|
| Проблеми и въпроси свързани с форума | |
|
+54selinka_malinka sweetcorny. elly.xx `Melody Bella Thorne ♥ Don't Hold Your Breath ♥ rS.19 ♥ any0ne catherine♥ Dessie.♥ Mishityyy <3 seliiesuper Cap`pac. *Радии <3 Barbie. ж0ричА` Little Girl ~ mimmy . Нинзи ^ <3 ~Ivssy` xapricotkiss,, МаНдАрИнКаТа Dirty Little Liar. Jogan < 3 Guilty Pleasure {h} mims.. *SelZzZ* Kimberly vampirediaries. -A. Сwет0с cMexypaH цветuu** ~Rossita *DanSs* monini Dhampir-babe♥ Тuтu. ♥ foxxie. Alice~ Miss*Sunshine ...:СиС:... candyx. . U make me so hot LightOne A d i ♥ rozaLie Fleurs d'automne selena1992 БетС :) chokylina_babe - NataLiya ~ ДанС Kat3t0 ♥ 58 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| | | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Пет Яну 01, 2010 11:22 pm | |
| Проблема при мен се отстрани.. :) | |
| | | Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Пон Яну 25, 2010 4:09 am | |
| Ам, не знам дали точно тука му е мястото, де. ;д Та, Кате след като смени домейна на сайта, тоест е с различен хост, защо не оправиш връзката от малкото банерче във форума "Сайта към форума", защото когато кликна ме отвежда към -selenadaily.hit.bg- То там си има връзка към новия сайт, но все пак според мен би било по коректно. (: Надявам се да не съм ти създала излишна работа ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Вто Яну 26, 2010 10:03 pm | |
| Искам да попитам за модератолските права. Когато потребител е написал да кажем "Много е красиваа", второто "а" истрива ли се или остава? ;д | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Вто Яну 26, 2010 10:23 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Яну 30, 2010 8:27 pm | |
| Да, аз също я бях попитала, защо вече нямам уорн. Тя ми отговори, че след като съм станала модератор ми е махнала уорна. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Яну 30, 2010 8:43 pm | |
| По същия начин беше и с мен - имах 3% уорн и сега като станах модератор Катето ми го махна... | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Яну 30, 2010 10:59 pm | |
| Свет може ли ако имаш нещо да го кажеш без заобиколки? И да кажа Чичи и Мони са модове оставаше и модераторите да имат уорн ... дайте аз да се банна тогава ... | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Пон Фев 08, 2010 2:43 am | |
| Ъм, защо Мони вече не е модератор? | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Пон Фев 08, 2010 4:09 am | |
| Дълга история .. ;дд скоро пак ще е. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Вто Фев 09, 2010 3:03 am | |
| Извинете, че го казвам.. Но! Какви модератори сте? Нямате препинателни знаци и имате грешки! Не ме интересува, дали след този пост ще загубя правата си, но ми писна. Гледам най-много такива мнения на Вени. Очаквам, да ми се расърдиш, но ми писна. Гледам като ви оправям мненията да не поправям с червено, а с обикновенния цвят, но от сега ще е друго яче. кКато вие сте толкова.. Самовъзхвалени? И поправяте на модератор грешките с червено, е и аз така ще правя. И се постарайте да пишете с препинателни знаци. Защото да си модератор не означава да нахокаш другите със грешките им. Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията. Да, расърдени сте ми, но на мен ми писна! Надявам се, след този пост да се поучите. Харесва ми да съм модератор, но ако Катето реши, нека ми махне правата. Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат. Благодаря. | |
| | | *DanSs* Редовен
Warn : Брой мнения : 182 Reputation : 0 Join date : 13.01.2010
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Чет Фев 11, 2010 9:00 pm | |
| Отиди в профил после преференци и след това има едно `винаги прилагай подписа ми` цъкаш на да и запаметяваш | |
| | | *DanSs* Редовен
Warn : Брой мнения : 182 Reputation : 0 Join date : 13.01.2010
