Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:13 pm | |
| Защо се върна? Нали бяхме... хъхх ПЕРЗЕРЗНИЦИ?! И си онлайн, така че според мен, ще е редно да отговориш. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:17 pm | |
| Не бях за няколко дни в профила ,а се заиграх в една онлайн игра.Профила беше малко на другото момиче (втората създателка).По едно време затъпях от играта и реших да си върна профила. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:18 pm | |
| Хайде стига сте я нападали. Никога ли не може да дадете втори шанс на някой? Стига!
Решила е да се върне, мястото и е харесало, иска да си оправи взаимоотношенията, а я посрещате и обсъждате като бабичките пред блока, изкуфяли и незнаещи какво говорят.
Ако и този път се издъни плюйте я колкото сърце ви иска, но и дайде втория шанс.
Перверзници сме, еми окей. Нали се водим, че не ни пука какво мислят другите за нас, тогава какво се хващате? Такова мнение си е изградила, еми ОК, нема проблем.
Форумът е в кризисен период и всеки един потребител е добре дошъл, така казвате. И когато някой се завърне го посрещате с нападки. Я се изяснете какво искате, моля?
ПП: И да не го приемете за заяждане. ППП: Казвам го, защото имате навика да го приемате. Anywayz. | |
|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:23 pm | |
| Според мен е по-добре да я оставите да прави каквото иска. Това не значи,че я защитавам.Видяхме,че качи чужди снимки и графики и тн. Няма да се учудя и ако качи нещо друго. Това нейното ''напускане'' не беше истинско,в смисъл тя просто каза,че напуска за да видим как ще реагираме. Ениуей,мен вече не ме интересува и няма да се меся. Смятам,че и вие трябва да постъпите така,но ваша си работа.
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. | |
| |
|