Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Мадона основава училище в Малави Сря Апр 07, 2010 6:34 pm | |
| Кралицата на попмузиката Мадона днес положи първия камък на девическо училище в Малави за 15 милиона долара, което ще бъде изградено от нейната фондация Рейзинг Малави.
"Винаги съм мечтала да обучавам жени, които могат да помогнат за развитието на страната. Целта ми е да видя, че момичетата в Малави имат достъп до училище", заяви певицата на церемоня в селището Шинхота, на 16 км от столицата Лилонгве. Тя свали завеската пред табела, на която стои надписът "Девическа академия Рейзинг Малави". "Аз израснах в бедност с майка си и нямах възможност да получа добро образование", обясни Мадона. Заедно с нея на тържеството бяха биологичните й деца Роко и Лурдес, както и двете осиновени деца от Малави Дейвид Банда и Мърси Джеймс. Присъстваше също така американският икономист Джефри Сакс, специален съветник на генералния секретар на ООН Бан Ки Мун и основател на проекта "Села на хилядолетието", насочен към ограничаването на бедността. | |
|