|
| Нещо, на което никой не обърна внимание.. | |
|
+11Barbie. Little Girl ~ monini A d i ♥ ~Rossita Addicted21 Cap`pac. Kat3t0 ♥ *Радии <3 LightOne rozaLie 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 9:43 pm | |
| Снощи си теглих снимки на Селена, за да си направя графики и попаднах на едни снимки. На тях, отлично се вижда, че блузката и прозира и се вижда сутиенът й. На практика, нищо интригуващо. Но за един фен на Майли като мен, то ме заинтригува.
Мисълта на поста е следната. Ако Майли го беше направила, сумати народ щеше да изрази недоволството си, как това е тоолкова грешно. А Селена го направи, никой не обърна внимание? Но естествено имате си я rozaLie, която обърна.
И тук е мястото да кажа, че не искам да пишете за Майли, etc. А да се изразите относно това, дали няма в скоро време да видим една по-провокативна Селена. Имайте на предвид случките с Джъстин, снимките и всочко около нея сега.
ПП: Да не кажете, че се заяждам или нещо такова. Или, че сравнявам Селена с Майли. Не, просто ми направи впечатление и искам да оформим дискусия. ПП2: Въпросните снимки може да видите тук > click | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 10:40 pm | |
| Първо, не виждам нищо грешно в тези снимки. Дори и това да беше Майли щеше да ми се стори твърде странно и твърде overreacting. Блуза като блуза. Излязла е на проста разходка - няма как да има за цел провокация носенето на подобно облекло.
Но иначе дали Селена ще става по-провокативна? Разбира се. Тя тепърва започва стъпка по стъпка да върви по този път. Красавица като нея няма как да избяга от секси имиджа. Обаче както неведнъж съм го казвал е важно как ще го направи. Дали ще се гмурне на дълбокото от раз, или всичко ще стане постепенно и неусетно. За момента Селена спазва втория сценарий, който за мен е по-добрия. Тя ще бъде провокативна, но няма да излиза извън нормалните рамки - да прескача в пошлото е ексцентричното. Да, ще има снимки, от така наречените "компрометиращи", но смятам, че в никакъв случай не биха й навредили. Защото тя първо се учи да ходи, а след това да тича. Нещо, които някои звезди не успяха да овладеят. Аз като типичен представител на мъжкия пол ще бъда доволен от една провокативна Селена, но пак казвам в едни нормални граници. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 10:42 pm | |
| Точно от мнения като първия ти абзац ме беше "страх". Въпросът тук е, че ако това беше Майли, всички щяха да го огласят, като колко лошо момиче е. А когато това е свършено от Селена, никой дори не обръща внимание.
Тук не засягам, дали е правилно или не. Аз лично нямам против тя да излиза така, който и да е - пак няма да имам. Но се надявам да си разбрал какво имах в предвид. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 10:56 pm | |
| И щяха да са адско прости. В снимките няма нищо, за което да се хванат. Пак казвам подобно нещо щеше да е прекалено дори за Майли. Да, в Америка, може да са достатъчно идиоти да се хванат за подобно нещо, но не и тук. Не и моя милост. (а както знаеш моя милост не е от почитателите й). Ако го направят за Майли, то няма да е защото снимките са грешни, а защото яхват вълната на хейта. Но за Селена не могат да го направят, защото в снимките няма нищо. Това че биха го направили за Майли, абсолютно не означава че са пропуснали за Селена. Хейтът по Майли има съвсем вече други параметри и те минават границите на разумното. При Селена обаче няма как да стане точно с тези снимки. Никой не им е обърнал внимание, просто защото няма какво да се види. | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 11:34 pm | |
| Това не е всеки ден нали? А на Майли аз секи ден,мога да я видя така. Но,както и да е. Според мен,това е безмислена тема. Да пишеш,как си намерила снимка на която сутиена на Селена се виждал. Е,и? | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 11:37 pm | |
| Всъщност идеята на темата беше да обсъдим една бъдеща по-провокативна Селена. И не е чак толкова безсмислена. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Нед Мар 06, 2011 11:38 pm | |
| ^Явно всеки мой опит за заформяне на каквато и дискусия е отхвърлян. ОК, щом темата е излишна екипа да се погрижи за нея. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 12:41 am | |
| Да, малко е прозрачна, но не виждам кой знае какво. Може би ако беше съчетано с някои от онези къси панталонки стил "Майли" щеше повече да се набива на очи .. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 2:17 am | |
| Знам за кои снимки говориш. (поне ако е с една черна позираща блуза и дърпа куфър) Те са направени с фотошоп и не са истински.. |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 2:25 am | |
| Да и аз току-що забелязах на тази снимка - Spoiler:
и мисля ,че Сел не е знаела за това.Ее незнам може да е точно обратното ..;д | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 2:28 am | |
| - ~Ани* написа:
- Знам за кои снимки говориш. (поне ако е с една черна позираща блуза и дърпа куфър) Те са направени с фотошоп и не са истински..
