| Феновете на Джъстин заплашват Селена. | |
|
+10didi_sel3 Cap`pac. A d i ♥ ~Kattu Ronie *Радии <3 Kat3t0 ♥ rozaLie ~Rossita Aнii 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 05, 2011 2:00 am | |
| Докато се ровех из групите на Селена в vbox7 случайно попаднах на този клип. http://www.vbox7.com/play:a0d83ebd “Феновете на Бийбър недоволстват че ходи с Селена (даже я заплашват на смърт)“ Какво мислите? Според мен това са луди фенки но немога да разбера какво си мислят че ще постигнат с заплахи.Ако наистина са му фенове би трябвало да уважът решението му. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 05, 2011 2:25 am | |
| Фенки те, друг път. Ако наистина са фенове на Джъстин щяха да разберат, че той има свой личен избор и че може сам да взима решенията си. Какво, фенките са очаквали Джъстин да тръгне с някоя от тях? Смешно. Фенове. Да, да. Жалко, че не заслужават това прозвище, защото са просто момичета, които може би дори не заслужават Джъстин. Какво право имат да мразят Сел, само защото с Джъстин се виждат? Лошо, това показва как повечето 15 годишни "фенки" на Джъстин са все още с мислене като на 10 годишно лапе. :) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 05, 2011 2:52 am | |
| Джъстин е пич. Фенките са тъпи. Точка.
Хаха, сега по-сериозно; Аз разбирам фенките. Все пак представете си те какво изпитват всеки път като видят Джъстин да пее ии бла-бла. Всеки е имал такова увлечение. На времето, когато бях луда по Ник какви ли не ги говорех по адрес на Селена и Майли. Да, Майли. Да не говоря пък, като бях луда по Уентуърт. Говорех и убиждах всяка една, с която излизаше - само защото бях хлътнала по него. От друга страна е супер тъпо, защото все пак феновете сме за да подкрепяне идолите си, не е задължително да сме съгласни с тях. Мога да кажа, че те наистина са фенове на Джъстин и вътрешно ако се замислят, ще се зарадват заради самият него, защото е щастлив. Ще разберат, че грешат. Просто са прекалено превъзбудени. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 05, 2011 8:09 am | |
| Нелепо е ... Много невъзможно изглежда Джъстин да тръгне с някоя от "фенките" си, дори и да стане той няма да кажеш 2-3 фенки само. Боже, направо ми е смешно като го чета :D .. ако наистина му бяха фенки, щяха, както казаха горе, да уважават мнението му, да го подкрепят, да се радват, че той е щастлив! По-тази логика, Джъстин не трябва никога да си има гадже, защото ще "застрашава" живота й :дд ... смешки. Дано само предполагаемата връзка на Сел и Бийбър да не повлияе отрицателно на кариерата й! | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 05, 2011 4:31 pm | |
| Тогава не трябва да се наричат ''фенки' . Би трябвало да уважават решението му и да разберат че той има личен живот.. Може да не харесват Селена ,но поне да я оставят на мира.. Джъстин ще бъде с когото си поиска и когато си поиска не трябва да му се месят! А и както каза Катето по-горе ''Дано само предполагаемата връзка на Сели и Бийбър да не повлияе отрицателно на кариерата й! Съгласна съм с всички мнения! | |
|
| |
Ronie Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 05.01.2011
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 05, 2011 5:03 pm | |
| - ~Rossita. написа:
- Фенки те, друг път. Ако наистина са фенове на Джъстин щяха да разберат, че той има свой личен избор и че може сам да взима решенията си. Какво, фенките са очаквали Джъстин да тръгне с някоя от тях? Смешно. Фенове. Да, да. Жалко, че не заслужават това прозвище, защото са просто момичета, които може би дори не заслужават Джъстин. Какво право имат да мразят Сел, само защото с Джъстин се виждат? Лошо, това показва как повечето 15 годишни "фенки" на Джъстин са все още с мислене като на 10 годишно лапе. :)
Абсолютно съм съгласна с теб ! Той ако иска може да и подарява и диамантени гривни за Новата година , ако иска може и да не и подарява ! Той си има личен живот , както и Селена ! | |
|
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Съб Яну 08, 2011 5:48 am | |
| Всеедно те ще казват той с коя да тръгне ... побъркани фенки,ако такива се наричат! | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Нед Яну 09, 2011 1:50 am | |
| Те тогава не са истинки фенки.Все пак той сам си избира, с коя да е гадже.Ако само докоснат Селена лошо им се пише, защото Селена има доста фенове също! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Вто Яну 11, 2011 6:01 am | |
| Но те и едни фенке,дане говорим така ме дразнят.Какво е виновна Сел,като Джъстин и налита? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 12, 2011 4:32 am | |
| Да ви кажа честно, хич не ме бърка, че феновете са прекалено превъзбудени, ама да им се отдава чак толкова внимание.. Вчера като се връщах от трудово слушах някакви новини и говореха за именно тези фенове. И мацката каза "Дали Селена ще вземе мерки и започне да ходи с бодигардове, тя сама ще си реши".. What? Кои са феновете, че да й направят нещо? Мисля, че и Селена ги разбира, въпреки че те малко или много преувеличават. Обаче да говорят такива простотии? Селена да върви с 4353454 бодигарда, заради 4-5 мижави фенки? Yes, yes - силни сте! | |
|
| |
didi_sel3 Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 1 Join date : 14.01.2011 Age : 24 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Пет Яну 14, 2011 8:07 pm | |
| Няма те да казват с кого да излиза Джъстин или Селенааааа!!!!! | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Пет Яну 14, 2011 9:36 pm | |
| Ама значи как ги мразя тея работи!! Много ме дразят феновете на Джъстин Бийбър. Все едно те са единствените фенове! Ми и ние сме фенове! И ние можем да започнем да заплашваме Джъстин, защото е тръгнал със Сели. Но ние не сме такива. Ние сме много по - умни от тях и уважаваме Сели. Каквото избере тя - това да бъде! Това си е нейния личен живот и ние неможем да се месим. А тез психично болни маниачки (говоря за тези, които са заплашвали Сел) тръгнали и в личния му живот да се месят. Много ме дразнят!! Ше хвана и аз да се регистирам в Туитър и хубаво ше ги подредя! Писнало ми е от такива бебешки историйки, че го обичат и искат да се женят за него. Това си ме дразни още от началото! Но тея заплахи вече преляха чашата!! Те тръгнали Селина да заплашват и то със смърт!! Не са познали! И без това лесно се паля хД. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 19, 2011 2:44 am | |
| Колко са прости без извинение. Това че са "фенки" не им дава правото да заплашват Селена. Дори няма смисъл, все още никъде официално не е обявено, че имат връзка. Те какво очакват Бийбър да тръгне по света да търси фенките си и да ходи с тях ли. Ха! Смешни са и всичко това е нелепо. Много се дразня така. Въобще не мога да ги разбера такива момичета. Те въобще мислят ли с мозъка си?! Какво очакват от Джъстин цял живот да няма приятелка за да може "фенките" му да са доволни. Смешници, смешници .. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Сря Яну 19, 2011 7:17 pm | |
| Само една историйка ще вметна. Една американка фенка на Селена разправяше как 3-годишната й сестра обиждала Селена и ревала всеки ден, защото Джъстин й бил разбил сърцето и никога повече нямало да обича момчетата....Да плачеш ли, да се смееш ли.... | |
|
| |
TinkerBell Нов
Warn : ( : ....I love you like a love song... Брой мнения : 49 Reputation : 0 Join date : 10.01.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. Нед Юли 17, 2011 6:04 pm | |
| Тези са психо,казвам ви.В едно списание четох такива коментари от фенките на Бийбър към Селена.Пишеше неща от рода на:"Махни си рецете от моя мъж,малка кучко-Умри"(това е цитат);"Ако тая умре ще вдигна парти" и всякакви подобни.Добре,фенки,фенки.Харесват го,но това е прекалено.Такова нещо никъде не се е чуло и видяло.Пожелавам на Сели много сили и търпение. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Феновете на Джъстин заплашват Селена. | |
| |
|
| |
| Феновете на Джъстин заплашват Селена. | |
|