|
| Моето представяне ^__^ | |
|
+15Scr!pt3r *SelZzZ* -A. foxxie. LightOne ~Saranghe ♡ rozaLie cMexypaH Alice~ ~Rossita xxHeadfirst ~Ivssy` bonita - NataLiya ~ fergie_love 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
fergie_love Напредващ
Warn : Брой мнения : 98 Reputation : -1 Join date : 24.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Моето представяне ^__^ Пон Апр 26, 2010 3:51 am | |
| Здравейте ! Аз съм нова в сайта за това искам да ви се представя . Казвам се Джули ,на 13 години и съм от град София. Обичам да работя с фотошоп ,да излизам с приятелите си и да слушам любимата ми музика. Мойте идоли са : Селена Гомез,Майли Сайръс ,Деми Ловато,Аврил Лавин,Парамор,Ашли Тисдейл,Кристин Стюарт,Токио Хотел,Еванесънс и всички останали звезди от Дисни. Тук можете да задаве въпросите си към мен. Надявам се във форума да намеря много приятели. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Пон Апр 26, 2010 6:55 pm | |
| Здравей и добре дошла. Имам няколко въпроса.. 1.Как намери форума? 2.Защо реши да се регистрираш? 3.Харесва ли ти тук.. И понеже видах,че харесваш Аврил.. Коя е любимата ти нейна песен? А клип? От кога я харесваш? Как се запали по нея? Старата или новата Аврил?
Приятно ми е аз съм Тали. | |
| | | bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| | | | ~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Вто Апр 27, 2010 3:09 am | |
| Мхм ... имаше един сайт sme6no.net .. или какво беше . Влизах в него да ,играя игри [нямам регистрация] ,и случайно попаднах на едно момиче със същия ник нейм .. като твоя fergie_love .. ти ли си ? Имам още един въпрос . Може да ме нападнете ,но почти от всички добри графиьори си поръча подпис и т.н къде ги слагаш ? | |
| | | xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Вто Апр 27, 2010 8:46 pm | |
| Хейй,приятно ми е-Цвети. Кога е ден-дена ти? Как се запали по "Дисни"? За друго не се сещам.Бай. | |
| | | fergie_love Напредващ
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Сря Апр 28, 2010 2:19 am | |
| Благодаря на всички за милите думи,а сега към отговорите ми. Отговори на въпросите на Forever yours! < 3 : 1.Търсех гифчета на Селена и очаквах да има в някой фен форум за това писах в гугъл ФОРУМ НА СЕЛЕНА ГОМЕЗ и ми излезе . 2.Защото съм фенка на Селиту. 3.Отначалото ми харесваше ,но вече не .Аз съм нова ,а пък при малка грешка ме обиждат. Любимата ми песен на Аврил е Skater Boy ,а клип Girlfriend .Харесвам я от като бях 9 годишна.Запалих се по нея ,защото исках да стана емо и си мислех ,че тя е,но в последстие разбах ,че съм се заблудила.Ако имаш предвид руса или с кестенява коса,я харесвам с руса коса и розов кичур. И на мен ми е приятно.
Отговори на въпросите на bonita : 1.От 1-2 години. 2.Hayley ,защото е сладка. 3.Харесва ми филма .Ако ме видиш да чета някога трябва да ме снимаш ,защото втори път няма да ме видиш. 4.Отначало го мразех мега много.Виках си пффф ваппири ,бебешко.Гледах филма с една приятелка и ми хареса ,и после ходихме на кино и гледахме Новолуние и сега чакам Затъмнение.
Отговори на въпросите на love_selena28 : Отначалото ми харесваше ,но вече не .Аз съм нова ,а пък при малка грешка ме обиждат. (както вече казах).Много ми трят и редактират коментарите ,а това ме дразни. Междудругото аз съм хакерка и не искам форума да пострада ,и за това няма да го барам ама ги съветвам да се държат по –добре с мен.
Отговори на въпросите на .. Juсtин лowэ.. : Да в смешно и в кефче се пиша както тук.В нета ме знаят с това име ,и за това навсякъде така се пиша.Поръчвам си подписите и аватарите именно за тези два сайта.
Отговори на въпросите на Мимка : Да ,не е мое произведение.Предният беше и ,когато сложих този забравих да го махна. 1.Любимата ми марка дрехи е италиянскат ,а именно Terranova. 2.Имам джобни естествено.Проблема е ,че съм пестелива и никога не си купувам нищо ,и ги пазя и като събера към 200-300 отивам в Мола и за 5 минути съм без пукната пара.
Отговори на въпросите на xxHeadfirst : Ден дена ми е на 24 октомври. Още преди да го има този канал.От малка .....нали знаеш Барби,Уинкс,Хана Монтана,Хай скул мюзикъл ,Магьосниците от Уейвърли Плейс и така.Колкото по-голяма ставам толкова повече вкуса ми се изменя. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Сря Апр 28, 2010 2:24 am | |
| М.. хей. Аз съм Теди (но предпочитам Рос или Росита) от Варна. И впрочем - не видях в РПГ играта да има категория "човек-магьосник" - още по-малко Ванеса.
И така. Почвам с въпросите. Фенка ли си на Майли? Как се запали по нея? Любими 5 нейни песни? Гледаш ли сериала "Хана Монтана"? Харесва ли ти? Любим епизод от 1 сезон? А от 2 сезон?
Бай. :) | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Сря Апр 28, 2010 2:41 am | |
| Terranova? Не мислиш ли, че всички пазаруват от там и доста се повтарят... Между другото, аз съм Теди .. на 11 години от Варна... 1. Пълното ти име е Джулиана нали ;д? Имам една така бфф, фр.. 2. Друг магазин освен Тератова? 3. Купуваш ли си оригинални и маркови дрехи? 4. Най-добра приятелка? 5. Първи вечатления за хората във форума? 6. Правиш ли графики?
хохо Теди | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Сря Апр 28, 2010 9:28 pm | |
| 3.Отначалото ми харесваше ,но вече не .Аз съм нова ,а пък при малка грешка ме обиждат. Хмм .. щом те нападат ,сигорно има окончателна причина. А ,пък много пъти съм те гледала в смешно.нет как се държиш с някой потребители ,но това е друг въпрос . Ще отклоня темата,за да не ставам агресивна. [така да се каже!] Какво харесваш най-много в ,Майли ? А в, Селли ?
| |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | ~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Сря Апр 28, 2010 9:38 pm | |
| А ,това не съм го забелязала с 'хакерка' хмм ... не ми се вярва. А ,и пък ти се замисли малко ! И ,аз допускам грешки, и ми ги поправят . Това ,е тяхната работа ! | |
| | | cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 12:20 am | |
| - fergie_love написа:
Отговори на въпросите на love_selena28 : Отначалото ми харесваше ,но вече не .Аз съм нова ,а пък при малка грешка ме обиждат. (както вече казах).Много ми трят и редактират коментарите ,а това ме дразни. Междудругото аз съм хакерка и не искам форума да пострада ,и за това няма да го барам ама ги съветвам да се държат по –добре с мен.
Хмм... "Междудругото аз съм хакерка и не искам форума да пострада ,и за това няма да го барам ама ги съветвам да се държат по –добре с мен." ммм както ти каза "Аз съм нова" и не знаеш кой потребител какво може и съм сигурен, че не си никаква хакерка ;]] Също така да ти кажа, че форуми от подобен тип много трудно се хакват да не кажа, че дори е невъзможно.А също така ти си българка и трябва да се научиш да пишеш правилно и не гледай мене как пиша, защото аз си признавам, че правя грешки.И накрая да допълня с цитат: - love_selena28 написа:
- Но това е работата им.Не мисля, че трябва да се засягаме от това и искам да отбележа, че точно заради старанието ми във този форум.Вече свикнах навсякъде да пиша запетайки, точки, и други.А това не е лош навик.
| |
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 12:41 am | |
| Rossita отностно въпросите ти за Майли искам да кажа,че явно не си чела какво съм писала ,за да ме питаш дали съм й фенка ,а пък по-горе я има.Затова няма да отговоря на въпросите ти . Отговорите ми към Alice~ : 1.Не се казвам Джулиана и мисля,че това име е доста тъпо.Казвам се Джули, това ми е пълното име. 2.Ню Йорк ми харесва също и Тиинейджър. 3.Да.Имам оригинална рокля на Аврил . 4.Имам много най-добри приятелки .Ако трябва да напиша всички няма да ми стигне мястото. 5.Вече отговорих . 6.Правя графики,но само за себе си ,защото съм 7 клас и трябва да кандидатствам и нямам много време. Отностно държанието ми в Смешно .нет искам да кажа,че там псувам наред.Не го отричам,но там админа влиза 1 път в годината ,и за това всичко е позволено.А за това ,че съм хакерва колкото и да не ви се вярва е така. Най-добрият ми приятел е хакер и ме научи.Също така не съм заплашвала сайта с хакване ,а казах да се държите по-добре ,за да не пострадате.Това значи ,че само на този ,който се дразни ще му хакна профила.Относно това за коментарите ,не ме дразни това ,че слагат запетай ,а това ,че допълват или премахват целият коментар.Бях си поръчала графика и ,за да не види тази на която поръчах някой изтри коментара.Еми то бива злоба,бива ама чак толкова няма да търпя. Искам да подчертая дебело,че съм испанка!!! За това аз съм свикнала да пиша на латиница и на кирилица ми е малко трудно.За това като допускам грешки няма да ми се отваряте . | |
| | | cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 1:06 am | |
| Хммм.. ОК аз ще си чакам хакването на профила па после ще я мислим пак. :]] | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 1:48 am | |
| Знаеш ли, не ме интересува, че си испанка. Българка, арменка.. Каквато и да си, трябва да се държиш подобаващо в форумът. Като грешиш - искаш, или не - ние ще поправяме. Единствената, която се отваря си ти. Ако продължиш, ще получиш уорн за ..Хм, убиждане на потребители?! Така че си мери приказките. Нямах желание да те посрещам така, но сама си го изпроси! | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 2:27 am | |
| И аз съм арменка. Азбуката им е много по сложна от латинската. Така че мълчи там. | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
| | | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 2:35 am | |
| Доста добре си пишеш на български.. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 3:36 pm | |
| - Цитат :
- Искам да подчертая дебело,че съм испанка!!!
Би ли обяснила по-подробно за произхода ти? Някой от родителите ти е испанец? В Испания ли си живяла? | |
| | | foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Апр 29, 2010 3:43 pm | |
| - fergie_love написа:
- Казвам се Джули ,на 13 години и съм от град София.
- fergie_love написа:
- [b]
Искам да подчертая дебело,че съм испанка!!! Егати лъжкинята ..
Още .. Чудя се как може да си "хакерка" като дори сигурно и не знаеш какво означава HTML?!
Защо излъга? Какво те накара да излъжеш? Сега сигурно и на въпроса на Митко няма да отговориш .. - fergie_love написа:
- Междудругото аз съм хакерка и не искам форума да пострада ,и за това няма да го барам ама ги съветвам да се държат по –добре с мен.
