| ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. | |
|
+15...:СиС:... Barbie. *SelZzZ* Dirty Little Liar. xapricotkiss,, bonita ~Rossita Catch Me <3 xxHeadfirst candyx. . LightOne foxxie. - NataLiya ~ rozaLie Alice~ 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 4:44 am | |
| Слушам един лайв на Ни-Йо. <333 Ами ти, май литъл съншайн ? | |
|
| |
bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 4:52 am | |
| Защо ли ставаш первезна в РПто си.? 'Щото сигурно някой ти влияе. Ама, че хора има, значи.. *кхъкхъ* Не, мързи ме. Апък и не съм в настроение за танци. ;д | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 4:55 am | |
| Да бе... въздържам се да казвам лоши думички. Хъх. Азе и без това си се чекна. До преди малко краката ми бяха до клавиатурата, на бюрото качени. ХД | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 5:09 am | |
| Не знам кво. ХД Смееш се ти, обаче на мен ми е адски удобно. И знаеш ли колко е гадно някой като ти пише и да си местиш краката или да се крачиш, че да се добереш до клавиатурата... Аз съм виновна, че псуваш?! О.О
| |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 5:13 am | |
| Гари. <3 Музата ми за аватари. Заради него ще събера смелост и ще си направя ЦЯЛ ПОДПИС, ПЪК! СЪС ВТОРАТА МИ ЛЮБИМА НЕГОВА СНИМКА, ПЪК! ХА, ПЪК! *Отмята глава като Кенеди.* Ти как сиии? *маазна усмивка* | |
|
| |
bonita Неспасяем
| |
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 5:32 am | |
| Аз не знам. Не ми се мисли за това сега.. хд Аз днес трябва в 7:30 да стана. Урок имам. >.<' Скот Тейлър-Камптън е това на аватара ми... Ако говориш за тука. ;д | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 5:39 am | |
| Глупави въпроси ми задаваш. Парамоур бяха там, АТЛ, кой може най-много да ми е харесал!? ХД КЕЙТИ ПЕРИ РАБЗИРА СЕЕЕ! Не, шегувам се. Парамоур и АТЛ, това е то. Те бяха най-красивички. Мамини златни . <3 Гага няма слабо изпълнение. хд Ами ти какво мислиш и кой най-много ти хареса? | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Вто Сеп 14, 2010 6:00 am | |
| Може да си гледала снимки бе. ;д Избива ме на агресия като я видя/чуя тая (Джъстин). Хич не ми пука, кво е пяла (гледах го с звук, който се пускаше през 5 часа и то за 5 секунди), ама точно на нейното изъплнение намалих тонколоните и почнах да разглеждам из интернет. Смятай ква омраза... Знам! Идиоти мамини.. <3 | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 16, 2010 12:21 am | |
| ИМАШ КАТО МОЯТА ТЕНИСКА, МА! О.О ХД Много си арна обче на снимката. Косата ти е много хубава. Като я видя, искам да я хвана и да почна да правя плитки, плитки, плиткии... ^^ | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 16, 2010 1:16 am | |
| Мимке,страхотна си! <3 | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Пет Сеп 17, 2010 2:30 am | |
| - Mu Mu написа:
- bonita - oказа се, че АБСОЛЮТНО всички имат такива. ;х Иии благодаря. ^.^
И дааааа, плииткии, плииткии, плиииткии. < 3
Душичке, от мола е все пак. ХД ПЛИТКИИИ.. Колко ли ти е мека косата... <333 | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Сря Сеп 22, 2010 8:28 pm | |
| Да. Уникално сладка е обаче. =/ Бухнала е още повече, нали? *хепи-то от скайпа* Кеф. Ами, сресваш ли я всеки ден? 'Щото аз по едно време само вързана я държах, не я пипах, само като падне повече ластика я пооправях и от това почна косата повече да пада. Може и от пресата да е, ако я изправяш много често. =/ | |
|
| |
bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 23, 2010 12:41 am | |
| Ясно. И аз не ги харесвам ужасно бухнали. Нито пък ужасно спелскани. Нещо нормално. Твоята си е супер. ;д Аз пък само сутринта я реша. После я връзвам на опашка и туй то. Иначе и аз с вързана коса спя, просто ме мързи да махам ластика, апък и забравям след това къде съм го ставила... Хд | |
|
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Сря Сеп 29, 2010 2:40 am | |
| Мимооо!!!!! Уфф, ся хванах с рутера някакъв бавен нет, а моя го пускат в петъъък... Инааче, ти как си? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Сря Сеп 29, 2010 5:19 pm | |
| Косата ти попринцип къдрева ли е? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 30, 2010 12:49 am | |
| И моята е къдрева. ;д Между другото като ти е била дълга косата е била СТРАХОТНА! (: Само,че май ти си я сресвала с четка,а не с гребен и е станала "пършева". Когато ти порастне косата я остави къдрева..Малко пяна слагаш.. "намачкваш" я и стои прекрасно. (: Иначе,аз моята си я изправям. ;дд | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 30, 2010 2:45 am | |
| Знаеш ли как ще ти стане хубава косата... Значи преди да легнеш да спиш,хубаво й слагаш пяна след това я вързваш на опашка и от опашката с ластици я правиш до долу.. Незнам дали ме разбра. ;д И става на "вафлички". ;дд | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 30, 2010 3:16 am | |
| Като пробваш искам да ми кажеш как се е получило. ;д | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Чет Сеп 30, 2010 3:29 am | |
| Даааа. В последно време,като не си изправям косата,тъй като доста се изтощи се правя така. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Нед Окт 03, 2010 8:47 pm | |
| Чао! Да си изкараш супер! | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. Нед Окт 03, 2010 9:01 pm | |
| Мимаа!<33 Приято и от мен.. А иначе къде чи ходите на лагер.. ;д | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. | |
| |
|
| |
| ~ искам да те чукамм, не uскам да се влюбвам, бейбu дай ми чуппкка, от с*кс ще те побъркам. | |
|