| Дулсе Мария/Dulce María | |
|
+11цветuu** ~Rossita Нинзи ^ <3 monini Avril~ Alice~ U make me so hot ~SellY <33~ - NataLiya ~ rozaLie candyx. . 15 posters |
Автор | Съобщение |
---|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Дулсе Мария/Dulce María Пет Дек 04, 2009 12:05 am | |
| Дулсе Мария Еспиноса Савиньон (на испански Dulce María Espinoza Saviñón), известна като Дулсе Мария е мексиканска актриса, певица, композиторка, авторка на песни, родена на 6 декември 1985 г. Тя е зодия Стрелец.
Прякори Първият си прякор получила едва на 17 години, в музикалната група Jeans, където я нарекли Candy Max. Candy е английският превод на личното име на мексиканката (на български: Сладка, Сладкиш), а Max идвало от това, че винаги била заредена с огромно количество енергия. Приятелите й понякога я наричат Дул като съкращение от името й. Бившият й приятел Алфонсо Ерера й измисля прякора Ardilla (на български Катерица), а колегите й от RBD са отговорни за прякорите й Chucky, La Guzman, La Roja, Bam-bam, La senorita espejo, La Dulgestitos.
Актьорска кариера Кариерата ѝ започва още от много малка с участия в реклами. На 8 години участва в телевизионните предавания "El Club de Gaby" и "Улица Сезам", а след това и в "Discovery Kids".Също като дете се снима в късометражния филм "Quimera", следват теленовелите "Retrato de Familia", "Alondra", "El Vuelo del Aguila", "Huracan", "Есперанса", "Infierno en el paraiso", "DKDA". През 1999 г. играе заедно с приятелката си от детството Анаи в игралния филм "Inesperado Amor", който разглежда въпросите за проблемите и нерешителностите на младежите. Героинята на Дулсе във филма има проблеми с алкохола. През 2001 г. Дулсе отново играе редом до Анаи в младежката теленовела "Primer Amor... A Mil Por Hora", а след това има участия и в "Лудо влюбени" и "El Juego de la Vida", две също доста успешни теленовели на Телевиса. Без съмнение обаче големият шанс за Дулсе Мария като актриса й е предоставен от Педро Дамян, когато той я кани за ролята на Марсела Мехия в превърналата се в абсолютен хит в Мексико Clase 406. Марсела е мечтателка, която бленува за своя приказен принц, и го намира в лицето на Хуан Давид. След огромния успех на този проект Педро кани актрисата и за следващата си теленовела - "Непокорните", която има дори още по-грандиозен успех, и то не само в Мексико, а и по целия свят. В България първите 100 епизода от сериала бяха излъчени по BBT, а след това по настояване на феновете му беше закупен целият от TV7, които го излъчват и по канала си Super7. Продуцентът Дамян споделя, че след като в предишния сериал Дулсе е изиграла сладко и романтично момиче, не можел да повярва, когато тя поискала да бъде борбената и агресивна Роберта в "Непокорните". Но на кастинга се представила отлично и не оставила никакви съмнения, че тя е подходящата за ролята.В "Непокорните" Дулсе отново си партнира с колегите си от Clase 406 Кристиан Чавес, Алфонсо Ерера и Анаи.
През 2007 г., вече радвайки се на огромна популярност по целия свят, Дулсе Мария, заедно с колегите си от група RBD, създават свой комедиен ситком, в който до някаква степен изиграват себе си чрез персонажите си. В края на 2008 г., през декември месец, Дулсе Мария ще се завърне към теленовелите с нов проект на Педро Дамян. Теленовелата ще започне снимки още на 1 декември, но поради ангажиментите на Дулсе в музикалната й група, тя ще се присъедини към снимките едва в края на месеца, въпреки че ролята й е главната. Партньор на мексиканката още не е изгран, но се говори, че това може да е Куно Бекер
Музикална кариера Освен че е много талантлива актриса, младата мексиканка се изявява и като певица. Започва с детската група KIDS на един голям концерт в Двореца на спортовете в Мексико сити на 30 април 1997 г. с тогавашните си колеги Даниел, Марифер, Давид, Шерлин и Хорхе. С тях изпява песни като "La mejor de tus Sonrisas", "Salchichas con Puré" и "Prende el Switch." Остава в KIDS до началото на 1999 г., когато решава да напусне групата заедно с Даниел. Малко след това се опитва да се върне в музиката, сформирайки заедно с Даниел, дует D&D. Записват пет песни, но проектът не се осъществява по неясни причини.
След напускането на Анджи, един от членовете на групата Jeans, Дулсе Мария заема нейното място в младежката формация. Тя бързо се приобщава към останалите момичета Пати, Карла и Рехина. Заедно с Jeans записва първия си диск на име "Cuarto Para Las Cuatro", от който са пуснати синглите "Entre Azul y Buenas Noches " и "Corazón Confidente." Те носят голяма популярност на момичетата, но когато получава предложението за роля в "Clase 406", Дулсе избира актьорската кариера пред певческата. Тя заявява, че ще се върне в Jeans след края на снимките на тази теленовела, но това никога не се случва.
Дулсе има една самостоятелна песен в саундтрака на "Clase 406", който има почти толкова голям успех, колкото и самата теленовела. Веднага след този сериал, се присъединява към "Непокорните" и там възниква нова музикална група с участието на Дулсе Мария, която я изстрелва към международната слава и счупени музикални рекорди по целия свят. Това е групата RBD, в която освен Дулсе, участват Анаи, Алфонсо Ерера, Кристиан Чавес, Майте Перони и Кристофър Укерман. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пет Дек 04, 2009 12:05 am | |
| ОБИЧАМ Я <333333333333333333333333
Тали/ | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пет Дек 04, 2009 12:06 am | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
~SellY <33~ Маниак
Warn : Брой мнения : 406 Reputation : 0 Join date : 12.09.2009 Местожителство : черно море,много е добре :дд
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пет Дек 04, 2009 12:30 am | |
| - Unpredictable написа:
- Не ми харесва!!
И аз такаа . Главна буква, пунктуация. Мони :) | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пет Дек 04, 2009 10:59 pm | |
| Супер сладка.
Пунктуация. Мони :) | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пон Дек 07, 2009 1:26 am | |
| Честит рожден ден Дулсе <33333.Продължавай да пееш все така хубаво,и знай,че ние винаги ще сме с теб в добро и зло <333.
Обичам Те!! < 3333333333 | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| |
| |
Avril~ Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 15.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пон Фев 15, 2010 12:52 am | |
| - rozaLie написа:
- Не ми харесва!!
| |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пон Фев 15, 2010 4:11 pm | |
| На мен също не ми допада... | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пон Фев 15, 2010 4:19 pm | |
| | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пон Фев 15, 2010 11:01 pm | |
| Антипатична ми е! Не искам да обидя с това Тали и Вени.. | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Пон Фев 15, 2010 11:25 pm | |
| Обичам яяяяяяяяяя <33333333 Любимката ми от ReBelDe <3 | |
|
| |
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Вто Фев 16, 2010 7:49 pm | |
| Симпатична е,слушала съм песни,но не съм запалена фенка на Дулсе;; | |
|
| |
sladkata_kykla Напредващ
Warn : Брой мнения : 59 Reputation : 0 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : Kazanlak
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Съб Апр 03, 2010 7:23 pm | |
| СТРАХОТНА Е!!! Дори без RBD!!! http://www.vbox7.com/play:e9a08af1 | |
|
| |
milezz Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 12.04.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Нед Апр 17, 2011 10:24 am | |
| Обожавам яяя Дулсе е страхотна тя ми е най-любимата от РБД. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María Съб Авг 06, 2011 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дулсе Мария/Dulce María | |
| |
|
| |
| Дулсе Мария/Dulce María | |
|