rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Искам те до мен Съб Дек 19, 2009 2:15 am | |
| Искам те до мен Не приемай тая песен от мен като награда. Не аз, а друг ти прави тази изненада. Любовта не струва нищо сама по себе си, когато не си с любимия човек до себе си! И нека да е трудноо! И нека да живеем в изкупления, а ти ще си до мен! И не ми се струват толкова големи и ще ти го кажа днес! Къде си?...сълзите нямат интереси! Мога да си купяя, каквото пожелая! В магазина на мечтите ми стоиш, най-отгоре на щанда. И зная мога да изглеждам тъпо, за тебе знай обаче давам колкото и да скъпо!!! Извини ме, че те следвам неутлъчно. Когато няма те наблизо ми е мъчно!!! Когато се замисля за мене колко много си, благодаря ти, остани какъвто си!!!
Припев: Искаам те до меен... Когато всички си тръгнат, да ги накараш да се върнат! Искаам те до меен... Защото вече се плаша, защото ходя и плача! Искаам те до меен... Да ми спираш сълзите, да ми помагаш във дните! Искаам те до меен...(2х) | |
|