~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Майли опроверга да е говорила за Мадона и Анджелина Джоли Пет Фев 05, 2010 12:07 am | |
| Майли опроверга да е говорила за Мадона и Анджелина Джоли
Броени часове след като излезе интервю,в което се твърдеше че Майли е критикувала Мадона и Анджелина, за това че оставят децата си пред папараците, тя писа в блога си: "Окей.Незнам защо хората обичат да ме цитират невярно, но го правят. Когато казах, че децата "нямат глас" за това че ги снимат,говорех за онези психо папараци които ходят около хората и снимат малките им.Това се случва с мен и Ноа през цялото време.Мразя го! Нечестно е! Децата не са си избрали този живот,но ние няма какво да направим.Просто мисля,че не трябва да е позволено на папараците да ги снимат.НИКОГА не съм казвала НЕЩО относно това че Мадона или Анджелина Джоли се снимат с децата си. Не е тяхна вината,че до игрището или на разходката, един куп откачени мъже си навират светкавиците в лицата им. Децата трябва да са свободни да излизат свободно в света, да му се насладят и наистина да го изживеят. Тези фотографи наистина им ограбват детството. Нечестно е и би трябвало да се спре!" | |
|