Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Нещо което ви дразни

Go down 
+4
-freak Cookie *b*
U make me so hot
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =]
:..КифладжкийкА..:
8 posters
АвторСъобщение
Маниак
Маниак

Warn :
Нещо което ви дразни Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Нещо което ви дразни Right_bar_bleue

Брой мнения : 547
Местожителство : Варна

Нещо което ви дразни Empty
ПисанеЗаглавие: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПет Окт 09, 2009 2:29 pm

Еми...тук пишете неща ,к оито някой от вашия клас е казал и ви е раздразнил.

В час по музкика:
Жоро:Метала е много тъп.
Аз:Ем...да.(нищо лично ама го мразя).
Кристиан(направо вика):Пък вашите Селена Гомез , Хана Банана...
Аз:Казва се Селина Гомез.
Кристиан:Както и да е ама е к***а.

Господина така го нахока.

В междучасието аз давам поканите за моя Ден-Ден.
Павел:Къде ще бъде?
Аз:В нас.
Павел:О , ти поканила ли си ме.
Аз: ohmy Не.
Павел:Йееееееее! Щам няма да е на Еко Парка си много тъпа.
Върнете се в началото Go down
http://selena-gomez-official.dir.bg
Луд фен
Луд фен

Warn :
Нещо което ви дразни Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Нещо което ви дразни Right_bar_bleue

Брой мнения : 372
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeСъб Ное 21, 2009 5:31 pm

Е пак е по-добре. При нас й викат Хана На*бана ... И много се дразя като момчетата почнат да я обиждат. Ама те всички са нек'ви чалгари ... xa и викат, че чалгата била хубава музика.
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

Брой мнения : 2198

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeНед Ное 22, 2009 12:44 am

При нас никой не знае коя е Сел нит Майли.. wacko Та при нашите идоти момчета ме дразни че..се хващат за оная..работа или къто почнат да ..ужас ;д .
-freak Cookie *b*
Неспасяем
Неспасяем
-freak Cookie *b*

Warn :

( : * Бiсkвiтka <33
Брой мнения : 1082
Местожителство : Варна^^

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Ное 23, 2009 6:16 pm

И те не ги знаят мно'о ,ама нали им са кефя...Тря'а са тъпи.
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeВто Ное 24, 2009 3:31 am

Малко офлуудихме темата ама нищо при нас пък металисти, рапъри... тук-таме някой харусър... И ко и викат на Хана - Ханах Монтанах Фонтанах или пък Хана Шибана във Фонтана или Хана На*бана във фонтана...
http://avatar-for-you.dir.bg
Catch Me <3
Маниак
Маниак
Catch Me <3

Warn :

( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd
Брой мнения : 448

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Дек 14, 2009 9:58 pm

Хана На*бана каза rofl мии то в нашия клас от всички има ah метали, рапъри, чалгарии 121 само да кажа: тфа нещо чалгата не е музика 546
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Дек 14, 2009 10:15 pm

Найстина много офлуудихме темата и все пак аз ще се изкажа : ) Тфа нещо както го наричате Е музика.. ;) има хора който харесват тази музика .. но те не са тръгнали да обиждат хаусарите,металите и т.н нали? Но не може да мине без някой да каже нещо за чалгата ,, омг вечее .. просто .,. абе не ми се говори,че ш почна говора простотий ама се съобразявайте малко и вие к'фо говорите : )
Catch Me <3
Маниак
Маниак
Catch Me <3

Warn :

( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd
Брой мнения : 448

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Дек 14, 2009 10:36 pm

Stupid^Lowe* написа:
Найстина много офлуудихме темата и все пак аз ще се изкажа : ) Тфа нещо както го наричате Е музика.. ;) има хора който харесват тази музика .. но те не са тръгнали да обиждат хаусарите,металите и т.н нали? Но не може да мине без някой да каже нещо за чалгата ,, омг вечее .. просто .,. абе не ми се говори,че ш почна говора простотий ама се съобразявайте малко и вие к'фо говорите : )

е може и да има хубави песнички kiss като преслава и константин - не ми пречи dance ама другия кючек простоо blink
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Нещо което ви дразни Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Нещо което ви дразни Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Дек 14, 2009 10:37 pm

good Тали.
Аз също я бях забелязал. Ма си рекох да замълча да не събирам черни точки и днес. laugh
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Дек 14, 2009 10:39 pm

steli iiiiiii написа:
Stupid^Lowe* написа:

е може и да има хубави песнички kiss като преслава и константин - не ми пречи dance ама другия кючек простоо blink

Е да,но тук не говорим за кючеците .. чалгата си е музика както и другите стилове .. писна ми секи да си налага мнението .. просто се дразня не друго!! Наде,сори,че на тебе си го изливам ама ме ядосаха и съм доста раздразнена,но не е ли така все пак секи си има вкус и си харесва нещо ралично от другия ..
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitimeПон Дек 14, 2009 10:42 pm

LightOne написа:
good Тали.
Аз също я бях забелязал. Ма си рекох да замълча да не събирам черни точки и днес. laugh

smile
Ем,на мене вече ми умръзна .. такаче .. : )) ,,

Айде темата отива в коша,че много флууд,то и без тфа е малко излишна smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо което ви дразни   Нещо което ви дразни Icon_minitime

Нещо което ви дразни
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Нещо късметлийско което ви се е случвало?
» Последното нещо,което ви разсмя
» Нещо, на което никой не обърна внимание..
» Владо Николов: Волейболът ни дава нещо, което футболът не може
» Кое е най-странното име което си чувал/а ?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Последните дискусии