|
| Lady GaGa стана кукла | |
|
+5~Rossita Selena Watson monini Alice~ цветuu** 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Lady GaGa стана кукла Пет Фев 12, 2010 8:13 pm | |
| Истерията около Lady GaGa продължава с пълна сила. Певицата вдъхновява хилядите си фенове по цял свят с прическите си, с яките си тоалети, които сменя като носни кърпички на сцената. Дойде време изпълнителката на Bad Romance да оживее като кукла ала Барби. Благодарение на верен фен, който направи истински копия на Лейдито, вече малките момичета ще могат да се забавляват с певицата. Дизайнерът Lu Wei Kang прекарал месеци докато измайстори целия гардероб на звездата в миниатюрен размер. Дрехите са от различни сценични изяви на изпълнителката. „ Никой друг не се облича като Lady GaGa. Тя е уникална, истинска модна диктаторка. Аз обожавам музиката й, дрехите, очилата, грима й. Велика е," споделя дизайнерът. 29-годишният верен фен се надява на създаде цяла линия от кукли и аксесоари, които да се продават по целия свят. | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Пет Фев 12, 2010 10:35 pm | |
| Според някои стилът на ГаГа е глупав, но мен ме кефи, защото тя сама по себе си има собствен стил който никой неможе да имитира.. Всички звезди се обличат по нормален стил.. Знам, че сега някой може да ме нападне за това което казах преди малко, но огледайте се - Нина, Кристен, Майли, Деми, Сели, Рири, Бионсе и още кои ли не са с почти еднакъв стил, а ГаГа си е просто неповторима.. Има защо човекът да е направил кукли.. Ще ми се да бях малка вмомента за да имам кукла с нея..! | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Съб Фев 13, 2010 1:58 am | |
| На мен като цяло самата Гага ми е противна... не знам защо... | |
| | | Selena Watson Редовен
Warn : ( : I love someone...But i don't know wno :D Брой мнения : 159 Reputation : -1 Join date : 02.02.2010 Age : 27 Местожителство : MooN
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Съб Фев 13, 2010 2:50 am | |
| Не харесвам стила на Гага. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Съб Фев 13, 2010 2:52 am | |
| - monini написа:
- На мен като цяло самата Гага ми е противна... не знам защо...
Съгласна съм. Отначало още като нашумя, ми стана антипатична. Нещо в нея ме дразни. Освен, че песните й са .. в стил, който не харесвам. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Съб Фев 13, 2010 3:04 am | |
| Антипатична ми е. Още от самото начало, както каза Теди. Опитва се да е различна - така е, но с тази нейна "различност" започва да ти писва да и гледаш тоалетите. Вече не е интересна. Всички и разбрахме номерата и на какво е способна. Няма нещо, което да не е показала. Че на кой му е такъв идол? Още година не е изминала, тя показа на какво е способна. Има хубави песни, не се отрича. Прави хитове. Почти всяка песен и е хит. Но не изглежда на 24 /или 23 на колкото е там/, а на 64. С извинение за феновете и тука ми мяса на баба. Или по точно Лили Иванова ДВЕ! Че боже! Да ви дам пимер с Ашли Тисдейл. За бога на едни и същи години са - а все едно имат 40 години разлика! О, не! Вярно е, че има хора които я обожават, а има хора които я мразят. Аз не я обичам, не я и мразя. Безразлична ми е. В началото ми беше интересно да гледам какво се случва с нея, но какви тоалети още ще измисли? За пореден път ли ще фалира? Извинете, излиза на снимки с фенове а една усмивка не праща? Идол? Що за идол е това? Погледнете тийнчетата Деми, Майли, Сел, та дори и Джонасите. Няма снимка с фен, на която те да са намръщени. А какво остава за Гага? Снимала се с Майли - защото тя и е голяма фенка - и е тоолкова намусена.. Извинете, ти да чакаш да се срещнеш с идола си, а той дори усмивка на лицето си да изпише неможе? Що за човек е това.. Каква подигравка? Умът ми не го побира. | |
| | | Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Съб Фев 13, 2010 3:12 am | |
| Една приятелка си отваряше да види плакатите и аз като я видях Лейди гОгО (така и викам) почнах да пищя: ооо нее ааа очите ми аа ослепях помоооощ ;дд | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Съб Фев 13, 2010 3:22 am | |
| - rozaLie написа:
- Антипатична ми е. Още от самото начало, както каза Теди. Опитва се да е различна - така е, но с тази нейна "различност" започва да ти писва да и гледаш тоалетите. Вече не е интересна. Всички и разбрахме номерата и на какво е способна. Няма нещо, което да не е показала. Че на кой му е такъв идол? Още година не е изминала, тя показа на какво е способна. Има хубави песни, не се отрича. Прави хитове. Почти всяка песен и е хит. Но не изглежда на 24 /или 23 на колкото е там/, а на 64. С извинение за феновете и тука ми мяса на баба. Или по точно Лили Иванова ДВЕ! Че боже! Да ви дам пимер с Ашли Тисдейл. За бога на едни и същи години са - а все едно имат 40 години разлика! О, не! Вярно е, че има хора които я обожават, а има хора които я мразят. Аз не я обичам, не я и мразя. Безразлична ми е. В началото ми беше интересно да гледам какво се случва с нея, но какви тоалети още ще измисли? За пореден път ли ще фалира? Извинете, излиза на снимки с фенове а една усмивка не праща? Идол? Що за идол е това? Погледнете тийнчетата Деми, Майли, Сел, та дори и Джонасите. Няма снимка с фен, на която те да са намръщени. А какво остава за Гага? Снимала се с Майли - защото тя и е голяма фенка - и е тоолкова намусена.. Извинете, ти да чакаш да се срещнеш с идола си, а той дори усмивка на лицето си да изпише неможе? Що за човек е това.. Каква подигравка? Умът ми не го побира.
Напълно съм съгласна с Чичи,кой БИнормален би направил кукла на това ЧУДОВИЩЕ?Той трябва да обезумял!Да е ослепял!Горкият човек не му завиждам,както и на тези които работят с нея,това е цяло изпитание,все едНо да застанеш пред ада и да кажеш "Искам да продължа"!Незнам,това чудовище,ако го видя с усмивка сигорно удар ще получа!! Няма да забравя думите на Чичи "Лейди БАБА"! | |
| | | Avril~ Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 15.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла Вто Фев 16, 2010 2:37 am | |
| Аз харесвам Гага, но понякога стилът й ме плаши.. :D | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Lady GaGa стана кукла | |
| |
| | | | Lady GaGa стана кукла | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите