Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Lady GaGa стана кукла

Go down 
+5
~Rossita
Selena Watson
monini
Alice~
цветuu**
9 posters
АвторСъобщение
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :
Lady GaGa стана кукла Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Lady GaGa стана кукла Right_bar_bleue

( : pf
Брой мнения : 1298

Lady GaGa стана кукла Empty
ПисанеЗаглавие: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeПет Фев 12, 2010 8:13 pm

Lady GaGa стана кукла Image_377388_2

Истерията
около Lady GaGa продължава с пълна сила. Певицата вдъхновява хилядите
си фенове по цял свят с прическите си, с яките си тоалети, които сменя
като носни кърпички на сцената.
Дойде време
изпълнителката на Bad Romance да оживее като кукла ала Барби.
Благодарение на верен фен, който направи истински копия на Лейдито,
вече малките момичета ще могат да се забавляват с певицата. Дизайнерът
Lu Wei Kang прекарал месеци докато измайстори целия гардероб на
звездата в миниатюрен размер. Дрехите са от различни сценични изяви на
изпълнителката. „Никой друг не се облича като Lady GaGa. Тя
е уникална, истинска модна диктаторка. Аз обожавам музиката й, дрехите,
очилата, грима й. Велика е,"
споделя дизайнерът. 29-годишният
верен фен се надява на създаде цяла линия от кукли и аксесоари, които
да се продават по целия свят.
Върнете се в началото Go down
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :
Lady GaGa стана кукла Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Lady GaGa стана кукла Right_bar_bleue

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeПет Фев 12, 2010 10:35 pm

Според някои стилът на ГаГа е глупав, но мен ме кефи, защото тя сама по себе си има собствен стил който никой неможе да имитира.. Всички звезди се обличат по нормален стил.. Знам, че сега някой може да ме нападне за това което казах преди малко, но огледайте се - Нина, Кристен, Майли, Деми, Сели, Рири, Бионсе и още кои ли не са с почти еднакъв стил, а ГаГа си е просто неповторима.. Има защо човекът да е направил кукли.. Ще ми се да бях малка вмомента за да имам кукла с нея..!
http://avatar-for-you.dir.bg
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 1:58 am

На мен като цяло самата Гага ми е противна... не знам защо...
Selena Watson
Редовен
Редовен
Selena Watson

Warn :

( : I love someone...But i don't know wno :D
Брой мнения : 159
Местожителство : MooN

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 2:50 am

Не харесвам стила на Гага. dry
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 2:52 am

monini написа:
На мен като цяло самата Гага ми е противна... не знам защо...

Съгласна съм. Отначало още като нашумя, ми стана антипатична. Нещо в нея ме дразни. Освен, че песните й са .. в стил, който не харесвам.
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Lady GaGa стана кукла Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Lady GaGa стана кукла Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 3:04 am

Антипатична ми е. Още от самото начало, както каза Теди. Опитва се да е различна - така е, но с тази нейна "различност" започва да ти писва да и гледаш тоалетите. Вече не е интересна. Всички и разбрахме номерата и на какво е способна. Няма нещо, което да не е показала. Че на кой му е такъв идол? Още година не е изминала, тя показа на какво е способна. Има хубави песни, не се отрича. Прави хитове. Почти всяка песен и е хит. Но не изглежда на 24 /или 23 на колкото е там/, а на 64. С извинение за феновете и тука ми мяса на баба. Или по точно Лили Иванова ДВЕ! Че боже! Да ви дам пимер с Ашли Тисдейл. За бога на едни и същи години са - а все едно имат 40 години разлика! О, не! Вярно е, че има хора които я обожават, а има хора които я мразят. Аз не я обичам, не я и мразя. Безразлична ми е. В началото ми беше интересно да гледам какво се случва с нея, но какви тоалети още ще измисли? За пореден път ли ще фалира? Извинете, излиза на снимки с фенове а една усмивка не праща? Идол? Що за идол е това? Погледнете тийнчетата Деми, Майли, Сел, та дори и Джонасите. Няма снимка с фен, на която те да са намръщени. А какво остава за Гага? Снимала се с Майли - защото тя и е голяма фенка - и е тоолкова намусена.. Извинете, ти да чакаш да се срещнеш с идола си, а той дори усмивка на лицето си да изпише неможе? Що за човек е това.. Каква подигравка? Умът ми не го побира.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Catch Me <3
Маниак
Маниак
Catch Me <3

Warn :

( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd
Брой мнения : 448
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 3:12 am

Една приятелка си отваряше да види плакатите и аз като я видях Лейди гОгО (така и викам) почнах да пищя: ооо нее ааа очите ми аа ослепях помоооощ ;дд
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 3:22 am

rozaLie написа:
Антипатична ми е. Още от самото начало, както каза Теди. Опитва се да е различна - така е, но с тази нейна "различност" започва да ти писва да и гледаш тоалетите. Вече не е интересна. Всички и разбрахме номерата и на какво е способна. Няма нещо, което да не е показала. Че на кой му е такъв идол? Още година не е изминала, тя показа на какво е способна. Има хубави песни, не се отрича. Прави хитове. Почти всяка песен и е хит. Но не изглежда на 24 /или 23 на колкото е там/, а на 64. С извинение за феновете и тука ми мяса на баба. Или по точно Лили Иванова ДВЕ! Че боже! Да ви дам пимер с Ашли Тисдейл. За бога на едни и същи години са - а все едно имат 40 години разлика! О, не! Вярно е, че има хора които я обожават, а има хора които я мразят. Аз не я обичам, не я и мразя. Безразлична ми е. В началото ми беше интересно да гледам какво се случва с нея, но какви тоалети още ще измисли? За пореден път ли ще фалира? Извинете, излиза на снимки с фенове а една усмивка не праща? Идол? Що за идол е това? Погледнете тийнчетата Деми, Майли, Сел, та дори и Джонасите. Няма снимка с фен, на която те да са намръщени. А какво остава за Гага? Снимала се с Майли - защото тя и е голяма фенка - и е тоолкова намусена.. Извинете, ти да чакаш да се срещнеш с идола си, а той дори усмивка на лицето си да изпише неможе? Що за човек е това.. Каква подигравка? Умът ми не го побира.

Напълно съм съгласна с Чичи,кой БИнормален би направил кукла на това ЧУДОВИЩЕ?Той трябва да обезумял!Да е ослепял!Горкият човек не му завиждам,както и на тези които работят с нея,това е цяло изпитание,все едНо да застанеш пред ада и да кажеш "Искам да продължа"!Незнам,това чудовище,ако го видя с усмивка сигорно удар ще получа!!
Няма да забравя думите на Чичи "Лейди БАБА"!
Avril~
Нов
Нов
Avril~

Warn :

Брой мнения : 24

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 2:37 am

Аз харесвам Гага, но понякога стилът й ме плаши.. :D
http://www.avrillavignebg.dir.bg
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Lady GaGa стана кукла   Lady GaGa стана кукла Icon_minitime

Lady GaGa стана кукла
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Lady GaGa се вдъхновява с марихуана
» Lady GaGa е най-влиятелната знаменитост
» Опипаха Lady GaGa
» Born This Way на Lady GaGa е вече факт
» Lady GaGa ще става учителка

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Новини-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | Music | Misc | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Последните дискусии