| Горещ стол с феновете на Селена Гомез | |
|
+17maggie* x_HeAdFiRsT_x Selena_Gom3z :..КифладжкийкА..: SeLLsYy ~one and the same ... БетС :) candyx. . ...:СиС:... Selena_swim - NataLiya ~ ж0ричА` selena_fenka~ Kat3t0 ♥ lovely_girl3 silent_ ДанС 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Сря Май 27, 2009 9:59 pm | |
| Здрасти selena_fan ;PPp 1.Николай 2.Лъжата най-вече лицемерието и да се правят на такива каквито не са :) 4.Ами сега ще си взимам ангорско коте и още не съм решила как да го кръстя 5.Искам да пея това ми е мечтата от малка и много искам да я реализирам.В момента се уча да свиря и на пиано по-късно мога да записвам и китараи така :) 6.Да харесвам ги и тях от около 1 година...честно казано не помня точно как разбрах да тях,но сигурно покрай Сел :) 7.Да имам с нея се познаваме от както бяхме на 5.Казва се Мария 8.Определено музиката е моят живот 9.Еми честно казано имам много любими певици,но определено Сел я харесвам най-много 10.Това е мнооого сложен въпрос имам страшно много любими песни ето някои - Weezer - Island In The Sun ; Taylor Swift - Love Story ; Taylor Swift - Crazier ; Miley Cyrus - Bottom Of The Ocean ; Hilary Duff - Our Lips Are Sealed ; Black Eyed Peas - Boom Boom Pow ; The Underdog Project - Miami - и да не продължавам,че ще се увлеча.И определено сега като излезе новият албум на Сел ще имам и нейни любими песни ;P 11.Салина Гомез,а актьор може би Тейлър Лаутнър,Джонас,Чад Майкъл Мъри и Шон Фарис 12.Мм може би Step up 2 13.В училище,на центъра,на басейни,по магазините,в някое кафе или на някоя сцена ;D 14.Пея,свиря,излизам с приятели и естествено седя на компютъра ;D Беше ми приятно да ти отговоря ;P | |
|
| |
ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Май 29, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Май 29, 2009 2:58 pm | |
| Здрасти Данс
1. Мм не много 2. Даа 3. Ооу денонощно ;Пп като куче и котка сме ;д аз съм голям инат и не е ли на моето се сърдя ;д 4. Ами покрай чата тепърва опознавам повечето .. може би с Жори, защото с него си пиша най-често и Ники, но пък тя влиза много рядко в скайп, иначе е страхотен характер .. 5. Да, уникален мързел 6. Дори и да няма причина пак си се хиля, осовено пък в училище. И като почна не мога да спра 7. Емм то не е тайно ;Д 8. Чистачка на т0алетни шегувам се, не съм мислила още. 9. Малко 10. В момента не. Като малка съм събирала картички, календарчета, салфетки и такива глупости. 11. Да замълча. 12. Май ги пиша всички, ама аз като не мога да си намеря тетрадките пише на лист и после се изгуби някъде, тъй че напразно си хабя ръката
Мерси за въпросите | |
|
| |
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Май 29, 2009 5:37 pm | |
| Здрасти Кате 1.Ако срещнеш Сел на улицата какво ще направиш? 2.Имаш ли домашен любимец? 3.Кой ти е бил най-щастливия ден? 4.За какво мечтаеш? 5.Кой ти е любимия цвят? 6.Кое ти е любимото животно? 7.Обичаш ли да се гласиш по 2 часа,когато излизаш? 8.Кое у Сел ти харесва най-много? 9.Коя песен на Сел ти е любима? 10.Любим актьор? 11.Любима актриса? Е това е от мен | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пет Май 29, 2009 11:24 pm | |
| | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Съб Май 30, 2009 12:01 am | |
| Здрасти Румии
1. Ммм 1во ще изпищя от радост и после сигурно ще припадна 2. Преди имах куче, ама вече го няма 3. Ами аз не помня сутринта какво ми се е случило .. ;д може би последния ми рожден ден и преди седмица някъде, когато се роди племенника ми тогава голямо скачане падна, защото обожавам бебета 4. Най-вече да съм жива и здрава аз и хората, които обичам, да се видя със Сел и още куп неща 5. Всички пъстри 6. Много обичам кучетата 7. Попринцип не си харесвам много естествената коса и почти винаги я минава с преса, после 3 часа я оформям пред огледалото защото все стърчи от някъде /в крайна сметка пак не я оправям, но това е друг въпрос/. Иначе не обичам да слагам тонове грим. 8. Трудно ми е да избера само едно, но определено ме впечатли 1во с визия и после се убедих и в гласовите и данни ;п. И Деми например има хубав глас, но някак си не ми допада /не ме и дразни/. 9. В момента Whoa Oh!, защото е най-нова, другите съм ги слушала до втръсване ;д 10. Даниел Радклиф 11. Селена Гомез
