми е толкова близко като него. Много съм щастлива!" Майли споделя също, че страшно й е харесало да работи върху видеото и се удовлетворена от резултата: „Да, това е сексуален клип, но работата не е да махнеш от себе си колкото се може повече дрехи, а точно да изразиш духа на песента, да предадеш текста и смисъла й", вълнува се Сайръс. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна Чет Май 06, 2010 2:42 am | |
| Всеки се променя, а новият и стил ми харесва повече! | |
|
| |
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна Чет Май 06, 2010 3:42 am | |
| - Alice~ написа:
- Всеки се променя, а новият и стил ми харесва повече!
Аз пък харесвам всички страни на Майлинка!!! Четох в БРАВО, че тази година след като издаде албума си ще си вземе кратка почивка и ще осмисли стила си. Ще пр ави смесица в парчетата си... Правопис. Мони^ | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна Чет Май 06, 2010 3:48 am | |
| Майли направи доста рискова промяна. Но ми харесва. Новият й имидж е като на лъвица! Толкова е решителна в новия си клип.. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна Чет Май 06, 2010 3:59 am | |
| Браво, че е поела риска да експериментира. Определено й отива и такъв стил! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна Чет Май 06, 2010 11:04 pm | |
| Много, много се радвам, че излезна от сянката на Дисни. Това е моята Майли. Тя порасна. | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна Чет Май 27, 2010 1:36 am | |
| Беше ми хубаво да я гледам как расте. От малко, сладко и талантливо детенце, тя се превърна в млада и талнтлива звезда! Много се надявам, да излезне съвсем от Дисни (Сянката на Дисни, както каза Чичи ;д) ии да и се радваме все така! Песента е много хубава.. Аа и очаквам албума!^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли Сайръс порасна | |
| |
|
| |
| Майли Сайръс порасна | |
|