Напротив и те са истински. | |
| | | Addicted21 Луд фен
Warn : Брой мнения : 302 Reputation : 4 Join date : 14.01.2011 Age : 27 Местожителство : Петрич
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 2:33 am | |
| Съгласна съм с LightOne. Ще става по-провокативна ,но по-малко.Ако я кара така мисля ,че няма да има проблем.Все пак няма все да ходи с кецове ии дълги блузки.. А в тези снимки все пак нищо няма. - Sëlënőĥőlичкā ^^<33 написа:
- Да и аз току-що забелязах на тази снимка
- Spoiler:
и мисля ,че Сел не е знаела за това.Ее незнам може да е точно обратното ..;д Няма как да не знае за това..Мислиш ли ,че не се поглежда в огледалото. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 2:44 am | |
| - nick_fenka написа:
- Според мен,това е безмислена тема.
Темата си е много добра, хем да се поразпишем малко. ; )Ениуей, нормално е да се случи 2-3-4 пъти. Ако е всеки ден - разбирам, бихме нарекли Сел провокативна. Но не мисля, че засега има нещо нередно. Може просто да е искала да пробва как е да ходиш с прозираща блуза. :D Ениуей, и да зачестят по-провокативните облекла - според мен няма да е кой знае какъв проблем, защото Сел все пак пораства. Опитва нови стилове и etc. Също като Майли. И двете растат и се променят - няма лошо. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 3:12 am | |
| Относно снимката, която даде Деси найстина и се вижда бельото, но не мисля, че трябва да се вживяваме толкова в нея(точно нея), защото това, че МАЛКО и се вижда бельото не е като снимките на Майли, които са почти съвсем голи като тази. Знам, че е малка и не се вижда лицето и, но лесно може да откриете с лицето и НЕ е фотошопирана. Но съм съгласна с Чичи. Ако беше Майли до сега Майли на щяха да я вкарат навсякаде в пресата. |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 3:54 am | |
| Ох, пак Майли била по-провокативна, а на Селена веднъж и се случило, какво толкова.И аз си хода с къси гащета и с клин, през който малко прозира, но не го правя с умисъл.Такъв е и случая тук.Селена си харесва блузата, решила е да си я облече и да се разходи с приятелка.Всеки си има уникален стил. Според мен е съвсем нормално Селена да е по-провокативна и не е нужно да се вдига излишен шум.Както и другите казаха е добре, че тя го прави постепенно. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 7:51 pm | |
| Ами, да случило се е веднъж и да се случи пак няма да е нещо лошо - в смисъл тази блуза дори не е толкова провокативна според мен.. Пък и много млади хора обичат да носят по-прозрачни дрехи, в което няма нищо лошо - харесва им, правят го, стига дрешките да не преминават границите на нормалното.. А блузата на Сел си е напълно в тези граници.. ;д Пък и както казаха преди мен, Сел няма винаги да се облича "тийнейдърски" - тя пораства и с това се променя стилът й.. | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 11:06 pm | |
| И аз не бях обърнала внимание въпреки, че няколко пъти съм поглеждала тази галерия. Щом повечето не сме забелязали значи не е нищо толкова провокативно и врапиращо, което от един поглед да привлича внимание. Според мен няма нищо лошо да носи такива блузки, било то и къси панталони. Никъде не пише, че е забранено все пак всичко това е в границите на едно нормално облеко. Споделям и по - горните мнения, че тя пораства и няма нищо лошо да носи такива дрехи. Може би Майли се забелязва повече, защото не знам някак си всички и търсят кусурите така да се каже. Тя доста по - бързо стана провокативна млада жена затова и ни направи по - голямо впечатление. Според мен нито едната, нито другата правят нещо грешно като пробват нови и различни стилове. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пон Мар 07, 2011 11:12 pm | |
