|
| Въпроси относно форума. | |
|
+8LightOne - NataLiya ~ Savannah. Kat3t0 ♥ xMissDreamer Mishityyy <3 Barbie. rozaLie 12 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Въпроси относно форума. Чет Юли 14, 2011 8:09 pm | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Най-паметният момент за вас тук? Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? Най-приятният ви миг тук? Събитието, което не искате да се повтаря? | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Чет Юли 14, 2011 9:12 pm | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Дали има нещо ново и интересно.
Най-паметният момент за вас тук? Хм.. Не знам точно, рождения ден на форума може би..
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? ..
Най-приятният ви миг тук? По-голямата част от времето тук, мога да кажа почти всеки.
Събитието, което не искате да се повтаря? Напускането на потребител. Разбира се както каза Ради всеки си има личен живот, но определено ми е крайно неприятно когато някой напуска.. ;/ |
| | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Пет Юли 15, 2011 8:30 pm | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Чичиии... Най-паметният момент за вас тук? Мм не знам Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? - Най-приятният ви миг тук? Да гледам постовете на Чичи.. ;д Събитието, което не искате да се повтаря? Когато Тали напусна | |
| | | Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 5:50 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Дали има нещо ново,дали има нови снмки за Селена или някакви новини.
Най-паметният момент за вас тук? И аз съм като Ани,рожденият ден може би.
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? - Най-приятният ви миг тук? Много са,приятно ми само като си пиша с някой от тук.
Събитието, което не искате да се повтаря? Напускането на някой потребител.
| |
| | | xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 5:57 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? - Защо не съм по-редовна. После веднага идва въпросът дали има нов дизайн, нещо ново около Сеел.
Най-паметният момент за вас тук? - Знам ли.. 'Ми хайде и аз рождения ден, въпреки че не ми е много паметно. ;д
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? - Още нищо не се е запечатвало в мен, дано запечаталите се по-натам неща са хубави.
Най-приятният ви миг тук? - Най-приятен не мога да кажа. Всичко без караниците е приятно, понякога даже и те. ;дд
Събитието, което не искате да се повтаря? - Ъми, не е хубаво някой потребител от доста време, да вземе да напусне заради нещо глупаво.
| |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 6:26 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? - Селена
Най-паметният момент за вас тук? - 1вия рожден ден на форума и първия ден, когато го направих - бях доста ентусиазирана, имахме 2-3 потребители и като станаха 10 вече бях на седмото небе, нищо че пишехме само аз, Петко и още 1-2 ;д. Висях и се чудех каква тема да направя, какво да напиша и давах постоянно рефреш, а все нямаше нови мнения ;(.. ама си беше яко де.
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? - Всички по-голями празници като РД на форума и на Сел, един скандал на Чичи и Митко и моя със Свет.
Най-приятният ви миг тук? - Трудно е да кажа само един .. но айде да кажем виртуалното парти, което се разигра в моята тема. Мисля, че беше докато гледах Кемп Рок 2.. доста беше забавно.
Събитието, което не искате да се повтаря? - Напускането на Тали. Дано не се повтаряя! | |
| | | Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 6:38 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Чичи дали е налиния да я нацелувам ентусиазирано. Или графики. Най-паметният момент за вас тук? Едва ли някой си спомня но онези мигове в чата по скайп и правенето на първото родословно дърво. (: Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? Горните. Най-приятният ви миг тук? Всичките преди година, година и нещо. Събитието, което не искате да се повтаря? Когато напуснах. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 7:16 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата?- Селена.
Най-паметният момент за вас тук? - Началото. Понеже когато се регистрирах тук бяхме само аз Катето Жорича и Петко ?! Бешее .. нещо ново за мен защото това беше първия форум в който се регистрирах.. и ми беше страшно интересно да си пиша с новите потребители.
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? - Всички яки чатове и дискуси.. Всички рожденни дни.. Всичко! Най-приятният ви миг тук? - Всичките ми мигове тук са невероятни. Събитието, което не искате да се повтаря? -- Напускането ми ! ;))
Изненадана съм, че Стели и Катето са посочили моето напусккане за събитие което не искат да се повтаря .. Не мислих, че съм толкова важна за вас и за форума.. И аз не смятам това да се повтаря.. Благодаря ви ! | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 11:17 pm | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? С кого днеска да се заям.............шегувам се. Изниква ми любопитството какво ли става днес тук. Хората във форума. Най-паметният момент за вас тук? Засега неочакваният фурор от годишните награди. Важен приятен и паметен миг. Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? Доста събития са запечатани. Дето се вика аз съм един ходещ архив на форума. Най-приятният ви миг тук? Всяко добро написано и интелигентно мнение от някого е най-приятен миг за мен. Няма как да не се радвам, виждайки потенциала на форума в действие. Приятно е да се убеждаваш всеки ден, че си е струвало. Събитието, което не искате да се повтаря? Конкретно единствено не бих искал да се повтаря напускането и забравата на доста потребители. Това искане е невъзможно, но не ми пречи да го искам пък. Дори Гранд Сеире нямам против да се повтори - научих някои нещица, които да се бяха случили по-добре тогава, отколкото по-късно. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 11:24 pm | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? - Селена. Най-паметният момент за вас тук? - Може би когато форумът навърши 1 годинка, бях адски щастлива, че форумът се развива толкова добре и че има такъв успех. Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? Рождените дни на форума, рождените дни на Сел, запознанството ми с нови и наистина страхотни хора. Най-приятният ви миг тук? Всички мигове тук за мен са приятни.. Събитието, което не искате да се повтаря? Напускането на Тали, 'обявяването' на напускането на Чичи. | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Нед Юли 17, 2011 11:34 pm | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Какво правят хората и дали има нещо ново около Селена.
Най-паметният момент за вас тук? Може би рожденния ден на форума.
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? Всички забавни чатове и дискусии.
Най-приятният ви миг тук? Точно най-приятен не знам,всички мигове са приятни. Освен тия в които се караме.
Събитието, което не искате да се повтаря? Напускане на потребител. :((
| |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Пон Юли 18, 2011 2:05 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? Има ли нови снимки на Сел. Най-паметният момент за вас тук? Рожденият ден на форума. Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? Ами чата със Жоржо и Габи. Най-приятният ви миг тук? Това е всеки ден когато влизм и когато имам време да се насладя напълно на форума. Събитието, което не искате да се повтаря? Не знам... | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. Пет Окт 14, 2011 1:25 am | |
| Когато се сетите за форума, кое е първото нещо, което ви изниква в главата? - Има ли нещо ново във форума ии около Селена.
Най-паметният момент за вас тук? - Рожденния ден на форума, може би.
Кое събитие се е запечатало във вас, без значение как? - Ами не знам .. Всички неща са останали в ума ми по един или друг начин ;д.
Най-приятният ви миг тук? - Всички мигове тук са приятни! Запознанството ми с толкова страхотни хора, просто всяко едно нещо!
Събитието, което не искате да се повтаря? - Ии аз като по - горе .. напускането на някой потребител. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпроси относно форума. | |
| |
| | | | Въпроси относно форума. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |