rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Меко Казано Съб Дек 19, 2009 2:46 am | |
| Меко Казано Ти мен ме познаваш може да си сам,но разсъждаваш и надолу и неизмерим, когато падам давам ли ти силата си цяла да си бяла,не съдба живяла само си посока - жестока, не когато стана горе си отгоре не когато падна гладна си за сила и си мила Няма стимул да си бивол няма рай,за да си беден,а живя като богат мисъл- има ли смисъл да си там където си намислил
Мога да бягам от това,което идва Мога да се плаша вечно от това,което ми намигва Може да не съм поел в правилна посока Нека да съм само аз,нека целта е висока (2x)
И помня къде се запознахме помня имена и не голям за свoята светлина, а малък за света И нека помня как ме гледаше,когато се предавах и до теб слаб рамо до рамо заставах! Не,ти слушай на покер или ролетка няма да се откажа,моят живот ще е за твоя сметка И ще се бия докато съм сам рамо до рамо със себе си ,не ще ти се предам не и сам И нека няма смисъл,живей със тая мисъл Животът ми е честен пука ми к'во си написал Давай,остани пак слаб на заден ред Не ми тряя някой да ми ми казва "Горе със главата всичко е наред", когато той е горе преди мене не ме е страх няма да спечели не и пред мене, когато моята цел е още жива аз ще бъда жив за нея и тя ще остане красива! И нека не ми остане сила във сърцето, когато кажа 'Опитах се и не стана,ето' Когато кажа 'Няма да се боря винаги за това, което съм желал до мен завинаги' И ела тогава да вземеш моето тяло Отдавна умряло,не живо,а черно бяло! Вземи го давам ти го то е твое, но лежи ли на земята никога не е било мое!
Мога да бягам от това,което идва Мога да се плаша вечно от това,което ми намигва Може да не съм поел в правилна посока Нека да съм само аз,нека целта е висока! (2х) | |
|