rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Искаш Пак Съб Дек 19, 2009 2:16 am | |
| Ъ, maybe (може би) Оу, оу, ъ, ъхъ Респект, респект, респект... Идва хип-хопа, maybe (може би)
Припев: Искаш пак да ме събличаш, Но по-добре да не ме обичаш
Пази се, за да не пусна своята отрова
Знай, за тебе съм готова... Искаш пак да ме събличаш, Но по-добре да не ме обичаш
Пази се, за да не пусна своята отрова
Знай, за тебе съм готоваааа
Нервно си гледаш часовника, Веме е да се обадиш на любовника. Икаш забавления, искаш парти, А твоя мъж някъде забива карти, Зарежи го и тръгвай с мене, От хорските очи въобще да не ти дреме, Ще ги скъсаш бе, ще ги накараш да се кланят, Ратвори крака и гледай как се давят Нямат спиране, Ще ги мутаеш до блокиране
Искам да си мой – Кажи го, позитирай ме Искам да ме гледаш – Хайде, провокирай го Искам всичко – манипулирай го Искам да прецакаш всеки, да си злобна, Докато тече купона си свободна, Докато танцуваш ще си златна, 124-ри каратна
Припев:
Какво си мислиш, ще те прецакам, Няма цяла нощ теб да чакам, Новсякъде ще си ухапан, От целувките ти се разтапям, Колко приятен е вкуса ти, Как обичам да чувам гласа ти, Погледът ти е необятен
Ъ, 100% съм похватен...
Припев:
Искам само да танцуваш, А не цяла вечер да кротуваш, Пий две чашки, а после ще ме питаш Мисля че е вече време да излиташ Кво й стана на тая, бе, полудя ли Как започна да танцува, видя ли бе Погледни я как се кърши, Не може ли тая нощ да не свърши Вече събуди в мен истинкт първичен, Давам ти оценка отличен, Само искам повече внимание
Съжалявам, скъпи, нямам никакво желание...
Виж, бейби, не сме глупаци, Ние сме отбор от здравеняци, Да бъдеш с нас, знам че го желаеш, Така че качвай се на дансига и започвай да играеш.
Припев:
| |
|