| Имаше ли много рев на последния учебен ден? | |
|
+21iwkaa™ Kat3t0 ♥ CaliforniaGirl. ~Ivssy` БетС :) ~Paradis♡ Dirty Little Liar. *SelZzZ* -A. Barbie. МаНдАрИнКаТа isinka_sun ~Rossita Alice~ mims.. vampirediaries. mimmy . - NataLiya ~ ^^бубс... Dhampir-babe♥ rozaLie 25 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Вто Юни 15, 2010 4:50 pm | |
| Не.. Беше ми безразлично. И без това ням човек от класа, който да обичам до толкова, че да рева. А и не е последна година.. | |
|
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| |
| |
^^бубс... Неспасяем
Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Вто Юни 15, 2010 6:14 pm | |
| Рев, да бе да!! По скоро ми се плаче от щастие, че нямам да виждам тъпия ми клас три месеца!! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Вто Юни 15, 2010 7:08 pm | |
| Не!! Това ни е последна година заедно,но ние дори и не ходихме на даскало самоо няколко човека са били в часовете. Ще ми е тъжно за някой хора,но ние ще си се виждаме и без това! | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Вто Юни 15, 2010 8:31 pm | |
| Не сме ревали, защото утре ще си взимаме бележниците. Но и утре не смятам да рева! Просто няма за кого! | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Вто Юни 15, 2010 8:50 pm | |
| Никога нашият клас не е ревал,е едно изключение. | |
|
| |
mims.. Неспасяем
Warn : ( : ;]] Брой мнения : 1140 Reputation : 1 Join date : 28.02.2010 Age : 26 Местожителство : ПлОвДиВвВ
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Сря Юни 16, 2010 12:04 am | |
| Не., беше ми безразлично.. Просто отидох взех си бележника и с удоволствие си тръгнах ;д | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Сря Юни 16, 2010 12:11 am | |
| Не.. Даже ни беше весело! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Сря Юни 16, 2010 4:39 pm | |
| Не, прекарахме си добре. Е, вярно, имам една приятелка за която ще ми е мъчно и дори не можем да се виждаме с нея. Няма да обяснявам защо. | |
|
| |
isinka_sun Нов
Warn : Брой мнения : 28 Reputation : 0 Join date : 11.06.2010 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Сря Юни 16, 2010 4:55 pm | |
| Оо да.Тази година беше последна с този клас,тъй като септември ще бъда в гимназия.Плаках,защото какъвто и да е класа си го обичам и съм свикнала с него | |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Пет Юни 18, 2010 3:21 am | |
| Мненията по-горе: не сте плакали,защото на всеки му остава още 1-2 или повече години с класа си. И аз като бях 6-ти клас не осъзнавах какво се случва. Но вчера наистина здраво си поревахме нашия клас... Когато викаха 7-мите класове почнах да рева,след това когато за последно влязахме в стаята си. После докато госпожите за последно говореха...продължих да рева...но поне не бях единствената. Почти всички с малки изключения си поревахме. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Пет Юни 18, 2010 4:09 pm | |
| - Crush^^ написа:
- Мненията по-горе: не сте плакали,защото на всеки му остава още 1-2 или повече години с класа си. И аз като бях 6-ти клас не осъзнавах какво се случва. Но вчера наистина здраво си поревахме нашия клас... Когато викаха 7-мите класове почнах да рева,след това когато за последно влязахме в стаята си. После докато госпожите за последно говореха...продължих да рева...но поне не бях единствената. Почти всички с малки изключения си поревахме.
Не на всички от форума им остават няколко години. Аз ще съм 5-ти клас, но не съм плакала. Има и такива случаи. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Нед Юни 20, 2010 2:56 pm | |
| Пф-ф-ф... Че ние сме си пети клас въобще не ревахме! Напротив даже се радвахме! ;ддд | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Нед Юни 20, 2010 10:36 pm | |
| При положение, че вече няма да ги виждам /онея / никой не рева.. Всичко беше по обикновенно му, даже с повечето не си говорехме.. Няма ми липсват, не бяхме от задружните класове! :} | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Нед Юни 20, 2010 10:46 pm | |
| Рев ли?! Какпак не! Ние даже след това се събрахми отидохме в един ресторант и копунясвахме , че завършхме 6 - ти клас. На никой не му се ревеше , защото следва ваканция в която няма да учим и да не изпитват и т.н. | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Сря Юни 23, 2010 7:10 pm | |
| Никой!То имаше повече усмивки и смях ( т.е завършвахме все пак, отървавахме се един от друг, след дълги години мъчение :ддд)!Дори и класната не се разплака!Никой! :)) | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Сря Юни 23, 2010 10:00 pm | |
| Неее .. хич не ми пука. Пък и имам още една година с зверовете. ;D | |
|
| |
CaliforniaGirl. Луд фен
Warn : ( : (: Брой мнения : 341 Reputation : -35 Join date : 24.06.2010 Age : 23 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Чет Юни 24, 2010 2:05 pm | |
| Деси - Категорично не! Нинзи - Не.Нашия клас само ядохме и пихме хдд .. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Пон Юни 28, 2010 3:24 am | |
| Чакайте,неразбрах. Не се ли разделяме с класа след 7-ми клас? Защо става въпрос за 5-ти? | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Пет Юли 02, 2010 10:25 pm | |
| - Rossita. написа:
- Crush^^ написа:
- Мненията по-горе: не сте плакали,защото на всеки му остава още 1-2 или повече години с класа си. И аз като бях 6-ти клас не осъзнавах какво се случва. Но вчера наистина здраво си поревахме нашия клас... Когато викаха 7-мите класове почнах да рева,след това когато за последно влязахме в стаята си. После докато госпожите за последно говореха...продължих да рева...но поне не бях единствената. Почти всички с малки изключения си поревахме.
