Заглавие: Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева Пон Авг 01, 2011 8:30 pm
Добре дошли на новия гранд проект на годината, подготвен от Дядо ви. Става дума за българската поп и рок музика от 90-те и началото на този век. Ще ви бъдат представена подборка от 100 велики български песни, представящи българския талант и гений. Повечето части ще бъдат разпределени на групи. Надявам се този проект да ви хареса. И да обогатите малко представите си за модерната българска музика. Ще гледам да съм разнообразен поради което не всички песни могат да ви се понравят.
За начало на дует КариZма се счита 1999 година. За „Рискувам да те имам“(2001) дуетът е номиниран в общо 16 категории за наградите на МТМ, БГ радио, ММ и „Форте“ - най-успешен дебют, най-добра песен, най-добър текст, най-добър дует, най-добър клип, и т.н. От тях печелят 9, което е прецедент в историята на българската музика. "Рискувам да те имам" - Каризма
"Колко ми липсваш" - Каризма
През 1996 г. излиза албумът „Цвят лилав“, а „Мога” й носи успех през 1998г. "Цвят лилав" - Ирина Флорин
"Мога" - Ирина Флорин
"Докога" - Ирина Флорин
2001 г. полага началото на самостоятелната кариера на Мария Илиева. Големият успех на Мария идва след пробива ѝ с песента „Лунен сън“, следва „Нищо“ - хитовете изстрелват певицата на върха на класациите и ѝ носят престижни награди – два пъти за дебют, два пъти за дебютна песен и два пъти за най-добра изпълнителка. "Лунен сън" - Мария Илиева
"Нищо" - Мария Илиева
Последната промяна е направена от LightOne на Съб Авг 31, 2013 3:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
Заглавие: Re: Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева Вто Авг 02, 2011 6:48 pm
Много хубав урок,Митко!Много добър подбор на песни.Едни от фаворитите са ми-Цвят лилав,Нищо и Колко ми липсваш.
Gabbs. Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 2 Join date : 05.06.2011 Age : 29 Местожителство : София
Заглавие: Re: Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева Сря Авг 03, 2011 1:17 am
Много добър урок!Определено най-любими са ми "Колко ми липсваш" и "Рискувам да те имам" на KariZma ; "Цвят лилав" на Ирина Флорин и "Лунен сън" и "Нищо" на Мария Илиева.С нетърпение чакам втората част:)
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
Заглавие: Re: Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева Чет Сеп 08, 2011 6:49 pm
Страхотен урок. Подбора на песни е чудесен!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева Чет Сеп 08, 2011 8:53 pm
Много хубав урок. Браво! Любими песни и такива, които ми харесват нямам, но подборът е добър, както каза Михи.
Sponsored content
Заглавие: Re: Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева
Великата българска музика - Част 1: Каризма, Ирина Флорин, Мария Илиева