| Горещ стол с феновете на Селена Гомез | |
|
+17maggie* x_HeAdFiRsT_x Selena_Gom3z :..КифладжкийкА..: SeLLsYy ~one and the same ... БетС :) candyx. . ...:СиС:... Selena_swim - NataLiya ~ ж0ричА` selena_fenka~ Kat3t0 ♥ lovely_girl3 silent_ ДанС 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Съб Юли 11, 2009 8:24 pm | |
| здрасти! 1.На кой август си роден? 2.Харесваш ли Jonas Brothers? 3.Харесваш ли поредицата Здрач? 4.Любим предмет в училище? 5.Колко си висок? ми това е засега чао | |
|
| |
ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| |
| |
:..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 16, 2009 3:50 am | |
| Май аз ще съм първа.
Хелоу!
1.Имаш ли прякор? 2.Как се казва класната ти? 3.Харесваш ли Чалга? 4.К'во наистина мразиш да правиш? 5.Познаваш ли някой от форума на живо? | |
|
| |
Selena_Gom3z Нов
Warn : Брой мнения : 17 Reputation : 0 Join date : 03.07.2009
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 16, 2009 9:41 pm | |
| 1.Не 2.Валя 3.Не 4.Да уча при класната си! 5.Не за жалост Ча0
Последната промяна е направена от Selena_Gom3z на Пет Юли 17, 2009 1:53 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Selena_Gom3z Нов
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 16, 2009 11:04 pm | |
| 1.Арсени 2.Берковица 3.Tell me somthing i dont know!! 4.Незнам от 9 седмици | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| |
| |
Selena_Gom3z Нов
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Съб Юли 18, 2009 1:44 am | |
| 1.Нелена 2.miley 3.11 и..абе почти 12 4.Нз сичко 5.да преброим до 0 | |
|
| |
ДанС Маниак
| |
| |
maggie* Редовен
Warn : Брой мнения : 175 Reputation : 0 Join date : 27.07.2009 Age : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Вто Юли 28, 2009 10:17 pm | |
| мога ли и аз да се запиша?? и ъъ кой е сега наред че да го питам и аз? | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 30, 2009 2:23 am | |
| наред е Sel Gomez,но май сега се пише Бубс към него/я може да се задават въпроси първо здрасти 1.Как се казваш? 2.На колко си години? 3.От кой град си? 4.От кога харесваш Сел? това е засега Чао! | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 30, 2009 1:46 pm | |
| Хора,извинявайтее че зарязох темата,но с брат ми нямах много време да седя пред компа.Така,вече обещавам,че ще я поддържам. Сега ще запиша maggie* и ще кажа кой следва | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 30, 2009 1:50 pm | |
| Така записах всички,които са изявили желание.Сега задавайте въпросите си към...кой беше,момент да видя Sel Gomez,а от утре към x_Selly_SunNy_x | |
|
| |
~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 30, 2009 2:54 pm | |
| Хей, пропускаш мен и selenka_fenka_11 | |
|
| |
maggie* Редовен
Warn : Брой мнения : 175 Reputation : 0 Join date : 27.07.2009 Age : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юли 30, 2009 9:12 pm | |
| ок ето въпроси от моя милост... Любим цвят? Любимо място? Любима група? Пепси или Кола? Шоколад или сметана? Каква искаш да сстанеш като пораснеш? Какво ще направиш ако видиш Селена? Планина или Море? Черно или бяло? Коя е най-забавната случка в живота ти? Ами най-хубавия момент? Събота или Неделя? Любим филм? ее това е засега...после пак... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Юли 31, 2009 6:27 pm | |
| От днес до 6.08 съм аз | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Авг 03, 2009 12:35 pm | |
| Да,наистина,извинявам се за което! Айде малко ? 1.Кое е момчето от аватара? 2.Колко човека познаваш от форума? 3.Искаш ли да ми станеш гадже?Ако се питаш дали ти предлагам-да!...Шегувам се!Имаш ли си гадже? 4.Гледала ли си Клъцни срежи? 5.Имаш ли играчка маймунка? 6.Какво закусва днес? Стига ти толкова! Сори за тъпите въпроси | |
|
| |
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Вто Авг 04, 2009 2:39 pm | |
| 1.Кое е момчето от аватара? Ами не знам, честно казано..от една фотосесия на Деми е 2.Колко човека познаваш от форума? Амии лично - никой, от чатове, форуми etc. - Бети и Катето3.Искаш ли да ми станеш гадже?Ако се питаш дали ти предлагам-да!...Шегувам се!Имаш ли си гадже? Не, не искам, малък си за мен, знам, че се шегуваш и не, нямам гадже 4.Гледала ли си Клъцни срежи? Мне :\5.Имаш ли играчка маймунка? Не 6.Какво закусва днес? Още нищо, сега ставам | |
|
| |
maggie* Редовен
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Авг 07, 2009 9:55 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Авг 07, 2009 10:17 pm | |
| Аз ли? Ами предполагам, да.. Любим цвят? Зелен най - вечеЛюбимо място? ВкъщиЛюбима група? The VeronicasПепси или Кола? Ами все повече клоня към пепсито..Шоколад или сметана? Охх трудно..да речем шоколад Каква искаш да сстанеш като пораснеш? Хихи, не знам, всъщност, доста пъти си променях решението и сега вече не съм мислила по - сериозно Какво ще направиш ако видиш Селена? Първо няма да мога да повярвам, а след това ще се опитам да отида при нея, да я помоля да се снимаме, да ми даде автограф и ще й кажа колко много я обичам и ще й дам адреса на форума Планина или Море? Планина =)Черно или бяло? ЧерноКоя е най-забавната случка в живота ти? Амии не се сещам за най - забавна, но се сещам за една много весела.Аз и едно момиче се бяхме събрали у тях и танцувахме като луди на концерт на ПСД Ами най-хубавия момент? Може би миналото лято, беше много хубаво...също и като разбрах, че ме приемат по първо желание след 7ми клас =)Събота или Неделя? Определено Събота!Любим филм? City of angels ее това е засега...после пак... Амии то моето време май изтече, така че едва ли, но мерси за въпросите | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Нед Авг 09, 2009 6:52 am | |
| Само да питам щото съм олигофренче Сега са въпросите към мен нали (аз съм селенка фенка 11,смо,че името ми е ново І | |
|
| |
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Нед Авг 09, 2009 4:02 pm | |
| До 14 август си ти.Ето моите въпроси: 1.Как се казваш? 2.Кой клас ще ставаш? 3.Деми, Селена или Майли?И защо? 4.Кое е любимото ти Джетикс предаване? 5.А Дисни? 6.Гледаш ли ХМ и `Магьосниците...` по БНТ1? 7.Кой е любимият ти второстепенен герой от `Магьосниците...` и ХМ? 8.Взе ли си ХМ списанието? 9.А събираш ли някое друго..БРАВО, ХАЙ КЛУБ, ДЖЕТИКС etc. Надявам се въпросите да ти допаднат =) | |
|
| |
maggie* Редовен
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Авг 10, 2009 10:06 pm | |
| Моя милост ще ти зададе няколко идиотски въпроса... и такаа... Опиши се с три думи....(тва даже не е въпрос ама...) Какво обичаш да правиш когато имаш свободно време...? А когато никой не те гледа?? Тоя стол наистина ли е горещ??? ... Какъв цвят ти е косичката??? А очите? А какъв ти е любимия вид сладолед? ммм Ами любим вид дъвка??? съжалявам ако съм та измъчила с мойте "интелигентни" въпроси... | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Сря Авг 12, 2009 6:25 am | |
| 1.Как се казваш? - Десислава Петрова (Деси) 2.Кой клас ще ставаш? Ми сега ще съм седми. 3.Деми, Селена или Майли?И защо? Ами Селена,защото тя наистина ме вдъхновява ;д 4.Кое е любимото ти Джетикс предаване? Ами честно казано не гледам много Джетикс 5.А Дисни? Хана Монтана 6.Гледаш ли ХМ и `Магьосниците...` по БНТ1? Да но не редовно 7.Кой е любимият ти второстепенен герой от `Магьосниците...` и ХМ? от "Магьосниците..." Териса ;дд / ХМ - Джаксън ми е много смешен 8.Взе ли си ХМ списанието? Опс изпуснах го...Е нищо следващият път... 9.А събираш ли някое друго..БРАВО, ХАЙ КЛУБ, ДЖЕТИКС etc. Събирам БРАВО и преди събирах Училищен Мюзикъл - списанието Надявам се въпросите да ти допаднат =) - Да страшно ми харесаха и много благодаря | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Сря Авг 12, 2009 6:31 am | |
| Опиши се с три думи....(тва даже не е въпрос ама...) - Ее нищо.Откачена,тъпа ;дд,енергична може би ;ддКакво обичаш да правиш когато имаш свободно време...? - Обичам да излизам на вън с фр :)А когато никой не те гледа?? - Хаха...Ами играя волейбол вкъщи със стената и с удоволствие чупя мебели ;ддТоя стол наистина ли е горещ??? huh ... Ами да доста чак пари ;ддКакъв цвят ти е косичката??? - Абсолютно същия като на Деми (ама сега мнооого изсветля)А очите? - КафевиА какъв ти е любимия вид сладолед? - Онли Шоколад ;ддммм Ами любим вид дъвка??? - УинтерФреш ли беше (Леден дъх ;дд)съжалявам ако съм та измъчила с мойте "интелигентни" въпроси... - Боже в никакъв случай супир забавни бяха мси много | |
|
| |
Mиckey ;]] Маниак
Warn : Брой мнения : 538 Reputation : 0 Join date : 27.08.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Авг 27, 2009 4:16 am | |
| записче ;} {sun} | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез | |
| |
|
| |
| Горещ стол с феновете на Селена Гомез | |
|