| И аз мисля, че няма нищо лошо! Все пак и аз понякога нося такива дрехи. Например когато ще ходя на море дрехите, които си слагам са леко позиращи. Така че не е голяма работа. ;) |
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Вто Мар 08, 2011 12:48 am | |
| Не съм забелязвала,така,че не е кой знае какво. Това,че и се вижда сутиена и леко прозира,не значи че не трябва да носи тази блузка. А пък и на Селена и се е случило веднъж,какво толкова,а Майли често можем да я забележим с прозрачни дрехи. Не,че искам да се връщам на темата ''Майли'',но просто искам да кажа,че тя така да се нарече порастна по-бързо. И самата тя се чуства така и опитва много нови неща,с които показва,че е вече голяма. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Вто Мар 08, 2011 11:34 pm | |
| - Цитат :
- А да се изразите относно това, дали няма в скоро време да видим една по-провокативна Селена
- Цитат :
- А да се изразите относно това, дали няма в скоро време да видим една по-провокативна Селена
- Цитат :
Това е идеята на темата. Независимо как е именувана, независимо как си изрази мислите Чичи в началото - темата все пак бе ясно и точно формулирана. И да, аз също зачесах Майли, но за сметка на това написах двойно по-голям текст по темата. Айде да кажете нещо и по темата, моля. | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пет Мар 11, 2011 5:43 pm | |
| - nick_fenka написа:
- Това не е всеки ден нали? А на Майли аз секи ден,мога да я видя така. Но,както и да е. Според мен,това е безмислена тема. Да пишеш,как си намерила снимка на която сутиена на Селена се виждал. Е,и?
Оо божее! Няма как да знаеш вски ден ли е, или не И кога пък можеш да видиш Майли всеки ден така облечена?? А, това е безмислена тема, така ли? Ами, когато Майли излиза така, някой от новите във форума каза, че била к*рва или нещо такова беше. Е, сега и Селена е излязла така, хайде кажете де?!?!?!?!
И тука в почти всеки пост гледам, че продължавате да сравнявате Селена с Майл. И аз отново съм на мнение, че ако иска Селена и гола ще се снима, и Майли ако иска. Това си е ТЯХНА работа, какво се правите на загрижени и възмутени?! | |
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пет Мар 11, 2011 7:32 pm | |
| Да,но Селена един път съм и виждала да и прозира блузата... Това имах предвид,а Майли.. И не мога да разбера какво ми налиташ така? Това,че ти харесваш повече Майли,ясно че ще я защитиш. И както и да е,писна ми да споря за глупости. | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. Пет Мар 11, 2011 9:32 pm | |
| Охх, щом мнението ми не е като твоето, веднага реши, че ти налитам? хах Това е дискусия, за да спорим, а не всички да сме на твоето мнение, моето момиче!
ЕДИТ: Видях, че ми смъкваш репутацията, спокойно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Нещо, на което никой не обърна внимание.. | |
| |
| | | | Нещо, на което никой не обърна внимание.. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |