| Проблеми и въпроси свързани с форума | |
|
+54selinka_malinka sweetcorny. elly.xx `Melody Bella Thorne ♥ Don't Hold Your Breath ♥ rS.19 ♥ any0ne catherine♥ Dessie.♥ Mishityyy <3 seliiesuper Cap`pac. *Радии <3 Barbie. ж0ричА` Little Girl ~ mimmy . Нинзи ^ <3 ~Ivssy` xapricotkiss,, МаНдАрИнКаТа Dirty Little Liar. Jogan < 3 Guilty Pleasure {h} mims.. *SelZzZ* Kimberly vampirediaries. -A. Сwет0с cMexypaH цветuu** ~Rossita *DanSs* monini Dhampir-babe♥ Тuтu. ♥ foxxie. Alice~ Miss*Sunshine ...:СиС:... candyx. . U make me so hot LightOne A d i ♥ rozaLie Fleurs d'automne selena1992 БетС :) chokylina_babe - NataLiya ~ ДанС Kat3t0 ♥ 58 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| |
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Вто Сеп 11, 2012 3:30 pm | |
| ^Прави си спокойно тема, засега не се знае дали ще има конкурс, поне така мисля. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Вто Сеп 11, 2012 9:06 pm | |
| - - LOL. написа:
- Преди малко си се загледах в репутацията и малко се очудих и пожелах да попитам има ли как да ми се сали репутацията с около 20, защото докато Деса още се мъдреше във форума ми се вдигна рязко изведнъж от 4 ли 7 на 25 .. Буквално за един час и не мисля, че е справедливо някак си. Не съм я молила. Подмазваше ли ми се к'во не знам.
- `Melody написа:
- ^Искаш да си свалиш репутацията?
И аз се очудвам? ;д Оставете си я бе, хора, какъв е проблема колко ще ви е. ;д Иначе има - да, като ти дават минуси, ще ти се смъкне. | |
|
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Сеп 15, 2012 10:55 pm | |
| Не съм сигурна, но мисля, че получава БАН. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Сеп 15, 2012 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Нед Сеп 16, 2012 1:08 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Чет Яну 03, 2013 6:36 am | |
| Да се чудиш въпрос или проблем ще пиша...
Тоя форум има само един админ, който влиза в годината от дъжд на вятър, в което попринцип няма лошо - има си личен живот и няма време за форума, окей, но поне аре тия права да се дадат на някой, на който му пука. И не визирам себе си, а в частност Митко. Има нужда от почистване, има нужда от ОПРАВЯНЕ на разделите, има нужда от НОВ ДИЗАЙН!!!!!, от нови модератори(т.е. хора, които са активни), да се правят реклами за нови фенове, да живне малко.. аз не знам как се очаква да се пише тук, като главата на форума всякаш е отрязана.. Просто дайте правата на някой друг и пак си живейте живота! | |
|
| |
Martyt0 Напредващ
Warn : Брой мнения : 102 Reputation : 4 Join date : 23.06.2011
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Сря Яну 09, 2013 1:25 am | |
| В "Лично творчество" не видях обща тема, нито пък такава, която да обяснява дали могат да се създават теми без разрешение. Затова да питам мога ли да си направя тема, в която да публикуват рисунки? Мерси, предварително! :) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Сря Яну 09, 2013 2:51 am | |
| | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Яну 26, 2013 9:57 pm | |
| - rozaLie написа:
- Тоя форум има само един админ, който влиза в годината от дъжд на вятър, в което попринцип няма лошо - има си личен живот и няма време за форума, окей, но поне аре тия права да се дадат на някой, на който му пука. И не визирам себе си, а в частност Митко. Има нужда от почистване, има нужда от ОПРАВЯНЕ на разделите, има нужда от НОВ ДИЗАЙН!!!!!, от нови модератори(т.е. хора, които са активни), да се правят реклами за нови фенове, да живне малко.. аз не знам как се очаква да се пише тук, като главата на форума всякаш е отрязана.. Просто дайте правата на някой друг и пак си живейте живота!
| |
|
| |
Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Мар 30, 2013 12:25 am | |
| Окей хора, трябва да се изкажа, защото ми е хрумнала една идея. Форума в продължение на 1 година е западнал, найстина личимо. Активни сме само 10тина потребителя на кръст. А като се разгледат статистиките, форума е имал драстично по-голяма активност през изминалите 2-3 години. Казвам го това като факт, просто. Тогава повечето сме имали повече време за тук, по-забавно ни е било и т.н. . И имам един въпрос. МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ, че форумът е български, все пак и домейнът е bulgarianforum.net. Но .. това не пречи на чужденците да го посещават? За това имам една следната идея - форумът да бъде променен на английски. Да няма деление Българи/Американци/Сърби и т.н., ами просто вместо български, да се говори английски. Новините около Сел /ако се намерят хора за нов екип/ да бъдат на английски и прочие. Може дори да е глупава идея, но просто реших да я драсна.
+ Това всичко може да е НЕВЪЗМОЖНО, но .. една идея няма да се отрази зле. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума Съб Мар 30, 2013 11:18 pm | |
| Не е глупава идея. Просто ще е доста трудна за изпълнение и да не смятаме колко като реализация. За съжаление форумите на Селена по света или поне за американските, които би трябвало да са най-активни, са умряла работа също. Има един-единствен свестен и все още драпащ за активност форум. Основното е, че май липсва вече желание от децата да търсят форуми за Селена по света. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Проблеми и въпроси свързани с форума | |
| |
|
| |
| Проблеми и въпроси свързани с форума | |
|