Заглавие: Кеч откачалки (Внимание - Клиповете не са за всеки!) Съб Авг 28, 2010 6:27 pm
Кечът не е за всеки. WWE е най-олекотената версия, която виждаме. Но има малки кеч компании, които не са толкова "детски" и там хората се опитват да се убият един другиму. Зове се hardcore кеч.. Ето на - който мисли, че кечът е само за деца, може да се запознае с няколко изрода. Направил съм малка подборка.
Не съм пуснал най-бруталните - клиповете не съдържат нещо повече от опасно приложени хватки, няма кървене или неприятни за гледане травми. Но все пак е препоръчително да има предупреждение за съдържанието им.
Та това по повод колко бил фалшив боя...
МОЛЯ, НЕ ПРИЛАГАЙТЕ ТОВА У ДОМА СИ. ОСТАВЕТЕ ГО НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КЕЧИСТИ.
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Кеч откачалки (Внимание - Клиповете не са за всеки!) Съб Авг 28, 2010 6:33 pm
Това са пълни идиоти (мое мнение). Да се трепят заради някакви си пари и то толкова ужасно, по-добре ниско платена работа и здраве, от колкото травма за цял живот и кратка слава. WWE си е цвете пред това.
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Кеч откачалки (Внимание - Клиповете не са за всеки!) Съб Авг 28, 2010 6:42 pm
Откачалки, ама това им е работата и те си я обичат.. ;д Бду: На мене ми хареса. So cool.
Sponsored content
Заглавие: Re: Кеч откачалки (Внимание - Клиповете не са за всеки!)
Кеч откачалки (Внимание - Клиповете не са за всеки!)