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Чет Фев 11, 2010 10:08 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 9:39 pm | |
| Искам да попитам за какво е това - клик? | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 9:48 pm | |
| Чичи по-добре питай за новата графа "Репутация". Щото това са за новата графа. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:04 pm | |
| Все едно. Стига флууд. Катето ще ми обясни какво си е. Пък и ако толкова обясни ти. А не само да даваш общо обяснение. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:15 pm | |
| Чекам Катето да си го обясни. Не е моя работа да казвам какво точно има предвид админът с тая идея. Ти питаш за какво са, аз ти казвам. Повече от това не мога. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:16 pm | |
| Тогава си задръж мнението за себе си. Катето ще ми го обясни по-подробно. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:23 pm | |
| Такаа това го има на всяко мнение и гласувате за мнението .. :). Графата отстрани зачита всички гласове (за всички мнения) като цяло. И е желателно повече да не виждам мнение от рода на "+1" и глупости .. :Д
Едит: Забравих да кажа, че може да гласувате по 100 пъти на ден
Последната промяна е направена от Kat3t0 <33 на Съб Фев 13, 2010 10:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:35 pm | |
| - rozaLie написа:
- Извинете, че го казвам.. Но! Какви модератори сте? Нямате препинателни знаци и имате грешки! Не ме интересува, дали след този пост ще загубя правата си, но ми писна. Гледам най-много такива мнения на Вени. Очаквам, да ми се расърдиш, но ми писна. Гледам като ви оправям мненията да не поправям с червено, а с обикновенния цвят, но от сега ще е друго яче. кКато вие сте толкова.. Самовъзхвалени? И поправяте на модератор грешките с червено, е и аз така ще правя. И се постарайте да пишете с препинателни знаци. Защото да си модератор не означава да нахокаш другите със грешките им. Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията. Да, расърдени сте ми, но на мен ми писна! Надявам се, след този пост да се поучите. Харесва ми да съм модератор, но ако Катето реши, нека ми махне правата. Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат. Благодаря.
Ами Чичи права си, ама до някъде... В смлисъл права си като казваш "Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията."
Ама за това, че ти си по-достойна от другите и едва ли не перфектен модератор... сори, ама въобще не е така - и ти правиш някои грешки. Все пак не сме аз, Вени, Тали и Сиси, които пишеха пунктОация, така че и ти малко се замисли над думите си... Ако никога не си правила грешки, няма проблем - прави такива изявления, ама в този случай... извинявай много... | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:41 pm | |
| - monini написа:
- rozaLie написа:
- Извинете, че го казвам.. Но! Какви модератори сте? Нямате препинателни знаци и имате грешки! Не ме интересува, дали след този пост ще загубя правата си, но ми писна. Гледам най-много такива мнения на Вени. Очаквам, да ми се расърдиш, но ми писна. Гледам като ви оправям мненията да не поправям с червено, а с обикновенния цвят, но от сега ще е друго яче. кКато вие сте толкова.. Самовъзхвалени? И поправяте на модератор грешките с червено, е и аз така ще правя. И се постарайте да пишете с препинателни знаци. Защото да си модератор не означава да нахокаш другите със грешките им. Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията. Да, расърдени сте ми, но на мен ми писна! Надявам се, след този пост да се поучите. Харесва ми да съм модератор, но ако Катето реши, нека ми махне правата. Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат. Благодаря.
Ами Чичи права си, ама до някъде... В смлисъл права си като казваш "Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията."
Ама за това, че ти си по-достойна от другите и едва ли не перфектен модератор... сори, ама въобще не е така - и ти правиш някои грешки. Все пак не сме аз, Вени, Тали и Сиси, които пишеха пунктОация, така че и ти малко се замисли над думите си... Ако никога не си правила грешки, няма проблем - прави такива изявления, ама в този случай... извинявай много... Боже спаси ме от този ужас. Не съм казала, че съм перфектна! Всички допускаме тъпите грешки. Не съм казала, че съм по-достойна от някой тук. За Бога! Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени не. Айде кажете ми обратното. Айде! Пише, пише и в края на поста нищо. | |
| | | monini Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:45 pm | |
| - rozaLie написа:
- monini написа:
- rozaLie написа:
Ама за това, че ти си по-достойна от другите и едва ли не перфектен модератор... сори, ама въобще не е така - и ти правиш някои грешки. Все пак не сме аз, Вени, Тали и Сиси, които пишеха пунктОация, така че и ти малко се замисли над думите си... Ако никога не си правила грешки, няма проблем - прави такива изявления, ама в този случай... извинявай много... Боже спаси ме от този ужас. Не съм казала, че съм перфектна! Всички допускаме тъпите грешки. Не съм казала, че съм по-достойна от някой тук. За Бога! Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени не. Айде кажете ми обратното. Айде! Пише, пише и в края на поста нищо. Абе момиче я пак си прочети поста и виж какво си писала: "Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат." Та я пак - какво казваш? Между другото - "Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени - не." Това също е пунктуация. :) Нищо лично. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:47 pm | |
| - monini написа:
- rozaLie написа:
- monini написа:
- rozaLie написа:
Ама за това, че ти си по-достойна от другите и едва ли не перфектен модератор... сори, ама въобще не е така - и ти правиш някои грешки. Все пак не сме аз, Вени, Тали и Сиси, които пишеха пунктОация, така че и ти малко се замисли над думите си... Ако никога не си правила грешки, няма проблем - прави такива изявления, ама в този случай... извинявай много... Боже спаси ме от този ужас. Не съм казала, че съм перфектна! Всички допускаме тъпите грешки. Не съм казала, че съм по-достойна от някой тук. За Бога! Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени не. Айде кажете ми обратното. Айде! Пише, пише и в края на поста нищо. Абе момиче я пак си прочети поста и виж какво си писала: "Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат." Та я пак - какво казваш? Между другото - "Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени - не." Това също е пунктуация. :) Нищо лично. той спокойна, защото и ти не си слагаш пунктуация в края на поста. А и това относно по-достойните - сравни мие мнение, с нейно мнение и ми кажи дали греша или не. | |
| | | monini Неспасяем
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Фев 13, 2010 10:51 pm | |
| [quote=\"rozaLie\"][quote=\"monini\"][quote=\"rozaLie\"][quote=\"monini\"][quote=\"rozaLie\"] Извинете, че го казвам.. Но! Какви модератори сте? Нямате препинателни знаци и имате грешки! Не ме интересува, дали след този пост ще загубя правата си, но ми писна. Гледам най-много такива мнения на Вени. Очаквам, да ми се расърдиш, но ми писна. Гледам като ви оправям мненията да не поправям с червено, а с обикновенния цвят, но от сега ще е друго яче. кКато вие сте толкова.. Самовъзхвалени? И поправяте на модератор грешките с червено, е и аз така ще правя. И се постарайте да пишете с препинателни знаци. Защото да си модератор не означава да нахокаш другите със грешките им. Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията. Да, расърдени сте ми, но на мен ми писна! Надявам се, след този пост да се поучите. Харесва ми да съм модератор, но ако Катето реши, нека ми махне правата. Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат. Благодаря. [/quote] Ами Чичи права си, ама до някъде... В смлисъл права си като казваш \"Модератор означава на ПЪРВО място ти самият да пишеш така, както поправяш мненията.\"
Ама за това, че ти си по-достойна от другите и едва ли не перфектен модератор... сори, ама въобще не е така - и ти правиш някои грешки. Все пак не сме аз, Вени, Тали и Сиси, които пишеха пунктОация, така че и ти малко се замисли над думите си... Ако никога не си правила грешки, няма проблем - прави такива изявления, ама в този случай... извинявай много...[/quote] Боже спаси ме от този ужас. Не съм казала, че съм перфектна! Всички допускаме тъпите грешки. Не съм казала, че съм по-достойна от някой тук. За Бога! Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени не. Айде кажете ми обратното. Айде! Пише, пише и в края на поста нищо. [/quote] Абе момиче я пак си прочети поста и виж какво си писала: \"Но нека първо се запита дали другите са по-достойни от мен и дали пишат по-правилно от мен, за да останат.\" Та я пак - какво казваш? Между другото - \"Но все пак аз си слагам тъпата пунктУация, а Вени - не.\" Това също е пунктуация. :) Нищо лично.[/quote] той спокойна, защото и ти не си слагаш пунктуация в края на поста. А и това относно по-достойните - сравни мие мнение, с нейно мнение и ми кажи дали греша или не. [/quote] Първо да кажа, че и този твой пост е пълен с грешки, но да речем, че това е защото си неспокойна. Както и да е. Първо на първо, да ти кажа, че аз не съм твърдяла, че съм по-достойна от който и да е и че не правя грешки. И второ на второ, не ти говоря конкретно за Вени - а и за останалите като цяло!
Последната промяна е направена от monini на Съб Фев 13, 2010 10:55 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума | |
| |
| | | | Проблеми и въпроси свързани с форума | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |