Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Еми.......представяне :Д

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :
Еми.......представяне :Д Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Еми.......представяне :Д Right_bar_bleue

Брой мнения : 7

Еми.......представяне :Д Empty
ПисанеЗаглавие: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeСъб Юни 26, 2010 7:28 am

Здравейте на всички.Аз съм Митко от Бургас.Виртуалният ми ник е BR@IN~(не питайте защо )На 15 години.Нещо интересно за мене ми..........в класа ми викат геймър :Д имат ме за зарибен по игри :Д Е това е tongue Който има въпроси да пише който няма и той да пише laugh
Върнете се в началото Go down
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :
Еми.......представяне :Д Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Еми.......представяне :Д Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeСъб Юни 26, 2010 5:32 pm

Здравей
1.Така значи понеже съм фенче на сел форума ми го даде cMexypaH
2.Реших да се регистрирам , защото просто да се запозная с други хора а и съм фенче както казах :D
3.От първи впечатления доста ми дапада форума

Да наистина съм зарибен по CS xD
Играя я криво-ляво 10 часа на ден , но в последно време ходих на плаж и малко ми омръзна и играта :D
Също играя НФС2 от скоро 1-2 дена call of duty с баща ми повечето съм ги превъртал.Играя рядко и football manager 2010 (ЦСКА-рче съм :D )
Уча в "ПГТ" Проф-доктор Асен Златаров Гивназия по туризъм е.Е надявам се си доволен от отговорите ми.Дано няма правописни грешки :D :D
Това е от мене чаууууу xD
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeСъб Юни 26, 2010 8:55 pm

ДА!!
2 поредни сезона бяха провалени имам предчувствие че този сезон ще се мачка.Задължително и трябва да влезем в групите на Лига Европа.Не мисля че феновете ще претърпим и 3-ти провал + че затвориха Армията според мен е голяма грешка.Така поне мисля аз.
А за CS се пак имам 2 сървъра трябва се наглеждат laugh
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeСъб Юни 26, 2010 9:07 pm

10 часа ? o.0
И на мен ми е любима игра.
Кой ти е любимия сървър ?
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeСъб Юни 26, 2010 10:25 pm

Мойте си 2 deathrun и Jailbrake но рядко влизам само ги поддържам и наблюдавам :Д
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeНед Юни 27, 2010 12:43 am

Дадах ти я тичанката на PM :D
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeНед Юни 27, 2010 3:35 am

Как се пише ? Може някой път да се срещнем . ;d
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeНед Юни 27, 2010 4:37 am

Аз ли как се пиша ? или сървъра ? laugh
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeНед Юни 27, 2010 5:41 am

Ти.
Be used to it
Нов
Нов
Be used to it

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitimeНед Юни 27, 2010 7:30 am

Аз съм го записал в 1-вия пост BR@IN~ xD
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Еми.......представяне :Д   Еми.......представяне :Д Icon_minitime

Еми.......представяне :Д
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Моето представяне ^__^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | Music | Misc | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии