Е, надявам се поне този път да прочетете постът и да коментирате. ;д Има доста неща за ъпдейтване.. Соу, да заповам. Няма да обновявам всеки ден, но все пак смятам да продължа. ;д
Лични снимки от Майли. Майлси зарадва феновете си с нови лични снимки от нощта на Оскарите. Изглежда невероятно.
'Everythings Gonna Change' Снимки на Майли и баща и Били,снимайки нов епизод за 4-я сезон на Хана Монтана.В епизода Хана пее и новата си песен,която ще се казва 'Everythings Gonna Change' .Нямаме търпение да я чуем!
Ново видео от MileyWorld! Ето едно видео на Ноа от MileyWorld.
Майли седи в Лиам.. Излезе и снимката,на която Майли седи в Лиам на афтърпартито на Елтън Джон след Оскарите.Не забравяйте и това,което ви публикувах още тогава за ситуацията,в която Ник Джонас е видял точно това.
Коментари за "Последна песен"! Още едно видео от "Последна песен", във видеото можете да видите нови сцени и коментарите на актьорите и екипа.
Майли и Лиам на плажа. Видео на Майли и Лиам от снимачната площадка на "Последна песен", направено от фен!
Излезе част от нова песен от Хана Монтана 4 -
Лайв чата на Майли:
Ето едно видео от MileyWorld!
Майли говори пред PARADE с Kevin Sessums, за края на Хана Монтана, за новата си любов Лиам, за истинската причина да напусне Туитър и още. Може да видите снимките в галерията. Ето какво казва за: Намирането на любовта към Лиам: "Лиам е най-добрият ми приятел в целият свят. Обичам го. Той наистина ме уважава такава каквато съм, защото идва от Австралия и не ме познава като знаменитост. Той нямаше представа, коя съм." За дядо си: "Името на героинята ми (в Последна песен) е Рони, в памет на дядо ми Рон Сайърс, който почина преди няколко години от рак на белите дробове. Той беше политик в Кентъки и е служил в продължение на 21 години. Наскоро имах концерт във Вашингтон и се запознах със всички тези хора, които са служили заедно с дядо ми и ми казаха какво е означавал той за тях." За това дали дъщерите на Обама са дошли на неин концерт: "Да. Първата дама ги доведе. И преди съм ги срещала, защото пеех на стъпването на длъжност на Обама. Мисля, че Мишел Обама е най-красивият човек в Белият дом. Когато дойдоха на концерта ми тя беше облечена с такава класа и все пак фънки. Не се чувствах сякаш говоря с Първата дама, а ми все едно говорих с един нормален човек. Мисля, че това е привлекателното в цялото семейство." За Доли Партън, като нейна кръстница: "Тя е най-приятният човек на света. Толкова е лесно да се разговаря с нея. Страхотна е. Обичам я. Винаги ми казва да правя това, което обичам и ако не се забавлявам, значи не е се получава." Какво мисли за последната музикална сензация Лейди Гага: "Обичам я. Тя е много умна. Бях я засекла веднъж при Опра и беше потресаваща. Тя е точно като Доли Партън, играя ролята на "Аз съм сладка-тъпа блондинка", но повярвайте ми въобще не е така." Какво гледа и не гледа по телевизията: "Ами не съм като другите 16-17 годишни момичета. Тинейджърките са трудни за мен. Наистина аз въобще не гледам телевизия. Но има едно шоу, което го гледам: RuPaul’s Drag Race." Отношенията й с папараците: "Един ден се чувствах малко в опасност, защото имаше прекалено много коли, които ме следваха. Тогава се запитах "Защо едни 50 годишни мъже преследват едно 17 годишно момиче?!" Искам да кажа, не могат да седят пред училището ми, но могат да седят и да ме чакат пред звукозаписното студио. Това е ужасно." За Ник: "С Ник бяхме млади. Имахме истинска любов, но не точно такава. Запознахме се когато бяхме на 12. Тогава не знаех коя съм, но вече знам." И клип:
Нова песен от Хана Монтана.
Излезе ново сладко интервю на Майли от Access Hollywood. В него тя говори за предстоящият епизод на Хана Монтана, посветен на военните семейства, за това как ще й липсва Хана Монтана и за Оскър партито на Елтън Джон.
Get Ur Good On - Бостън.
Излязоха нови интервюта за "Последна песен".
В E! News говорят за Майли и Лиам и Майли и Ник!
Нов клип от "Последна Песен".
Ето интервюта на Майли в "Good Morning America" и "The View".
Ето видеото, в което Майли пя "When I look at you" в American Idol.
Майли отново бие рекорди: Wizards Of Waverly Place: The Movie” & “Princess Protection Program” са продали едва 300,000 щатски долара , докато Хана Монтана Филма е продаден 3,000,000 щатски долара. - “Hannah Montana: The Movie” DVD е продал точно 3423856 и е направил 58296467! -"Кемп Рок" DVD е продал точно 969,442 и е направил 14524123! -Wizards От Waverly Място: Филмът" DVD е продал точно и е направил 289,111! - “Princess Protection Program” DVD е продал точно 193,036 и е направил 3,376,200! "Хана Монтана: Филмът" е най-продаваният филм на Дисни. Майли Сайърс разбива рекордите в “Houston Livestock Show and Rodeo”, както и тези на нейните приятели Селена Гомез, Джонас Брадърс, Деми Ловато и така харесваният Джъсти Бейбър. - 3 9-ти март, 2008 г. Нд Вечер 73459 Хана Монтана и Майли Сайръс - 4 4-ти Март, 2007 г нд Вечер 73291 Майли Сайръс като Хана Монтана / Cheetah Girls - 8 21-ви март, 2010 год. нд Вечер 72883 Селена Гомез & Джъстин Бейбър - 10 6-ти март 2005 нд Вечер 72843 Хилари Дъф - 12 20 Март 2009 година пт Вечер 72658 Тейлър Суифт - 13 8-ми март 2009 нд Вечер 72475 Джонас Брадърс - 19 7-ми Март 2010 нд Вечер 72013 Джонас Брадърс с гост Деми Ловато
Два клипа на Майлс, направени от фенове.
Бърз преглед от шоуто на Елън, където Майли ще участва. Епизода ще излезе на 31 март. В това видео тя говори за гаджето й Лиам.
Гаджето на поп звездата Майли Сайърс - Лиам, отвори вратата към нейното сърце буквално. Когато преди 10 месеца, двойката за първи път са се срещнали на Туб Айлънд, Грузия, Лиам "Отвори вратата за мен", каза Сайърс на Елън. "Бях в Лос Анджелис в продължение на три години и не мисля, че някое момче е отворило вратата специално за мен." Този учтив жест прави голямо впечатление на Сайърс. "Бях като, УАУ това е много впечатляващо. Обърнах се към режисьора и му казах: Работата е негова! Секси е и ми отвори вратата. Отлично!" Разбира се в началото е имало и пречки, призна Сайърс. "Когато започнахме да снимаме филма, химията между нас беше малко неудобна." каза тя "И двамата се харесвахме, аз го харесвах малко, той ме харесваше малко, но беше неудобно."
Две видеота от премиерата на ПС във Лос Анджелис.
Ето и клип с една нова сцена от "Последната песен".
Ето и клип на Майли в шоуто на Елън Дедженерес.
Live Chat с Майли,Лиам и авторът на "Последната песен" - Никълъс Спаркс.Ето и части от чата.Майли дори пя.
Майли и Селина работята заедно?
Продуцентите на The Vampire Dairies обяви, че тиин идолите Майли Сайърс и Селена Гомез ще бъдат включени в предстоящият епизод. Сайърс и Гомез ще се появят като Гризелда и Габриел Гугенхайм, братовчедки на Нина Добрев, която играе в сериала Елена Гилбърт. Двете сестри Гугенхайм ще бъдат включени в странна любовна вркъзка с братята Стефан и Деймън Салваторе , които роли изпълняват Пол Уесли и Иън Сомърхолдър. Майли ще играе Гризелда - зла магьосница от Молдова. Сайърс каза, че чете книгата The Vampire Cookbook от Isorella Frescamente. Тя се усмихна и каза, че е говорила с баща си, който й казал, че веднъж е излизал с едно момиче, което би могъл да се закълне, че е била вещица. Селена ще играе преластителката Габриела. (информацията не е сигурна)
Излезе малко информация за новият албум на Майли. Тя заяви, че албума й ще се казва I Can’t Be Tamed! Което на български означава Не мога да бъда опитомена! Албума й ще звучи повече, като “Fly on The Wall”, но с по-малко китара. Ще бъде рок-агресивен. Тя ще отиде и в Европа, за да промотира новият си диск, след като промотира новият си филм "Последна песен". Първият сингъл ще стане известен през Май.
Майли каза пред МТВ, какво мисли за манията сред тийнеджърите Джъстин Бийбър. "Не е задължително да съм негова фенка. Не слушам такава музика. Харесвам Кърт Кобейн. Той е като мойто гадже мечта. Но малката ми сестра е обсебена от него и той й беше отговорил в Туитър. И си помислих, че това е много сладко. Помислих си "Благодаря ти много. Това означаваше много." Той я нарече "сладурана" и не спрях да слушам за него."
Майли и Лиам дадох интервю с Moviefone Unscripted.Ето и клип на цялото интервю и още няколко клипа,които са бонуси към интервюто.
Още няколко клипа зад кадър на музиката в "Последната песен" и как Майли говори за Рони.
Майли спечели "Любима Филмова Актриса" на наградите Kids Choice.Браво на Майли.
Цялата песен Still There For Me от новият сезон на Хана Монтана поже да я чуете във видеото по-долу.
Още видеото от Американ Айдъл с участието на Майли.
Спомняте ли си какво каза Майли пред МТВ за Джъстин Бийбър "Не е задължително да съм негова фенка. Не слушам такава музика." И нещо от сорта: "Bieber fever" Явно на Джъстин не му е харесало това, защото миналата вечер на The Kid's Choice Awards семейството на Майли са искали да се видят с него зад кулисите, а неговите хора са им казали, че е бил много зает и че, ако искат може да им подпише и изпрати някой автограф. Е добре, това вече мисля, че е прекалено. Не знам от къде се яви, не мога да разбера какъв му е проблема с Майли, че в някои интервюта по-рано се беше изказал зле за нея.
Eдин вече не толкова нов, но любим на мен и Теди (Алис) клип. Обожаваме го, но.. Няма съмнение. Щом е на Мири, няма начин да не е велик. Може да го видите тук!
Говори се, че Майли ще участва в нов филм наречен "Family Bond". Разказва се за 16 годишно момиче, което открива, че майка й е изчезнала, тогава се запознава с баща си, който е супер шпионин и не осъзнава, че има дъщеря. Бащата и дъщерята се захващат с мисията за спасят майката.
Поредното ново видео от филма "Последната песен".
Майли е била на гости в шоуто на Jimmy Kimmel.
Майли е участвала във видеото на Дейв - нейн голям почитател. Гледайте го! Видеото е много забавно. Има още такива, в които участва картонената Хана. Може да ги видите тук. А сега, новото:
айли продава роклята си, която е носила в новият си филм "Последна песен" на първата си официална среща с Уил (Лиам). Парите ще отидат за Хаити.
(Сиси.. Джона! Джона! Нашият сладур! <33)
Страхотна новина!!!! Майли снима нов музикален клип!!! Не знаем на коя песен искрено се надявам да е на We Belong To The Music или пък на някоя от ноивят й албум. Нямам търпение да го видим. Как разбрахме ли? От туитърите на танцьорите на Майли. Явно и в това видео ще има танци :)
"Последна песен" оглави бокс офисите в Америка, след като още първият ден събра 5,1 милиона щатски долара. Предполага се, че до неделя ще се съберат над 20 милиона щатски долара. Браво на каста!
Излезе клип от "Последна песен", където Рони и Блейз говорят на сватбата на Мегън.
Видео от "Последна песен", където Блейз и Маркъс скъсват.
И още едно видео от филма, където Рони (Майли) си избира рокля за сватбата на Мегън, заедно с Джона.
За момента "Последна песен" е на 4-то място в бокс офисите в Америка. Доста престижно е, защото преди него има много добри филми. Надяваме се "Последна песен" до няколко дни да се изкачи на по-високо място. А ето и една статистика, за това колко е изкара филма до сега. Сряда - $5,125,103 Четвъртък - $4,262,512 Петък - $7,100,000 Събота - $5,900,000 Неделя - $3,200,000 Само за Уикенда - $16,203,000 Само за 5 дена - $25,590,000
Едно видео на Майли в Холивуд с нейни приятели.
Още едно видео от "Последна песен".
+ Няколко много сладки промо снимки от "The Last Song".
Изпълнителният продуцент на сериала "Хана Монтана" - Пийт Алмън, говори за новият епизод, който се казва - Honor Military Families.
Ново видео на Майли и кученцето й Мейт от MileyWorld. Звука е много нисък, така че трябва да си усилите до макс колоните, за да чувате.
Майли вече е решила да заживее сама и това не е просто поредният слух, а самата тя го потвърди. Новият й дом се намира много близо до този на родителите й в Толука Лейк. Майли каза, че вече е закупила мястото и че според нея новата й къща ще бъде много красива, защото майка й е дизайнера. "Всички дивани и възглавници ще са на пода. Това ще е като мой вид терапия. Мойта религия означава любов, така че вратата ми ще бъде винаги отворена за всеки, който иска да дойде. Това просто ще бъде страхотно място." - каза Майли пред списание "People". Къщата й е на стойност 3,4 милиона щатски долара. Къщата е и в много голяма близост до тази на братята Джонас. В къщата има 4 спални, 4 бани, тенис корт, билярд, басейн, мраморни бани, просторна всекидневна с камина и две стаи за гости. Фреди принц джуниър е предишният собственик на тази къща. А E! News излъчи и едно видео с кадри от къщата на Майли.
И снимки: 1 2
Джъстин Бийбър си прави първо-априлска шега, като запява песента на Майли PITUSA и казва, че това е песен от първият му албум. Нещо обаче шегата му не се получи и въобще не влезе в тон с песента.
Излезе трейлъра на "Сексът и града 2". Часта с Майли е на 2:13:
Майли ще е домакин на 2010 Much Music Video Awards! Това е канадско шоу. Това са вторите награди, на които Майли ще е домакин. През 2008 Майли беше домакин на Teens Choice Awards.
Новото видео на Майли ще бъде на песента "can't be tamed". По думите на танцьорите то ще бъде нещо "лудо". Ето и една снимка, а за повече информация можете да следите Туитърите им.
Както знаете вече всички,Деми Мур и Майли ще участват в нов филм "LOL".Историята във филма е за майка и дъщеря,училище,наркотици и неподходящи приятели.Познато,а?Снимките за филма започват през Юли.Ето и какво казва Деми Мур за Майлс : "Ние тепърва ще започваме.Мисля че Майли е страхотна и истински професионалист.Също така има и страхотно семейство!".Майли също е подписала договори за още 2 филма!!!
Малко информация за новия диск на Майлс.Албума,чието заглавие вече е потвърдено "I Can't Be Tamed",има слухове че ще излезе на 8 Юни(след по-малко от 2 месеца).Следователно първия и сингъл трябва да бъде пуснат Май.Вчера танцьорите и разказаха как снимали клипа към пилотното и парче,казвайки че ще е "взривяващо" и че никога не сме я виждали така.Знаейки способностите и да изненадва и да е винаги различна,не се и опитвам да гадая какво ще представлява.А един от продуцентите и ( Джош,чието дело е The Climb ) каза в Туитър страницата си,че оправят вече диска на Майли и че ще е убиийствен албум.Майли пък беше казала пред МТВ,че новия и албум ще е повече поп с техно нотки,стил Лейди Гага (за разлика от "The Time Of Our Lives" който беше повече рок).Поп принцесата също заяви,че това не е последния и албум,както твърдят из интернет напоследък.Просто засега е последния,защото е приела много филми за снимане.
"Последната Песен" само за 8 дни след пускането си е направил приходи над 30 милиона долара !! Това веднага го нареди сред касовите хитове,които в седмицата на пускане на филма,не бяха никак малко.Филма издуха веднага втория филм на Дисни пуснат същата седмица "Alice in Wonderland",чиито приходи бяха едва 8 милиона.Това е първата роля на Тийн Кралицата извън обсега на Хана Монтана и въпреки мнението на критиците,с големите си приходи от филма се нареди сред хитмейкърите.Саундтрака на "Последната Песен" е сред най-продаваните албуми в момента,а клипа на "When i Look At You" стои в началните класации на iTunes вече близо 2 месеца.Пожелаваме и още по-голям успех след като излезе в кината в цял свят!
Нашето момиче вече порасна и това става още по-ясно с новата покупка,която направи.Като всеки типичен човек,след като навърши 18 години,и тя иска да заживее самостоятелно и да свикне да е без мама и татко.Ноо не съвсем така,защото въпреки че са се съгласили на това,Майли и родителите и ще живеят пак в един квартал,но в различни къщи.Майлси си направи подарък за огромния труд и време които влага с кариерата си и купи къща за 3 милиона долара.Имението има тенис корт,басейн и всички екстри,включително и отлична охранителна система.Факт е че новата къща на Майли е в още по-голяма близост с тази на Джонас Брадърс.Тя също отрече и слуховете,че ще живее с Лиам.Снимки на новия и дом.
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Ро, браво на теб, че не се отказа и въпреки всичко направи този голям ъпдейт... Аз няма какво да коментирам - всичко е невероятно, не знам от къде да започна.. И къщата и снимките и новините...
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Ро, чудесна работа. Без заобикалки и други ненужни дреболии. С голям интерес прочетох това което си написала и за което си се потрудила да изглежда добре! Отново ти благодяря, че качваш новините за една от най-нашумелите тийнейджърки!
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Мерси. И забравих да напиша - натиснете на снимките, за по-голям размер.
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28