Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: BIG UPDATE #2 // 01.02.2010 Нед Май 02, 2010 1:19 am
Айде, пак ви досаждам. ;д Само да кажа, че новините са от 12 април, мисля. Тоест, след като ъпдейтнах предния път. Така че някои от тях може да знаете, други не.
Spoiler:
Ник говори за Майли или по точно за общата им песен Before The Storm. Ник казва "Мисля, че най-големият пример за песен от реалният живот ще е Before The Storm."
Майли смята, че новият й филм "Последна песен", ще е един от тези романси, които хората ще искат да гледат отново и отново. "Искам това да е един от тези романтични филми, които хората да искат да гледат отново и отново и никога да не им писва. Мисля, че това ще бъде един наистина много романтичен филм." Фокс Нюз, цитира какво каза Майли Сайърс. Тя продължи: "Мисля, че хората ще отида да го гледат, тъй като имаме връзка и в реалният живот". "Мисля, че това го прави по-романтично." Сайърс добави "Направих много импровизации" "Скачах върху него и се забавлявахме, беше много сладко." казва младата звезда. "Надявам се зрителите да забележат добрата химия."
Епа на Майли "The Time of Our Lives" е вече официално платинен. Продаден до сега: 1,343,384. В момента "When I Look At You" е на #27 място в Billboard Hot 100, а Епа е на # 83 в Billboard 200.
I Cant be Tamed ще излезе на 23 юни 2010 в Япония и ще включва ДВД от концерта в Лондон 2009. В албума ще има песен с Шерил Кроу. Премиерата на I Cant be Tamed ще по-късно през май месец по радиото. Има слухове, че ще е на 4 май.
Майли и гаджето й Лиам ближат близалки, докато се разхождат в Бевърли Хилс, в четвъртък следобед. Майли също е била на лекар в този ден. Дано да е добре. Снимките може да ги видите в галерията. А ако ви мързи или нещо такова ето линк - click. И видео. (:
Ето го пълното видео, където Ник говори за Майли и песента им Before the Storm. Частта започва от 03:08:
Майли даде интервю за GTV.
Жан Волф мисли, че Майли е спасението за Ник.
Любовният живот на Ник Джонас тези дни въобще не е "скучен". От последното си интервю за "Прада", може да кажем, че има още много да се желае от него. И ние не можем да му помогнем, но изглежда това става тенденция - тъжно е да се каже, но Ник не може да създаде същият феномен със своята соло кариера, както направи неговата семейна банда. (изненадващо, тъй като той е един от най-популярните в триото) Сега той свири втора китара на Джъстин Бийбър. Кой може да помогне на Ник Джонас да се върне обратно на върха? Точно така, познахте: Майли Сайърс! Е, какъв е проблема ли? Жан Волф казва, че тя и Лиам са в много добри отношения. "Майли и Лиам действително признават любовта си." казва Жан. А що се отнася до Ник? На него му остава да се занимава със соловата му кариера. За да докаже, че казва истината Волф ни разакзва какво й е казал Ник, но не е било публикувано в списанието. "Моят романтичен живот? Ами сега съм сам." той призна пред Волф. "Знаеш ли, както казах важното нещо за един млад човек е да преминава ден през ден, забавлявайки се." А след това: "Имах възможност да се запозная и да излизам с някои наистина невероятни хора, за които мога да кажа само изключителни неща." продължи той. "Но сега съм сам и се радвам за двамата ми братя, които са с красиви и прекрасни хора." Според Жан Волф, точно това от което се нуждае Ник е Майли. Също така Жан Волф, казва че Ник трябва да се бори за неговата "жена". И накрая закачливо завършва статията си с "Хайде, Ник изритай Селена (или самотата) и тръгни след истинската Дисни сладурана." ПП: Моля, недейте да псувате мен, защото това е просто превод. Така че..
Излязоха няколко нови снимчици на Майли и Ноа.
И една снимка на Майли, която са й направили нейни фенове в магазина.
ПП: Кликнете на снимките, за по-голям размер.
Тъй като Майли не може да присъства на премиерата в UK на "Последната песен", заради волканичната пепел, тя даде лайв интервю за Студио Пет.
Iyaz говори за новата си песен с Майли. Изглежда, че новата песен ще бъде за Хана Монтана, а не за новият албум на Майли. Той казва, че песента звучи страхотно.
Victoria Justice говори за Майли, Селена, Деми и Джонас Брадърс.
Тейлър Лаутнер може да се партнира с нова дама. И тя може да е по-голяма звезда от колкото е той. Мениджърите и на двете звезди - Майли Сайърс и Тейлър Лаутнер са водили дискусии за това те двамата да работят заедно в нов филмов проект, тъй като те са две от най-горещите и най-младите звезди днес. Слуха идва от хора запознати добре с фирмите, с които и двете звезди работят. Но това едва ли е вярно, защото и двамата са заети с години напред. Например Майли има подписани договори за четири нови филма.
Алкохол+страхотна песен+YouTube = непреднамерено веселие. Това не е някаква новина свързана точно с Майли, но много се изкефих на това клипче, тъй като млади хора (не деца) се кефят на творчеството на Майли.
Бившето гадже на Лиам говори пред Sugar UK за това, как Лиам я е изоставил заради Майли и това как тя не може да избегне тяхната любов. По принцип тя и Лиам излизат от четири години и решават да останат заедно, когато той отиде в САЩ.Те забавиха темпото, защото беше трудно и тогава тя видя снимки от сцените, където снимат целувката на Майли и Лиам във водата и се почувства гадно. Когато той се върнал в Австралия и тя го попитала дали се вижда с някоя друга и той й отвърнал с Майли. Тя все пак си мислеше, че ще се съберат отново. После видяла снимки на които се целуват, но не от филма. И се почувства така сякаш не може да се съревновава с Майли.
Сайръс е щастлива,че връзката й с Лиам не е в тайна. Майли каза на BBC: "Мисля,че е по-лесно. Имала съм връзки и преди, с хора които искат да запазим всичко в тайна, защото е лошо за кариерата им. Аз лично предпочитам да не се крия, повече драма е от колкото е необходимо. "
За следващият си филм: "Следващият филм, който ще снимам се нарича: LOL. Ще участвам с Деми Мур. Това ще е наистина остър филм, никак не се доближава до Хана Монтана. Ще снимам и комедии, за всички мой фенове, но ако се появи някой хубав филм, който не е подходящ за възраста на феновете ми, няма да го откажа."
Дали ще сваля дрехите си за някой филм: "Зависи от филма и обстоятелствата."
Майли написа в блога си: "Здравейте! Направих мой собствен акаунт в youtube, така че мога да качвам повече клипове, за всички вас! Ще продължа да качвам клипове в: Miley world, но поради някаква причина в момента компютъра ми не ми позволява! Ще направя новият акаунт повече зареди по-възрастните ми фенове, а за по-малките ще качвам в Mworld. Акаунта ми е: MCFORREALZZZ! Не съм качвала никакви клипове още,но ще кача скоро."
Кралицата на Дисни мисли, че ще е по-уважавана когато навърши 18. Майли каза на RP Online : "Найстина нямам търпение да навърша 18. Купих си собствена къща и съм найстина нетърпелива да се нанеса там. Аз съм много самостоятелна, защото пътувам много. Имам четири братя и сестри, така че майка ми и баща ми не можеха винаги да са до мен. Мисля,че съм постигнала много за възраста си, но имам чувството че хората не ме приемат на сериозно, защото съм млада. Надявам се това да се промени."
За последната песен: "Забавното е,че всичко става на обратно, когато снимаш филм. Преди да се опознаете лично, трябва да се целувате на плажа и преди да искаш да кажеш: Обичам те в истинския живот, трябва да го направиш в филма."
