YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Вашите правят ли ви проблем заради невзети изпити или лоши оценки? Пет Апр 06, 2012 4:59 pm | |
| Родителите правят ли ви проблем заради не взети изпити или лоши оценки? Разкажете ни! | |
|
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Вашите правят ли ви проблем заради невзети изпити или лоши оценки? Съб Апр 07, 2012 2:02 am | |
| По принцип не. Казали са ми че дори и двойка да изкарам е все тая. По-голям проблем съм аз. Прекалено много изисквам от себе си/вдигам летвата прекалено високо.
Но относно родителите ми-повече майка ми(в периода 1-5). Тя държеше да съм прилежна ученичка някъде до 5-ти клас, след това ме заряза(не в бруталния смисъл, просто вече не можеше да ми помага с уроците). Седми клас и двамата държаха много заради изпитите и мисля, че за първи път и всички бяха на мнение, че трябва да дам всичко от себе си. След седми клас баща ми започна да стяга каиша. Но не се оплаквам. Доволна съм-така ме научават на дисциплина, последователност...
Иначе не са кой-зае колко стриктни. Въпроса е да не получавам системно слаби оценки, да давам максимума от себе си, пък колкото изкарам-толкова.
Относно изпити-до сега не съм пропускала такива. | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Вашите правят ли ви проблем заради невзети изпити или лоши оценки? Сря Апр 11, 2012 5:17 am | |
| [i] За отсъствия - не. Стига да не ме изгонят са доволни ! ;д За оценки също рядко се караме, но се случва например ако по един предмет навъртя много 2ки ми се карат нормално, но по принцип - не. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вашите правят ли ви проблем заради невзети изпити или лоши оценки? | |
| |
|