Ейй момиче, ще се държим с теб както си искаме!! И аз като Веско ще кажа, че ще изчакам за хакването. Така, че престани да говориш само глупости, да се правиш на голямата работа!!! За твое добро е! Защото и ние сме хакери. Особено Катето! Да знаеш, че само с едно кликване в профила ти, може да ти изтрие регистрацията, да ти забрани да влизаш тук! (IP адреса, ако не знаеш! ) | |
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Сря Май 12, 2010 7:31 pm | |
| Ха-ха-ха много ме уплашихте. И няма да си трая и ще се отварям колкото искам. А относно произхода ми майка ми и баща ми са испанци и там съм родена и там съм си живяла,но искахме малко разнообразие.Както всички знаете България е малка държава ,а ние търсехме точно такава.Испания е много голяма и шумна и ежедневието е забързано.Вече съжаляваме ,че се преместихме,защото българите сте едни лоши ,долни и гадни хора.Завиждате ,че Испания е една много по-добра и подредена държава от вашата и се чудите как да си избиете комплексите! Това е много лошо за вас.А и ако искате ми вярвайте ,аз поне не си мечтая да видя Селена,Майли и другите звезди,защото редовно са идвали в Испания.Имам личен автограф от тях двете специално сама си го взех.Не ви остава нищо друго освен да завиждате.Нищо необичайно.А за писането ми искам да кажа,че то е добро,защото езика ви не е толкова труден ,а и има кирилизатори и речници.А и не ме интересува кой е арменец .Още малко виетнамци ще ми кажеше,че сте .Смешни сте.И много добре знам,че по този начин може да ме БАННЕТЕ,но имам и лаптоп така,че като искам и от него мога да вляза,а и има зали за тая цел.Като искам да влизам е толкова лесно.А и имам доста приятелки ,лесно ще отида на гости и готово.Така,че това не ме плаши ни най-малко. | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| | | | cMexypaH Неспасяем
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 13, 2010 1:58 am | |
| - fergie_love написа:
Ха-ха-ха много ме уплашихте. И няма да си трая и ще се отварям колкото искам
Бе отивай се отваряй на по-малките от тебе пък по някаква случайност може и да се стреснат малко. - fergie_love написа:
защото българите сте едни лоши ,долни и гадни хора
Някой да те е вързал в България? - fergie_love написа:
Завиждате ,че Испания е една много по-добра и подредена държава от вашата и се чудите как да си избиете комплексите!
Така като гледам се блъскаме кой първи да ти завижда - fergie_love написа:
.А и ако искате ми вярвайте ,аз поне не си мечтая да видя Селена,Майли и другите звезди,защото редовно са идвали в Испания.Имам личен автограф от тях двете специално сама си го взех.
И какво...? С това вече трябва да ти се кефим, да ти завиждаме и да се нервим, че ние не можем? - fergie_love написа:
но имам и лаптоп така,че като искам и от него мога да вляза,а и има зали за тая цел.Като искам да влизам е толкова лесно.А и имам доста приятелки ,лесно ще отида на гости и готово.Така,че това не ме плаши ни най-малко.
Не бъди толкова сигурна.... | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 13, 2010 3:46 am | |
| Човеко! Ти си велика! Мислиш ни за толкова кьорави колкото си ти самата. Е баси! (сори, но..) Ти си една малка надута...ня'я казвам к'во. Ужасно смешна си. Испанка ми била. Хуб'у! Аз съм от Индокитай и от Франция и Занзибар. Ха! Някой те кара да кибичиш тук?! Имала лаптоп? Че аз нямам ли? Аз ако разправям к'во имам...Т'ва е друга тема. Имаш автограф на Майли и Селина? А пък аз имам кичур коса на Меган Фокс. И Анджелина Джоли ми е майка, а Мадона ми е баба. Не можеш да имаш толкова , много приятели. Най-вероятно или си измисяш или не са приятели. Как ще се сприятелиш с толкова много хора.
Много си смешна. Лигла! | |
| | | *SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ Чет Май 13, 2010 1:44 pm | |
| Не те знам кчва сииии... Испанка, американка, англичанка... Обачееее... `Що обиждаш България и българите?! Това, че ти отговаряме когато ти се държиш гадно с нас е изцяло твой проблем и вина!!! И... Господииии! Направо ти завиждам за автографите!!! Постни някои техни снимки да ги видим дали наистина ги имаш?!
А и моля те?! Наистина децата бързо учат език и един мой приятел отиде в Испания и го научи бързо... Но чак така да учееш и българският... А и викаш, че имало речници и тем подобни... Е, няма да ти помогнат толкоз много-повярвай ми!!! Не че съм използвала, но съм сигурна! Горе-долу, но не толокова много, колкото ти ни показваш граматичните си знания! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Моето представяне ^__^ | |
| |
| | | | Моето представяне ^__^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |