LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Моменти, които са ви формирали като личност Пон Апр 25, 2011 1:47 am | |
| Знам, че още не сте на преклонна възраст, за да давате обобщения, но все пак: Kои са моментите, които са ви формирали като личност до този момент? | |
|
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Моменти, които са ви формирали като личност Съб Юни 04, 2011 12:29 am | |
| Според мен това са моментите,които са били тежки за мен. Аз мисля, че точно трудностите ни формират като личности. Не са приятни, но получаваме доста ценен експрианс от тях. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Моменти, които са ви формирали като личност Съб Юни 04, 2011 11:13 pm | |
| Имам няколко основни момента, които са причините за това, което съм сега. - Запознаването ми с човек, който само с излъчването си ми показа изключително много неща. - Сближаването с друг, който пък е на принципа "изживей мига, ден за ден" и аз малко или много се повлиях от това. - По-големите трудности, през които съм минала и от които съм научила по нещо важно. | |
|
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Моменти, които са ви формирали като личност Сря Юни 08, 2011 11:12 pm | |
| При всички случаи трудностите и срещите с различни хора са ме променили.Когато човек се срещне с различни ситуации,някак си "проглежда" след това и може някак си да се предпази за бъдещи неприятности или просто,когато на човек му се случи нещо лошо,той си вади поука и помъдрява.Именно по този начин според мен всички тези неща са ме формирали като личност. | |
|
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Моменти, които са ви формирали като личност Вто Юли 05, 2011 5:10 pm | |
| Трудностите през които минах за съвсем кратко време,препядствията които съдата постами на пътя ми и любимите хора които ми отне! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Моменти, които са ви формирали като личност | |
| |
|