| Представям се,та винаги за се знаем ;дд. | |
|
+8Alice~ Little Girl ~ Barbie. *Радии <3 -A. LightOne ~Ivssy` Cap`pac. 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пон Мар 07, 2011 1:42 am | |
| Здравей!Приятно ми е.Добре съм ,а ти?Ми нищо пиша в темата ,а ти?;д | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пон Мар 14, 2011 12:28 am | |
| Много ми е интересно, защо след като си си сложила чужди аватари не дадеш поне кредит? Цък. Нещата на Сел които носиш са правени от мен, положила съм труд в тях, така, че щеше да е добре ако поне един малък кредит беше сложила ... | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пет Мар 25, 2011 2:52 am | |
| Е, хайде, питам те, ЗАЩО СИ НАПУСНАЛА? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пет Мар 25, 2011 3:06 am | |
| ХХАХАХАХАХАХ не, не...... забавна си моето момиче! След 2 дена сигорно ще се върнеш? Не, недей! Пълниш форума с излишни глупости, качваш снимки, които не са ТВОИ, крадеш графики, правиш анти форуми..... Пък после ние сме били, чакай как беше? ПЕРВЕРЗНИЦИ! Хахахахах смешка. ;] И знаеш ли какво, изчезни по-добре, подмазвачка такава... Отивай да лижеш задници в някой друг форум. Тук едва ли някой обича подмазвачите, хах че кой ги обича! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пет Мар 25, 2011 3:16 am | |
| Беше наистина тъпа обида каквото имах да кажа, казах в моята тема. Первезни сме били, голям срам, голямо чудо. Мойто момиче ти явно не си виждала перверзен човек. Съжалявам, като не сме ти харесали и като струваме нищо за теб, е ти струваш още по - малко за нас. Просто не искам да се ядосвам излишно, обаче е най - лесно да се подмазваш и като не ти угодят на прищявките да напускаш. | |
|
| |
~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пет Мар 25, 2011 3:19 am | |
| - stteLuu ~ написа:
- ХХАХАХАХАХАХ не, не...... забавна си моето момиче! След 2 дена сигорно ще се върнеш? Не, недей! Пълниш форума с излишни глупости, качваш снимки, които не са ТВОИ, крадеш графики, правиш анти форуми..... Пък после ние сме били, чакай как беше? ПЕРВЕРЗНИЦИ! Хахахахах смешка. ;] И знаеш ли какво, изчезни по-добре, подмазвачка такава... Отивай да лижеш задници в някой друг форум. Тук едва ли някой обича подмазвачите, хах че кой ги обича!
Не, че нещо. Но тя и в моя форум прави обсолютно същото. Има 3 акунта и си дава рейт, а на времето беше направила форум с копиран дизайн от моя, и тя ЛИЧНО го докладва. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пет Мар 25, 2011 3:34 am | |
| - Цитат :
- а на времето беше направила форум с копиран дизайн от моя, и тя ЛИЧНО го докладва.
Кхъ-кхъ. Съвпадение туу мач? | |
|
| |
~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Пет Мар 25, 2011 3:37 am | |
| А, и да добавя от другите си акаунти предлагаше да махна, Мими от мод, и да направя нея. ;д Голяяяяяямо съвпадение! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Съб Мар 26, 2011 12:32 am | |
| Taка е,трябва да приемем завистта и. И на мен ми направи впечетление от начало,че качва чужди снимки и тн.,но както и да е. Нека не и обръщаме внимание и да я оставим. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:13 pm | |
| Защо се върна? Нали бяхме... хъхх ПЕРЗЕРЗНИЦИ?! И си онлайн, така че според мен, ще е редно да отговориш. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:17 pm | |
| Не бях за няколко дни в профила ,а се заиграх в една онлайн игра.Профила беше малко на другото момиче (втората създателка).По едно време затъпях от играта и реших да си върна профила. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:18 pm | |
| Хайде стига сте я нападали. Никога ли не може да дадете втори шанс на някой? Стига!
Решила е да се върне, мястото и е харесало, иска да си оправи взаимоотношенията, а я посрещате и обсъждате като бабичките пред блока, изкуфяли и незнаещи какво говорят.
Ако и този път се издъни плюйте я колкото сърце ви иска, но и дайде втория шанс.
Перверзници сме, еми окей. Нали се водим, че не ни пука какво мислят другите за нас, тогава какво се хващате? Такова мнение си е изградила, еми ОК, нема проблем.
Форумът е в кризисен период и всеки един потребител е добре дошъл, така казвате. И когато някой се завърне го посрещате с нападки. Я се изяснете какво искате, моля?
ПП: И да не го приемете за заяждане. ППП: Казвам го, защото имате навика да го приемате. Anywayz. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. Сря Мар 30, 2011 7:23 pm | |
| Според мен е по-добре да я оставите да прави каквото иска. Това не значи,че я защитавам.Видяхме,че качи чужди снимки и графики и тн. Няма да се учудя и ако качи нещо друго. Това нейното ''напускане'' не беше истинско,в смисъл тя просто каза,че напуска за да видим как ще реагираме. Ениуей,мен вече не ме интересува и няма да се меся. Смятам,че и вие трябва да постъпите така,но ваша си работа.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Представям се,та винаги за се знаем ;дд. | |
| |
|
| |
| Представям се,та винаги за се знаем ;дд. | |
|