Мерси за въпросите | |
|
| |
ДанС Маниак
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Нед Май 31, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Нед Май 31, 2009 8:54 pm | |
| Маллееее И аз така,както ти си отговорила на деветия въпрос!!Юхуул :д | |
|
| |
ж0ричА` Редовен
Warn : Брой мнения : 238 Reputation : 9 Join date : 23.04.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Нед Май 31, 2009 9:38 pm | |
| Катенцее 1. Обичкаш ли ме 2. Слушаш ли чалга? 3. Тази година май си 7ми клас, към каква паралелка си се насочила? 4. Какво прави племенничето ? 5. Разкажи какъв харектер си. Общо взето напиши есе от 500 думи (шегувам се) 6. Разбрах, че работиш върху сайт за Сел. Разкажи ни в пълни подробности как върви всичко 7. Има ли някой от форума, който мразиш? И нали знаеш, че съм огромен фен на твоето творчество /графиките/ и те очаква и една порция графични въпроси (много съм гаден): 1. Бръшеси или текстури ползваш по-често? 2. От кой сайт взимаш текстури? 3. На кой правиш най-често графики? (май знам отговора, ама да попитам) 4. На кой графиките ти харесват най-много как стават? (имам в предвид на коя звезда като правиш) 5. С коя версия работиш? Айде май те измъчих така че спирам. После ако се сетя още ще пиша Чао | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 01, 2009 1:19 am | |
| Хей Жори
1. 2. Понякога не съм от хората, които ненавиждат чалгата. От време на време минавам и на такава вълна, но това не е много често :Д 3. Много съм раздвоена между езикова или природоматематическа. Всеки ми казва различно, а аз искам и двете еднакво 4. Ами предполагам, че спи каквото прави всяко новородено :Д 5. Ами да започнем с това че съм голям инат. Не знам дали за добро или за лошо, но винаги държа да е на моето, макар че в последно време се опитват да отстраня това си качество. Много съм чувствителна и бързо се привързвам дори към хора, които не познавам. Мислех, че съм много нетърпелива, но онзи ден зъболекарката ми каза, че съм много търпеливо дете като споделих това с една приятелка, тя също каза, че е така :Д така че и аз не се познавам явно. . Много съм бъзлива, страх ме е от тъмното :Д. Ако гледам страшен филм, после не мога да спя цял вечер. Голям филм-маниак съм, много обичам да гледам филми, сериали дори сапунки :П. Това май стига 6. Да започнем с това, че не върви .. Мислех, че ще е далеч по-лесно. Нещо не мога да зацепя с хоста, мислех да е към .com, но ми е трудно да го кача. Както изглежда ще бъде на хит БГ. Дизайна е наполовина готов. За име аз исках selenadaily ili ultimate-selena, но са заети, накрая в чата решихме да е selenagomez-bg.com, но тъй като както казах имам проблеми там това отпада, защото ще е на български хост и името не пасва. Друг проблем е галерията, търся свесна галерия, която да има така повечко място и да не показва всичко на една страница, тъй като ще има прекалено много албуми. Мислех да го пусна до месец, но ще ускоря малко темпото и ще се постарая до 8ми да е готов, защото тогава стават и 2 месеца от създаването на форума, но не обещавам нищо. По-късно ще пусна тема в медията ми за сайта и там ще пиша всичко. 7. Няма такъв все пак много малко сме заедно, не съм опознала всички до такава степен, че да имам причини да мразя който и да било. Обичам си ви всичките
------
1. Определено текстури 2. Deviantart.com 3. В последните 2 месеца само на Сел :Д /с малки изключения/ 4. Най-много харесвам как се получават графиките на Сел. Може би, защото ги правя с най-голям кеф 5. Photoshop CS2
Чао и мерси за въпросите | |
|
| |
ж0ричА` Редовен
Warn : Брой мнения : 238 Reputation : 9 Join date : 23.04.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юни 04, 2009 1:31 am | |
| Аз имам още един въпрос: Как реши да направиш и сайт и колко време прекарваш на компютъра да се занимаваш с него? | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Чет Юни 04, 2009 2:17 am | |
| Амии тъй като идва лятото :Д ии ще имам доста свободно време, затова ;д пък и исках към форума да има сайт. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 15, 2009 8:38 pm | |
| иеее най сетне доиде и моят ред чакам въпроситее вии | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 15, 2009 10:49 pm | |
| | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Вто Юни 16, 2009 2:13 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Вто Юни 16, 2009 3:30 pm | |
| така първо ще отговоря на катето 1. амии чак да ми липсва не ноо ми липсват някой от приятелките ми (не че имам много де ) 2.miley cyrus and nick jonas-before the storm в момента слушам само нея уникална песен 3.ами тази година бях 7-ми сега ще съм 8-ми 4. преструвките много мразя някой да се преструва на такъв какъвто не е кате мерси много за въпросите | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Вто Юни 16, 2009 3:34 pm | |
| и сега и на ДанС 1. ъм много сложен въпрос еми по принцип съм страшно голяма фенка и на двете но в момента може би на майли (без да обиждам сел ) 2.незнам днес ще ни дават бележниците 3.6-по литература 4. определено Tell me something I don't know това е любимата ми песен на сел 5.имам фобия от кучета ии не ги обичам затова нямам любима порода 6.най често пиша с син химикал чао чао и мерси за въпросите | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Вто Юни 16, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Сря Юни 17, 2009 6:41 pm | |
| Такам ето и моите въпроси: 1.Селена или Тейлър Суифт? ( гадна съм) 2.В кое даскало ще влизаш(ако влизаш някъде де) 3.Кой ти е любимия филм? 4.Имаш ли си гадже?? ( мали къв го измислих) 5.Как си с математиката? и за накрая 6.Колко си висока? айди стига толкоз П.С. ДанС може ли и мен да ме запишеш за горещия стол | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Сря Юни 17, 2009 7:41 pm | |
| първо здравей 1.ъм да тфа е доста кофти въпрос ноо селена 2.еми не няма да кандидатствам но след 8-ми клас мисля да ходя в ана май 3.hanah montana:the movie another cinderella story and twilight 4.не нямам 5.много съм зле с математиката 6.незнам | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 22, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 22, 2009 8:02 pm | |
| Ето и мойте въпроси: 1.Къде ще прекараш лятото ? 2.Коя ти е любимата песен на братята Джонас? 3.Харесваш ли сайта? 4.Имаш ли любима песен на Майли ? 5.Какво харесваш в себе си ? и още един 6.Обичаш ли приятелките си? ДанС и ако може и мен да запишеш на горещия стол? | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 22, 2009 9:02 pm | |
| първо на ДанС 1.еми да сигурно ще ходя на море 2.не не държа на външния вид 3.да много в семеиството никои не може да спори с мен вече даже не се и опитват 4.не не обичам чао | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез Пон Юни 22, 2009 9:06 pm | |
| и сега и на венито ( selena_ ) 1.нямам планове 2.всички но в момента дуета с майли 3.много 4.еми да имам може би the climb и сега и дуета с джонасите иначе и много други 5.нищо 6.даа особенну тебее | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Горещ стол с феновете на Селена Гомез | |
| |
|
| |
| Горещ стол с феновете на Селена Гомез | |
|