rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Селена чрез Вашите очи Нед Авг 15, 2010 1:50 am | |
| Направих темата, за да видим Селена чрез вашите очи. Всички знаем, че през последната година, Селена доста се издигна, стана много по известна и т.н. А беше просто момиче, което се беше снимало в десетки филми, комерсиали, сериали. Искам всеки един от вас да каже кога точно се е зарибил по Сел, чрез какво - и проследил ли е нейната кариера от-до. Изисква се да я опишете, както вие я виждате.
Не, не искам да ми пишете "Тя е много добра във актьорството, музиката и е страшно сладка." Ще напишете как и защо ви харесва във даден филм, а всички знаем, че това не са само WOWP; The Movie, Ramona & Beezus, Monte Carlo.
Напишете как я възприемахте преди, как сега и изобщо това е една дискусия, по която лично по мое мнение трябва да напишете много. Как се отразява кариерата и на певица, успешна ли е тя, защо, как.. Може да пишете и за личният и живот, изобщо за всичко, но обяснявайте с аргументи.
Надявам се темата не е излишна и ще се пише в нея. Ако все пак не сте разбрали нещо, защото съм сигурна, че ще има неразбрали, защото не съм обяснила по-добре - пишете без да се срамувате и т.н., ще ви отговоря. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Селена чрез Вашите очи Нед Авг 15, 2010 7:25 am | |
| Тъй като се получи дългичко, рекох да го сложа в спойлер, да не скролвате много. - Spoiler:
Първо – как съм се зарибил по Селена. Хъм може би неколцина помнят, но за протокола да отбележим. Беше скучен майски следобеден уикенд, та поцъквайки из телевизора се срях на телевизията-майка БНТ, а там по неведомите пътища на съдбата се излъчваше WOWP. Още в първият момент ми привлече интереса актрисата, играеща дъщерята в сериала. Тъй в продължение на 3-4 седмици всеки уикенд включвах БНТ-то, за да се насладя на обаятелната кукличка. После потърсих информация коя е и що е, намерих форума и тъй се започна. Чрез какво съм се зарибил? Елементарно – визия, визия и пак визия. Няма защо да го крия – от мъжки пол съм все пак. Ослепителна красавица е, а на мен малко ми трябва. Обикновено тъй си зарибявам – харесвам някоя красавица без значение какво и как го прави. (Тая година тоя установен модел са разруши на два пъти изненадващо за мен, но да не се отклонявам от темата) Селена се предполагаше да е поредното моментно красиво развлечение, но нещата се получиха по друг начин. Огромно влияние върху това развитие оказа и форума. Без форума не смея да съм толкова сигурен, че пак щях да съм толкова отдаден фен на Селена до днес. Та чрез форума имах достъп до новите й проекти. Тъкмо тогава излизаше албума й. Това беше тестът – от това зависеше накъде поема Селена в моите очи. Можеше ли да бъде нещо повече от привлекателното парче или и имаше други качества, с които да ме привлече. Щом съм все още тука, то отговорът е ясен – намерих това, което да ми задържи вниманието. Започвах да откривам характера на Селина, забавното време, прекарано с нея. Музиката й ми хареса. Принципно такъв тип музика слушам и не беше трудно да ми харесат песните й. След това дойдоха клипчетата, беше супер фън тогава с лайв чатовете, които правеше за албума. Можех да видя съвсем отблизо колко приятен и интересен човек е. И това ме спечели тотално. Да е визия, да е визия, не може да ти бъде идол някой само с това. Основно и все още предимно на първо място поставям визията й, но заедно с това важна роля изигра музиката й, чатовете и клиповете в Интернет, както и не на последно място форума, където има с кого да си споделям мнението за любимата звезда, независимо от възраст и пол.
От лятото на миналта година до днес, аз обстойно следя всяко едно нейно начинание, тоест „кариерата й от-до”.
Ще проследя погледа си за нея във всеки един аспект последователно.
Филми Тя стана известна предимно чрез WOWP. Чрез това и аз се запалих. Но така и не гледах повече епизоди оттогава. Просто сериалът не е мой тип и нямам желание да го следя. В бъдеще може би, но към момента не. Не мога да кажа как се справя в сериала, тъй като следях друго за нея, а не играта й. Изгледал съм Princess Protection Program и Друга история за Пепеляшка. В тези филми се справя добре, не е нещо грабващо и уникално, но все пка към играта й нямам някакви забележки. Първоначално бях скептично настроен в PPP, че не играе принцесата, мислейки че фокусът е върху нея, но като видях филма, осъзнах по-добрия й избор. Определено спечели повече от тази роля, отколкото от тази на принцесата. Защото за момичетата този й образ е по-интересния и по-окуражаващия, същевременно и Селена печели по този начин Като актриса за мен си е на едно нормално ниво. Изборът й на филми също ми допада. Комедийно-романтични точно като за тийнове. Все още според мен е рано да се снима в някаква по-предизвикателна роля. Харесва ми желанието й да избягва секссимволизма за момента. Разбира се няма да може да не се мине без него, след като е една от най-красивите актриси в Холивуд, но още е твърде рано да се прибягва към този подход.
Музика Както казах, не беше предизвикателство да я слушам. Харесах музикалния й проект. Има песни, които все още обичам да си пускам. Има интересни идеи в музиката и аранжимента, които ме кефят. Пак не е нещо, което да си кажеш „ОМГ това е евъргрийн!”, но е и повече от посредствено. Иска се нещо допълнително, за да превземе върховете на класациите. Надявам се сега с новия албум да се появи такава песен, но за момента музиката й е на едно прилично високо ниво, но не е способна още да се бори с най-големите музикални звезди към момента. Вярвам в нея и смятам, че има възможностите и потенциала да успее към последния връх. Откъм клипове нещата също са на високо професионално ниво.
PR Най-важното за мен е пиарът при Селена. Тя успя да си изгради изключително силни позиции чрез него. Първо чрез клиповете с Деми в Ютуб. Двете успяха да подлудят мрежата и да спечелят в пъти повече фенове, отколкото ако го нямаше тоя проект. Бяха забавни и бяха интересни за гледане. Естествено бидейки на по 15-16 бяха и по-лудички, но всъщност това им бе чарът, с който спечелиха връстниците си. После дойдоха самостоятелните й лайв чатове, където ставаше купон. Особено чатовете с бандата все още ги помня какъв фън бяха. На интервюта и предавания Селена винаги е била отзивчива, усмихната, позитивна. Селена до момента има великолепен PR – не се е набъркала в нито един скандал, не е изрекла нито една обида или да излее злобата си някому. О, да, имаше някакви опити за клюки, опити да я скарат с Майли, но в крайна сметка Селена излезе чиста от всичко това, без да пострада репутацията й. Това е чудесното при нея, че винаги новините около нея са оптимистични, нищо сериозно лошо за Селена не може да бъде казано. Също голям „удар” за кариерата й е избирането й за посланик на УНИЦЕФ – единствената тийн звезда, избрана за тази висока чест. Смятам, че мнозина пренебрегват този факт, тъй като не е толкова комерсиален и известен. Но именно това показва колко сериозен човек е Селена, щом организацията й поверила отговорната задача. За мен това е най-голямото й постижение досега. Тя е перфектният модел за поведение.
Тя изключително успешно успява да се „продава” Наградите на Teen Choice Awards са точен пример за това. Спечели четири награди в три абсолютно различни категории – Музика, Филми и Мода. Такова нещо е просто уникално и само доказва успехите й. Да, наградите не са професионални – тя няма скоро да спечели Оскар или Грами, но това показва правилния път, който да следва. Любовта на феновете и нейната всеотдайност за тях й помага да се катери към върха. Колцина са звездите в Америка които могат да се похвалят с такова постижение – Музика, Актьорство и Модна икона? Като добавим, че и модна линия направи – направо да се чуди човек откъде толкова енергия, откъде толкова ентусиазъм, откъде толкова време да свърши всичко това наведнъж? Тези постижения ме карат да се чувствам горд с избора си. Момичето показа, че е нещо повече от красиво куклино личице и съм горд да бъда нейн фен.
Тя постигна много през изминалата година. През моите очи израстна с километри. Беше красивата кукличка вчера, а сега е звездата, човек, достоен за уважение, достойна децата да й подражават и да искат да са като нея. Филмовата й кариера е успешна, музикалната й кариера е успешна – да, може да се иска повече, но все пак трябва да бъдем и реалисти. Иска ни се да бъдем със супер големите очаквания към нея, но не бива така. Албумът й не беше хитът на годината, но реално погледнато е успешен, доказват го и наградите. Всичко ще стане стъпка по стъпка. Селена винаги е работела така и това й е носило успех. Стъпка по стъпка, а не фойерверк, който да изгасне бързо.
Този успех си има и цена, разбира се. А това в случая е любовният фронт. Тежката програма, натовареното ежедневие, папараците дебнещи навсякъде – това както на други звезди, така и на нея, й пречи да изживее някоя пълноценна любовна връзка. Семейството й е винаги до нея, разбира се. Похвално е как майка й е буквално на всяка крачка с нея и я подкрепя. Но друго си е все пак и онази искрица, която превърща живота в такова великолепно изживяване. И за това има време, още е млада и красива, ухажьори колкото щеш, няма да избягат.
Та това е общо взето „накратко” историята според моя милост - най-красивото момиче на света, прекрасен човек, модел за подражание. Дългичко се получи, но сърце не ми даде да се спра. Не сте по четенето на фермани, знам, но тъй ще го оставя пък дано някой се е намерил да го прочете цялото.
| |
|