Как бяха целувките на екрана с Лиам? "Беше добре! Просто трябва да си приятелски настроен с човека с когото снимаш. Това е трика, целувката да изглежда истинска!" Срещаш се с него и в истинския живот,кои качества харесваш най-много в него? "Той е найстина естествен и е успокояващо да си около него. Това найстина е много удобно. И между нас има невероятна химия." Романтична ли си? "Не, не изобщо! Не съм от този тип момичета... " Какво научи от предишните си връзки? " Че боли когато свърши! " Ти си много влюбена в момента, мислиш ли да се омъжиш за Лиам ? "Не. Не обичам да правя планове за бъдещето. Не знам какво ще стане в живота ми, нито с кого ще се срещам в бъдеще или за кого ще се омъжа. " Но все пак имаш ли някакви планове за бъдещето? " Да уча фотография в Лондон е нещо, което мога да направя." По какво си приличаш с Рони от "Последната песен"? " Също като нея имам добри отношения с родителите си. Също така, загубата през която минава Рони е нещо през което минах и аз. Загубих най-добрата си приятелка,когато бях на 12. " Какво научи от тази загуба? "Че е важно да помислиш за себе си, за живота си , за сега и после. Имам толкова неща за които да съм благодарна!"
В списанието говори за: "Последната песен", нейната роля в: "Секса и града 2" , танцът и на пилон : "Teen Choice Awards", twitter, татуировката й, приятелите си, Лиам.
Майли и Iyaz участват в Varsity Fan Club. Те показват техните танцови движения, като се правят на раци. Много са сладки. Вижте видеото:
Също така според ShowBizSpy.com - Майли и баща й Били Рей Сайърс се опитват да научат Американски жестомимичен език. Майли иска да се опита да комуникира с фенове, които са глухонеми. "Тя се учи чрез ДВД уроци, защото се чувства зле, че не може комуникира с всичките си фенове." Е, кажете как да не се трогнеш?
Майли е пяла вчера на 28 април в The Grove. Може да видите снимките и едно видео по-долу. Тя изпя песента си "The Climb". Представи се чудесно и изглеждаше супер сладко както винаги. :) Ако има нови клипове или снимки от това събитие ще добавим. Също така не забравяите, че утре е премиерата на новата песен на Майли - Can't Be Tamed в MySpace. Също има слухове, че Майли ще има нова визия, която ще "шокира" много хора, но това е нещо което Майли е много искала да направи. Изгарям от нетърпение да видя новата визия и да чуя песента! :) А вие? Снимки отново може да видите в галерията. Ето и линк - click! И видеото:
Излезе ново интервю с Майли.
Едно друго видео от изпълнението на Майли в the Grove, където Майли може да се види повече.
Майли си поправя път да излезе на сцената на The Grove.
Новата песен на Майли - I can't be tamed може да чуете тук! Може да я свалите от тук!
Ето първото видео в новия акаунт на Майли в youtube. (:
Тук има малка част от клипа на I cant be tamed, леле.. изгледжда невероятно!
Песента I cant be tamed излезе едва вчера, но вече е на таз-седмичната реклама на DWTS.
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: BIG UPDATE #2 // 01.02.2010 Нед Май 02, 2010 1:39 am
Новата песен.. Клипът.. всичко е невероятно! Браво Чичи, за труда, че ги постна всички..
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
Заглавие: Re: BIG UPDATE #2 // 01.02.2010 Нед Май 02, 2010 2:29 am
Песента е уникална!Надявам се и клипът да е хубав.Чичи, браво за труда!
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: BIG UPDATE #2 // 01.02.2010 Нед Май 02, 2010 3:13 am
Браво Чичи! Песента е страхотна!
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
Заглавие: Re: BIG UPDATE #2 // 01.02.2010 Нед Май 02, 2010 3:14 am
Мерси за ъпдейта, Чичи! Песента е много яка!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: BIG UPDATE #2 // 01.02.2010 Пон Май 03, 2010 1:03 am
Браво, за положения труд! Мерси и за линка за новата ВЕЛИКА песен!