|
| Моето представяне ^__^ | |
|
+15Scr!pt3r *SelZzZ* -A. foxxie. LightOne ~Saranghe ♡ rozaLie cMexypaH Alice~ ~Rossita xxHeadfirst ~Ivssy` bonita - NataLiya ~ fergie_love 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Scr!pt3r Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 0 Join date : 29.04.2010
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 13, 2010 2:00 pm | |
| Щом си голяма хакерка искаш ли един батъл ? А и форума не е SQLi уязвим . Доста ще ти е трудно да го дефейснеш . Има само един начин и го знаем само аз и сМехураН . Така ,че не се прави на хакерка . Защото можеш да си навлечеш неприятности . | |
| | | fergie_love Напредващ
Warn : Брой мнения : 98 Reputation : -1 Join date : 24.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Май 14, 2010 2:11 am | |
| Пхахаах колко сте жалки.Обиждам българите ,защото си заслужават.Аз се регистрирах тука и написах само едно мнение на латиница ,защото не знаех ,че не трябва и целият сайт започнахте да ме псувате.Еми сори ама няма да стоя и да викам оо добре няма няма.Като всеки човек и аз се защитавам.Отностно писанието ми мога да ви кажа,че бързо се уча и ми беше лесно.А и като списанията ви са на български искам или неискам ще се уча.Обиждайте ме колкото искате.ВСЕ МИ Е ЕДНО !!! Като искайте хаквайте ме,баннвайте ме ,хич не ми пука.Даже ще се радвам ,че няма да влизам тука.Ще ми направите добро.А и да кажа ,че заплахите ми ,че съм щяла да загазя са много неуместни ,защото ако ще у нас да дойдете пак нищо няма да се промени.У нас живеем много хора.Всеки може да е писал.Имам сестра и брат ,а и на брат ми гаджето живее в нас. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Май 14, 2010 3:12 am | |
| И аз черно ли да си вържа като живее у вас?? ;дд Пхах.. Ейде като си такава "Испанка" дай скайп и да си говорим малкко на Испански да те видим к`ва си ми Испанка миличка.. ;д Айде не ми се праи на много интересна,щото ме нервиш много!! И к`во кат имаш автографи. Голяма ли се чувстваш..? ;дд Както и да е недей се отваря много,щото вече ми писна от такива отворковци,който си мислят,че знаят всичко! Айде много ти здраве! (= | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Май 14, 2010 3:23 am | |
| Аз пък имам котка и чинчила. Котката като дойде до тебе ти ш' избягаш от страх. Пък за чинчилата да не говорим...Тъй че си затвори малката мръсна уста. Кой знае к'фо имам в целия ти мозък?! Много си кьорава и кекава. Обиждай българите колкото си щеш, но никой не те кара да кибичиш тука. Разкарай се от лицето ми 'шот не ми пука, ако ще да си на сто, а аз на 11 ще дойде и ш' ти обърша два шамара. | |
| | | cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Май 14, 2010 4:19 am | |
| - fergie_love написа:
- Аз се регистрирах тука и написах само едно мнение на латиница ,защото не знаех ,че не трябва и целият сайт започнахте да ме псувате.
Първо има си правила на форума. Второ то ако беше само едно нямаше да се захванем с тебе... - fergie_love написа:
- Обиждам българите ,защото си заслужават.
Хахах еми ако си го заслужаваме ела и ми го кажи в лицето... - fergie_love написа:
- У нас живеем много хора.Всеки може да е писал.Имам сестра и брат ,а и на брат ми гаджето живее в нас.
И кво като живеят толкова хора у вас... кокошка ли да ви заколим или кво??? | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Май 14, 2010 3:03 pm | |
| Испания може да е монархия ама за тва хич не ме боли г*за, щото там сте 60 процента цигани. Може да сте разположени на хубаво място ама на нас какво ни пука? Може да имате добри спортисти ама на нас какво ни пука? Я се виж момиче, смешна си - голямо семейство сме дрън, дрън - като сте толкова голямо семейство що седите като мангалите всички в една къща? Всяко семейство отделно би искало да живее - не набутано при старците .. Пхах направо като ти чета нещата и се пукам от смях.. Виждала си ти Майли и Селина ама само през кри макарон! Като толкова много имаш автографи направи си по 2-3 снимки с всеки автограф, където на снимката си ти и "огромната" ви къща ;д.. Да видим колко много автографи имаш . Българите сме си много хитър народ - тва, че помежду си се държим като брат с брат или сестра със сестра си е много хубаво. Такива изискани неща тука няма.. ДА не ти е Бурж Ал Араб? За твое сведение аз съм ходила на много повече места в много повече държави от колкото можеш да си представиш. И във вашата Испания съм идвала, но нещо хич те ме плени - имате само едни хубави плажове и палми.. Щом си "живяла" в Испания, значи си имаш и снимки от там - е пусни ги тука да те видим каква си модерна испанка.. Тва, че се прайш на голямата фръцла тука не значи, че си номер 1. Знам, че ще получа уорн ама тряяше тва нещо да го кажа. | |
| | | BoXeR* ;]] Редовен
Warn : ( : I BRING IT. Брой мнения : 187 Reputation : 0 Join date : 14.02.2010 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Май 14, 2010 9:29 pm | |
| Уау, вие това момиче го разпънахте на кръст бе м**ка му.. к'во сте зяпнали всички срещу нея, не знам к'во ви е направила и к'во не е ама сички сте и отгоре и тя к'во да прави освен да дрънка нек'ви глупости за да може да се защити..Поне не пишете тук за да може да не се стига до убиди и тем подобни.. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Вто Май 18, 2010 3:57 pm | |
| Да не мислиш, че наистина някой ще ти повярва, че си испанка? А тогава защо си в България? Доста добре си усвоила българския, така че.. нямаш оправдание. Не искам да те нападам, и дори и да ме хакнеш (за което не вярвам как ще стане - досега никой, който те е обидил не си хаквала, така че не на мене тия..) не ме интересува. В този форум си има правила и ти ще ги уважаваш! Това не ти е кефче, нито пък някой друг развинтен сайт. Тук всеки си спазва правилата и не мисля, че ти ще започнеш да го правиш. Не си испанка.. ще ти кажа само едно - брат ми учи испански и го говори като РОДЕН език (А сега да ти натрия носа) и да ти кажа - колкото и да си голяма, не си личи. Държиш се прекалено детински за седмокласничка - ако наистина беше 14 годишна, нямаше да се защитаваш като малко детенце: "Ако някой ме обиди, ще го хакна!" Въобще не си личи, че си надраснала годините си. Аз съм на 10 и мисля, че всеки на моята възраст щеше да ти отговори така.
ЕДИТ: Да питам в кой град в Испания си живяла? Мадрид? Или някое по-мъничко градче? Ако може и снимчица, добре ще е.. О, да. И аз като Ади имам чинчила, макар че се съмнявам, мче знаеш каква е тази животинка. | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Вто Май 18, 2010 5:30 pm | |
| Споко , Рос. Тя не е испанка. Писахме си в кефче. Ето к'фо написа тя:
fergie_love: (16.05.10 13:13 ) kazvam se plamena pxaxaaaa djuli mi e psevdonim pxaaxaxaxaxaxa basi shamtkata ! mi da vijdala sam te
crazy_lof: (15.05.10 22:55 ) Брей! Много знайш ма. Голяма си знайка, Джуло. Пък ти явно си ме виждала отдолу щом знаеш как ми е.
Сама се издаде, Пламено. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 20, 2010 2:40 pm | |
| То си личеше, че не е испанка.. само да ти кажа, драга ми Пламенке, Българския е труден за научаване, защото писмеността е единствена, а и да ти кажа - дори повечето англичани се затрудняват да научат добре български, а какво остава за испанци.. | |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 20, 2010 4:22 pm | |
| Сори,че го казвам,ама и вие сте едни..Защо нападате момичето? Джули или Пламена,няма значение.Нали е дошла тук...Офлуудихте форума! Може да не е испанка..да ви е излъгала..ами дайте и шанс малко! Тя се е опитала да изтъкне сред всички вас,а вие и се нахвърлихте.Ако не забелязахте тя се защитаваше сама,пък вие...целия форум скочи срещу нея... | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 20, 2010 4:27 pm | |
| Но миличка, погледни само как се защитаваше: "Ако някой ме обиди.. аз съм хакерка и не искам форума да пострада." Това е един вид "детско" защитаване, ако не си забелязала.. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 20, 2010 4:42 pm | |
| Хайде и аз да кажа нещичко.. Не съм чела всичко, дето сте писали, ама ако не греша Пламена се е заяла затова, че са й поправяни мненията и съответо е заплашила с хак.. Така, че не мисля, че всички са я нападнали безпричинно.. Поправете ме ако греша.. | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 20, 2010 6:58 pm | |
| Такаа досега не се бях изказвала, но хайде... Първо Пламена или там Джули, обедена съм че си на по 9-10 години и ми е много чудно защо обиждаш българите и България, след като със сигурност си такава?Явно не харесваш родната си държава, щом се представяш за чужденка...Колкото до автографите, попринцип е възможно да имаш оот немско Браво, тъй като там понякога уж дават картички с автографи на звезди.Ако е така, еми то половината форума ще има ;д.И мога да ти кажа, че ако твърдиш че си взела лично автографите, когато си била в Испания е невъзможно.Мисля, че Сел сега за първи път ходи там и то беше на скоро. Пъък камо ли да обсъждам това за хакерството... | |
| | | fergie_love Напредващ
Warn : Брой мнения : 98 Reputation : -1 Join date : 24.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пет Юни 25, 2010 8:02 pm | |
| - Crush^^ написа:
Сори,че го казвам,ама и вие сте едни..Защо нападате момичето? Джули или Пламена,няма значение.Нали е дошла тук...Офлуудихте форума! Може да не е испанка..да ви е излъгала..ами дайте и шанс малко! Тя се е опитала да изтъкне сред всички вас,а вие и се нахвърлихте.Ако не забелязахте тя се защитаваше сама,пък вие...целия форум скочи срещу нея... Ето виждате ли ? Останали са приятни хора ,които ме разбират ,а не са като вас . Чудя се защо като съм толкова зла ,както вие ме описвате вече се сдобрих с доста хора в сайта Кефче,които не ме харесваха ?!? Там имам вече адски много приятели и всеки казва,че този който не ме познава незнае какво губи.Влезте в този сайт и прочетете всичко на моята стена.Няма нужда да цитирам ! А и една от вас каза,че имала чинчила и едва ли съм знаела какво е .Скъпа искам да ти кажа,че имах чинчила ,но тъй като много бързо тича и ме беше страх я махнахме.Храни се с подобни неща с ,които хранят мини зайчетата . Аз дойдох с добро в сайта ,а вие веднага още от първата ми минута тук ме обидихте.Добре избора е ваш и аз нищо не губя ! Явно на много от вас им липса домашното възпитание ! А и да ви кажа не съм на 10-11 год. или там на колкото казахте ,а съм си на 14. Смело мога да твърдя ,че мисленето ми е като на доста по-голяма въпреки,че не го използвам в интернет. Много хора по на 20-30 год. ми казват ,че е трябвало да съм на 25-26 ,защото мисля като зрял човек. Защитих се с хакване ,защото мога да хакнам ,но не искам.Това ,че не съм хакнала някой от сайта не значи ,че немога , а ,че неискам !!! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Съб Юни 26, 2010 2:43 am | |
| Било те е страх от чинчила.. Уоу. Какво остава ако си вземеш куче.. | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Съб Юни 26, 2010 2:55 am | |
| - fergie_love написа:
- Crush^^ написа:
Сори,че го казвам,ама и вие сте едни..Защо нападате момичето? Джули или Пламена,няма значение.Нали е дошла тук...Офлуудихте форума! Може да не е испанка..да ви е излъгала..ами дайте и шанс малко! Тя се е опитала да изтъкне сред всички вас,а вие и се нахвърлихте.Ако не забелязахте тя се защитаваше сама,пък вие...целия форум скочи срещу нея... Ето виждате ли ? Останали са приятни хора ,които ме разбират ,а не са като вас . Чудя се защо като съм толкова зла ,както вие ме описвате вече се сдобрих с доста хора в сайта Кефче,които не ме харесваха ?!? Там имам вече адски много приятели и всеки казва,че този който не ме познава незнае какво губи.Влезте в този сайт и прочетете всичко на моята стена.Няма нужда да цитирам ! А и една от вас каза,че имала чинчила и едва ли съм знаела какво е .Скъпа искам да ти кажа,че имах чинчила ,но тъй като много бързо тича и ме беше страх я махнахме.Храни се с подобни неща с ,които хранят мини зайчетата . Аз дойдох с добро в сайта ,а вие веднага още от първата ми минута тук ме обидихте.Добре избора е ваш и аз нищо не губя ! Явно на много от вас им липса домашното възпитание ! А и да ви кажа не съм на 10-11 год. или там на колкото казахте ,а съм си на 14. Смело мога да твърдя ,че мисленето ми е като на доста по-голяма въпреки,че не го използвам в интернет. Много хора по на 20-30 год. ми казват ,че е трябвало да съм на 25-26 ,защото мисля като зрял човек. Защитих се с хакване ,защото мога да хакнам ,но не искам.Това ,че не съм хакнала някой от сайта не значи ,че немога , а ,че неискам !!! Като го прочетох направо се спуках да с смея ! Аз съм много близка приятелка с Теди [бифшата ти фр] която е 100 пъти по-зряла от теб . Исканка си ама само в мечтите ти. Първи живееш в София, нямаш сестра, на 12 се и т.н . Не ме карай да изреждам още . ;D | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ | |
| |
| | | | Моето представяне ^__^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |