rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Като Майка, Като Брат Съб Дек 19, 2009 2:18 am | |
| Като Майка, Като Брат Мога да го кажа бързо дай ми време на една цигара... Слушай песен докъде ще те докара не е нужно да му казваш любов -кажи му както искаш, до тебе е независимо искаш не искаш! и зная,че понякога е тъпо и понякога нахално твоето семейство на последно място е идеално! Обаче те са твойта плът, и когато кървиш кървят със твойта кръв! Заставам,а ти ще ми покажеш други хора без изгода със любов със човешка природа, които са готови да горят за теб , които живяха живот,за да дадат на теб! Спри да търсиш на кого да се облегнеш животът ти е същият от където и да се погледнеш! Има нерви,има смях - друго няма... надеждата си тръгва първа семейството остава!!!
Припев: И където и да идеш, и с когото и да бъдеш няма да обича като майка като брат!!!
И където и да идеш, и когото и да срещнеш няма да ти вярва като майка като брат!!!
Животът променял - КОЙ е той,че ще променя бе?! Гълтай още от отровата на просотията бе! И ела да ти докажа,че живееш там, където Господ не пази така както майка си пази детето и нищо няма да ти пречи направи го пак, и карай се със близките си като първия глупак, и кажи "на мене никви нe ми са тия" за да угодиш на собствната си тъпотия! и няма да съм тук за да те съдя, и няма да си грешен нито смешен, и няма да си крив,няма да е грозно, няма да е грубо,няма да е семейство,а ти си нямаш друго!!!
Припев: И където и да идеш, и с когото и да бъдеш няма да обича като майка като брат!!!
И където и да идеш, и когото и да срещнеш няма да ти врярва като майка като брат!!! | |
|