Актрисата, която забременя наужким в телевизионното си шоу, роди бебе и го даде за осиновяване за сега няма никакво намерение да става родител.
24-годишната блондинка, която в момента е интимна с Алекс Питифър, с когото си партнира във филма „Аз съм номер четири", споделя, че във всичките проекти, в които се е снимала досега, винаги първите сцени, които трябва да снима са тези с целувките. "Не знам защо се случва така, най-вероятно продуцентите и режисьорът искат да избегнат неудобството от факта, че в процеса на работа двамата актьори, които по сценарий имат любовна връзка може и да не се харесат. Екранът е доста издаен, когато се отнася за химия между главните действащи лица."
Въпреки че Даяна и Алекс се залюбиха на снимачната площадка на „Аз съм номер четири", чиято премиера в Щатите е на 18 февруари, Куин от „Веселие" допълва: "Макар че с Алекс се разбираме чудесно, не е особено лесно да бъдеш интимен с някого, независимо дали сте двойка в живота или не пред очите на една дузина хора, които стоят зад камерата. Винаги е малко неловко."
Явно на Даяна никой не й е казал, че в нейната професия място за свян няма.