Не на всички от форума им остават няколко години. Аз ще съм 5-ти клас, но не съм плакала. Има и такива случаи. Ама в 5ти клас ще си със същия клас нали .. Не мога да ви се начудя на половината .. 7 години сте били с тоя клас .. независимо какви са 7 години, са си 7 години и все пак от минимум 20 човека все един трябва да се погоди свестен. И аз преди не съм плакала, защото щях да ги виждам пак. Миналата година след 7ми клас обаче ми беше отвратително. Целия клас плакахме .. и защото няма да се виждаме, и заради учителите ... тая година ми беше гадно, 'щото т'ва ми е (т.е беше) най-хубавата година в училище. Без разказвателни предмети - рай! Догодина направо не ми се мисли как ще е .. ;( | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Пет Юли 02, 2010 10:47 pm | |
| - Kat3t0 <33 написа:
- Rossita. написа:
- Crush^^ написа:
Не на всички от форума им остават няколко години. Аз ще съм 5-ти клас, но не съм плакала. Има и такива случаи. Ама в 5ти клас ще си със същия клас нали .. Не мога да ви се начудя на половината .. 7 години сте били с тоя клас .. независимо какви са 7 години, са си 7 години и все пак от минимум 20 човека все един трябва да се погоди свестен. И аз преди не съм плакала, защото щях да ги виждам пак. Миналата година след 7ми клас обаче ми беше отвратително. Целия клас плакахме .. и защото няма да се виждаме, и заради учителите ... тая година ми беше гадно, 'щото т'ва ми е (т.е беше) най-хубавата година в училище. Без разказвателни предмети - рай! Догодина направо не ми се мисли как ще е .. ;( Мда, все някак сме се спогаждали със съучениците си. Ъм, Кате, точно обратното е - в 5-ти клас се смесваме с учениците от другите паралелки. :) | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Съб Юли 03, 2010 12:15 am | |
| Айдее .. :Д при нас нямаше такива глупости .. целия клас си беше същия като преди, другите паралелки и те ((:. Единствено ми беше мъчно за учителите (макар, че те са само 2), както и за тези след 7ми клас, ама тях и до сега си ходим да ги посещаваме в старото даскало ((:. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? Съб Юли 03, 2010 12:17 am | |
| - Rossita. написа:
- Kat3t0 <33 написа:
- Rossita. написа:
- Crush^^ написа:
Не на всички от форума им остават няколко години. Аз ще съм 5-ти клас, но не съм плакала. Има и такива случаи. Ама в 5ти клас ще си със същия клас нали .. Не мога да ви се начудя на половината .. 7 години сте били с тоя клас .. независимо какви са 7 години, са си 7 години и все пак от минимум 20 човека все един трябва да се погоди свестен. И аз преди не съм плакала, защото щях да ги виждам пак. Миналата година след 7ми клас обаче ми беше отвратително. Целия клас плакахме .. и защото няма да се виждаме, и заради учителите ... тая година ми беше гадно, 'щото т'ва ми е (т.е беше) най-хубавата година в училище. Без разказвателни предмети - рай! Догодина направо не ми се мисли как ще е .. ;( Мда, все някак сме се спогаждали със съучениците си. Ъм, Кате, точно обратното е - в 5-ти клас се смесваме с учениците от другите паралелки. :) Може да сте смесени, но все пак повечето ще сте от един клас, а и всяко междучасие може да ги виждаш докато 7-ми клас.. Повечето хора кандидатстват в гимназии и естесвено всеки в такава по свой вкус.. Ти пак ще виждаш старите си учители, но те - няма. Така, че е нормално да се реве, да - може да се срещат пак, но напускат училището си, учителите и няма да могат да са в един клас или може би няма да може да са в една гимназия с най-близкия си човек от класа.. Започват всичко на ново.. Всеки може да го приема на различно, но повечето хора плачат, но естествено не, като за последно, защото след това ги очаква по-голямо бъдеще за развитие в по-добро училище. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имаше ли много рев на последния учебен ден? | |
| |
|
| |
| Имаше ли много рев на последния учебен ден? | |
|