Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa Сря Фев 16, 2011 10:11 pm | |
| » Начало » Звезди » Новини » Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa Христина Стоянова | 16 Февруари 2011 г. | 71 показвания | 0 коментара Новият сингъл на Lady GaGa Born This Way разбуни доста здраво духовете в музикалния свят. Не защото е произведение на генното инженерство, а защото доста наподобява хита на Мадона от 1989 г. Express Yourself.Критиците наплюха набързо шантавото лейди на музиката, наричайки я „крадла", но това не изглежда да е притеснило особено GaGa. "Няма човек на този свят, който да обожава и обича Мадона повече от мен", сподели пред Джей Лено Lady Gaga, която снощи беше на гости в шоуто на водещия. „Аз съм ултимативният фен на Мадона - лично и професионално. Добрите новини са, че получих мейл от нейния екип, в който се чувстваше цялата любов и подкрепа от тяхна страна. В мейла се казва, че имам пълната им подкрепа. След като Кралицата казва, че този сингъл е ок, значи е така." В шоуто GaGa обяви също, че ще снима два концерта в Медисън Скуеър Гардън по-късно този месец. Кадрите ще влязат във филма, посветен на турнето й Monster Ball, което ще се излючи по HBO на седми май - два седмици преди да излезе новият албум на Lady GaGa. | |
|
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa Чет Фев 17, 2011 8:57 pm | |
| И трябваше да направиш тема? | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa Чет Фев 17, 2011 10:26 pm | |
| И какво лоши има да направи тема? П.П. Много е готина тази песен! |
|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa Чет Фев 17, 2011 10:28 pm | |
| Да,какво лошо има? ПП: Радвам се,че Мадона харесва Лейди Гага,не че я слушам ама.. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мадона харесвала новото парче на Lady GaGa | |
| |
|