| Miley Cyrus | |
|
+37mileyxvanessa Ju$t_sm!le Keep It Real ;) bonita elly.xx selena_naruto_hina emilyFAN lileto |SweeT| paci1111 U make me so hot Selena_Gomez* Selena-Gomez ~MarieAn. iveto sladorankata SeLz' staseto The_vampire_girl mimmy . candyx. . selena_marie_gomez ~one and the same ... ...:СиС:... Selena_Miley_The_Best smiley_miley lovely_girl3 rozaLie БетС :) - NataLiya ~ Selena_swim selena_and_nick JoBros MEGA*FEN ДанС tsvetynana selena_fenka~ Kat3t0 ♥ 41 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
smiley_miley Нов
Warn : Брой мнения : 15 Reputation : 0 Join date : 27.04.2009 Age : 32 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Апр 28, 2009 2:56 pm | |
| selena_and_nick никой не е казвал нищо лошо за Селена НАЛИ | |
|
| |
smiley_miley Нов
Warn : Брой мнения : 15 Reputation : 0 Join date : 27.04.2009 Age : 32 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Апр 28, 2009 2:58 pm | |
| напълно подкрепям NileySupporter | |
|
| |
Selena_Miley_The_Best Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 25.05.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Май 25, 2009 4:04 pm | |
| Мога да задам един въпрос на хората които обиждат Майли.
Да не познавате лично Майли , че да казвате че е лигла и ква ли не ? | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Юни 08, 2009 10:17 pm | |
| ми Майли много не ме кефи,е има една яка песен ама ддз просто според мен селито е по-яка | |
|
| |
~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Юни 09, 2009 6:20 pm | |
| Абе хора, защо се карате като самите Майли и Селена са много добри пирятелки.Ии не ми се изразява 5 листа мнение, ще го кажа просто и кратко: Майли е по - добрта за мен, въпреки, че я мразех преди няколко месеца.Просто момичето пее страхотно, красиво е и има фенове.Докато има фенове колкото и да я обиждате нищо няма да стане..имала е и лоши моменти в живота, да...но се справя с тях!СелЕна се произнася..няма значение, че на АЕ го казват Селина, това е от самия акцент на човека.Хората казват и Деми Ловадо, но се казва Ловато, нали?И хайде стига глупости, това е тема за Майли.Майли е любимата ми Дисни звезда!Обичам я | |
|
| |
selena_marie_gomez Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 0 Join date : 12.04.2009 Age : 30 Местожителство : Arenys De Mar
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Юни 25, 2009 3:26 am | |
| Харесват ми песинте и..така да се каже..,,ноо Селито..е завинаги номер 1 и така ще си остане.Толкова обичам Селина,че няма място за други.. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Юни 29, 2009 3:29 am | |
| 0б0жавам е тя е страхотнаа | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Юли 07, 2009 4:59 pm | |
| - NileySupporter написа:
- дойде ред да се изкажа и аз.. значи първо .. бях фенка на Селина.. но вече не.. може би още ме интересува малко или много.. но това си е мое лично мое мнение..и вас не ви интересува..предполагам..
ами.. значи към феновете на Селина.. първо разберете, че името на български се произнася СелИна а не СелЕна! между другото съм фенка на Майли значи.. обиждате Майли, а в момента в който видите нещо лошо за Селина и вече.. защо я обиждате.. чакайте малко.. че вие защо обиждате Майлито?? вие не виждате недостатъците на Селина..или може би ги виждате, но не признавате, че са истина само защото ще стане за смях.. Ами.. мога да ви кажа, всички тийнзвезди предпочитат да кажат недостатъците си.. вместо да лъжат пример ви давам са един от братята Джонас Ник : "Понякога си бъркам в носа" ами.. ето човека предпочита да каже истината..вместо да лъже.. :)
ами.. другото което е.. Майлито не е нито лигла, нито е грозна, нито се прави на много важна.. нито се опитва да измести Селина те двете са добри приятелки и държат една на друга.. колко държат една на друга незнам защото не е моя работа и нито Селина иска да измести Майлито..нито Майли иска да измести Селина
как разбрахте, че Майли е лигла?? това, че има чувство за хумор.. и може да го използва.. не я прави лигла казвате, че е грозна?? уоу.. завиждате.. не се прави на важна.. просто е нещо повече от Селина.. за изместването на Селина.. о боже.. че Селина никога не е била.. не е .. и няма да бъде нещо повече от Майли
Повечето скандали между Селина и Майлота са заради тийнзвездата Ник Джонас.. карате се, че Ник е зарязал Майли заради Селина.. или, че е със Селина защото не обича Майлито.. хайхахй не ме вкарвайте във смеха.. Ник и Майли ходиха година и половина.. за разлика от Ник и Селина Ник беше с Селина само за да преудолее раздялата с Майли.. и другото което е.. к`фи са тея историй дето ги измисляте.. че Ник мразил Майли.. ами щом се мразят.. защо на 11.04.2009г. бяха на обад? да споделят умразата един към друг? хах.. смешнии.. мога да ви кажа.. че Ник и Майлито са много добри приятели.. и все още се обичат искате или не! за мен: TEAM NILEY!!!
та смисълът на този целият коментар беше.. да разберете що за човек е Майли.. и да не я обиждате след като я виждате само как изглежда
TEAM MILEY !! TEAM NILEY !! Напълно съм съгласна с това мнение ! А и, да Майли е по-добра от Селена ! Аз и двете си ги харесвам, но Майли повече | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Юли 13, 2009 6:26 pm | |
| на мен ми харесва и сериала и майли макар че не съм и кой знае каква фенка | |
|
| |
staseto Нов
Warn : Брой мнения : 25 Reputation : 0 Join date : 28.07.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Юли 28, 2009 4:36 pm | |
| според мен майли е супер сладка и има мн хубав глас както и е мн красива | |
|
| |
SeLz' Неспасяем
Warn : Брой мнения : 886 Reputation : 0 Join date : 15.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Авг 11, 2009 2:45 am | |
| staseto Напредващ
Брой мнения: 25 Join date: 27.07.2009 Age: 11
Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Юли 28, 2009 11:36 am
-------------------------------------------------------------------------------- според мен майли е супер сладка и има мн хубав глас както и е мн красива
+1 | |
|
| |
sladorankata Нов
Warn : Брой мнения : 17 Reputation : 0 Join date : 11.08.2009 Age : 25 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Авг 11, 2009 4:27 pm | |
| [i][u]ЗА мен Майли е готина колкото Селена... аз харесвам и двете те са ми любимки двете пеят много хубаво... | |
|
| |
iveto Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 18.08.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Авг 18, 2009 3:44 am | |
| аз и на двете съм им фенка но повече хаиесвам майли | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Авг 18, 2009 4:28 am | |
| Няма какво да мисля, защото тя е СУПЕЕЕЕЕЕЕР! Искам да съм Българската Майли !!!! | |
|
| |
Selena-Gomez Напредващ
Warn : Брой мнения : 87 Reputation : -2 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : pomorie
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Авг 20, 2009 8:32 pm | |
| ti ne misli6 valp6te parvo az 6te siq nari4am kakto si skam ako iskam selena ako iskam selina vtoro za nqkoi hora miley e golqma pikla i ligla treto ti ne si gospodarkata 4etvarto spri da zapovqdva6 i peto ne ni kazvai kakva e maili kakvo si misli6 4e nie valp6te neznaem emi togava si zgre6ila | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Съб Авг 22, 2009 2:45 am | |
| Ох моля Ви престанете! Вече стана остаряла тази тема! Не мисля, че някой има правото да се бърка в живота и на двете! Мислим, че има борба м\у тях, ами помислете - МОЖЕ пък да няма !? Понеже сте си го втълпили и заради това трябва да има ! Те са просто приятелки, а даже и да не са, не е хубаво да се обиждат ! Имам чувството,че феновете на Сели и на Майли са във война ! Че защо ! Кажете има ли причина, която свързва двете постоянно да са в конфликт - не ! Поне аз така мисля ! Нито една никога не е казвала, че се мразят и т.н. Другото, което е - моля ве не обиждайте и двете - аз лично страшно мн ги харесвам и двете ! Може бе повечето си мислят, че всичкото, което "има" м\у тях е заради Ник - ами какво да ви кажа - да не би да не харесват всички досегашни приятелки на Ник !? Ами не ! Защо си втълпявате тези " измислени войни " !!! Моля Ви Аз нямам право да обиждам нито една от двете и не го правя ... За мене и двете са мн сладки, имат стил, купонджийки са, имат чувство за хумор и за много, ама много яки ! Убедена съм, че има хора като мен, който страшно много харесват и двете ... Е това е ... Мерси, че отделихте време за моя роман | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Авг 24, 2009 5:04 am | |
| Не понасям Майли преди харесвах и селена и майли но в БГ форума на Майл ме насторийха против нея като само казват че не е естевствена и др такива работи[/color] | |
|
| |
paci1111 Нов
Warn : Брой мнения : 7 Reputation : 0 Join date : 25.08.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Вто Авг 25, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Сря Авг 26, 2009 8:20 pm | |
| Напротив Селена е нещо много повече от Майли и на красота и на ЧАР!!! ТОВА Е НЕЕН ФОРУМ НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е МНОГО ПОДХОДЯШО ДА Я СРАВНЯВАТ С ТОЗИ КОН МАЙЛИ !!! и мисля че трябва да спрем да ги сравняме съшо и аз обаче къто някой ми каже че Майли е по добра от Селена ми идва да му избия зъбите заубразяваите се малко Защо може да и завиждаме ??? Ай Селина никога не е била с Ник . Oк тва си е ващо мнение но не е нужно да обиждате Селли защото харесвате Майли и двете си имат добри страни и двете са различни | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Сря Авг 26, 2009 11:04 pm | |
| съжелявам, че продължавам но th* след като е била фенка на Майл, е говорила същото за Сел..е защо не вземеш да си избиеш зъбките а? И не коментирах за да създам това, вярно, че харесвам и Сел и Майл, вярно обиждала съм Сел.. и си го знам, но пък съм обиждала и Майл.. просто немога да те разбера.. докато си била фенка на Майлс си казвала: ще съм и фенка завинаги.. е това няма успех!!! нито Майлс е кон нито никой! Ако твойто зрение не е наред има очни лекари за тази работа!!! Щом не е нужно да обиждаме Сели защото сме харесвали Майлс, ти защо обиждаш Майилс като харесваш Сел? Ае ай първо помисли дали ти не го правиш това, пък после говори за останалите :) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Авг 27, 2009 3:45 am | |
- съжелявам, че продължавам но th* след като е била фенка на Майл, е говорила същото за Сел..е защо не вземеш да си избиеш зъбките а? И не коментирах за да създам това, вярно, че харесвам и Сел и Майл, вярно обиждала съм Сел.. и си го знам, но пък съм обиждала и Майл.. просто немога да те разбера.. докато си била фенка на Майлс си казвала: ще съм и фенка завинаги.. е това няма успех!!! нито Майлс е кон нито никой! Ако твойто зрение не е наред има очни лекари за тази работа!!! Щом не е нужно да обиждаме Сели защото сме харесвали Майлс, ти защо обиждаш Майилс като харесваш Сел? Ае ай първо помисли дали ти не го правиш това, пък после говори за останалите :)
Пфф шо пък место мойте не зема твойте да избия нишо лично :) П.С винаги съм харесвала Сел повече от Майл ай фък и не говори като не знаеш :) Казах че и двете имат добри страни ! Само че на Сел са повече от на Майли :) . По добре отиди в форума на Майли защото това не е форум за Майли а за Селли който не я харесва да се разкара
Последната промяна е направена от th* на Чет Авг 27, 2009 3:51 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Авг 27, 2009 3:49 am | |
| хаха да.. сега казваш, че и двете имат добри страни.. а предния коментар - кравата майли.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Авг 27, 2009 3:55 am | |
- хаха да.. сега казваш, че и двете имат добри страни.. а предния коментар - кравата майли..
пфф не просто се саубрязавам с феновете й | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Авг 27, 2009 4:15 am | |
| | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Авг 30, 2009 1:17 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Miley Cyrus | |