| Miley Cyrus | |
|
+37mileyxvanessa Ju$t_sm!le Keep It Real ;) bonita elly.xx selena_naruto_hina emilyFAN lileto |SweeT| paci1111 U make me so hot Selena_Gomez* Selena-Gomez ~MarieAn. iveto sladorankata SeLz' staseto The_vampire_girl mimmy . candyx. . selena_marie_gomez ~one and the same ... ...:СиС:... Selena_Miley_The_Best smiley_miley lovely_girl3 rozaLie БетС :) - NataLiya ~ Selena_swim selena_and_nick JoBros MEGA*FEN ДанС tsvetynana selena_fenka~ Kat3t0 ♥ 41 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
selena_fenka~ Редовен
Warn : Брой мнения : 152 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Сря Апр 15, 2009 9:10 pm | |
| Тя е яка ама сериала
Последната промяна е направена от selena_fenka~ на Чет Апр 30, 2009 2:30 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tsvetynana Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 15.04.2009 Age : 29 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Чет Апр 16, 2009 3:09 am | |
| Майли е най-добрата! Тя е някаква страшна комбинация от талант, визия и характер Страшна е просто! Аз съм си фенче на Майли и ще си остана такова дълго време | |
|
| |
ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 19, 2009 6:59 pm | |
| | |
|
| |
JoBros MEGA*FEN Редовен
Warn : Брой мнения : 289 Reputation : 0 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 19, 2009 7:35 pm | |
| Майли е много готина певица и е супер ! | |
|
| |
selena_and_nick Нов
Warn : Брой мнения : 3 Reputation : 0 Join date : 16.04.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Апр 20, 2009 2:54 am | |
| | |
|
| |
Selena_swim Редовен
Warn : Брой мнения : 200 Reputation : 0 Join date : 10.04.2009 Age : 29 Местожителство : Plovdiv
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 7:06 pm | |
| ъм на мен ми харесва но никога няма да измести селена | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 7:55 pm | |
| А сега моето мнение: Майли е Супер Мега Сладка, Жестока е -като певица актриса.Има страхотен чар и излъчване. Забавна е Не е Лигава разликата е огромна. Има прекрасен глас. Тя е страхотен професионалист и Музикант. Има огромен опит в Шоу бизнеса въпреки крехката й възраст. Обичкам си я много и аз съм и голям Фен. Майли
Последната промяна е направена от ДанС на Нед Апр 26, 2009 9:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Сори ама си е такава каквато казва Selena_swim) | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 9:55 pm | |
| Ха-ха-ха...Как я наредихте само... ...То си е истина де... | |
|
| |
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:20 pm | |
| Неискам да се карам с никого по никакв повод но изкам да попитам ДанС защо ми модерира мнението?Не сам писала СПАМ Не сам писала глупости или каквото и да било друго нещо аз изразявах мнение?А Нали Мога да изразявам мнение Не е забранено нали? Моляте отговри ми?
Последната промяна е направена от ДанС на Нед Апр 26, 2009 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Прочети правилата,като обърнеш специално внимание на правило номер 7!) | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:25 pm | |
| Извинявай,просто...и аз не знам ...Моля да ми приемеш извинението. | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:26 pm | |
| Ей сега вече ще ти го редактирам,защото май някой не е чел правилата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:30 pm | |
| 7.Да НЕ прекаляват с използването на главни букви, цветен текст, емоций и пунктуации(!!!, ????? или .......)
Ок. Приемам това аз попринцип така си пиша. И Мерси че го поправи.И извинението ти се приема но и ти прочети правилата преди да редактираш нечие мнение защото аз не сам писала СПАМОВЕ и глупости а изразявах мнение а това не е забранено. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:41 pm | |
| дойде ред да се изкажа и аз.. значи първо .. бях фенка на Селина.. но вече не.. може би още ме интересува малко или много.. но това си е мое лично мое мнение..и вас не ви интересува..предполагам.. ами.. значи към феновете на Селина.. първо разберете, че името на български се произнася СелИна а не СелЕна! между другото съм фенка на Майли значи.. обиждате Майли, а в момента в който видите нещо лошо за Селина и вече.. защо я обиждате.. чакайте малко.. че вие защо обиждате Майлито?? вие не виждате недостатъците на Селина..или може би ги виждате, но не признавате, че са истина само защото ще стане за смях.. Ами.. мога да ви кажа, всички тийнзвезди предпочитат да кажат недостатъците си.. вместо да лъжат пример ви давам са един от братята Джонас Ник : "Понякога си бъркам в носа" ами.. ето човека предпочита да каже истината..вместо да лъже.. :) ами.. другото което е.. Майлито не е нито лигла, нито е грозна, нито се прави на много важна.. нито се опитва да измести Селина те двете са добри приятелки и държат една на друга.. колко държат една на друга незнам защото не е моя работа и нито Селина иска да измести Майлито..нито Майли иска да измести Селина как разбрахте, че Майли е лигла?? това, че има чувство за хумор.. и може да го използва.. не я прави лигла казвате, че е грозна?? уоу.. завиждате.. не се прави на важна.. просто е нещо повече от Селина.. за изместването на Селина.. о боже.. че Селина никога не е била.. не е .. и няма да бъде нещо повече от Майли Повечето скандали между Селина и Майлота са заради тийнзвездата Ник Джонас.. карате се, че Ник е зарязал Майли заради Селина.. или, че е със Селина защото не обича Майлито.. хайхахй не ме вкарвайте във смеха.. Ник и Майли ходиха година и половина.. за разлика от Ник и Селина Ник беше с Селина само за да преудолее раздялата с Майли.. и другото което е.. к`фи са тея историй дето ги измисляте.. че Ник мразил Майли.. ами щом се мразят.. защо на 11.04.2009г. бяха на обад? да споделят умразата един към друг? хах.. смешнии.. мога да ви кажа.. че Ник и Майлито са много добри приятели.. и все още се обичат искате или не! за мен: TEAM NILEY!!! та смисълът на този целият коментар беше.. да разберете що за човек е Майли.. и да не я обиждате след като я виждате само как изглежда TEAM MILEY !! TEAM NILEY !! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:49 pm | |
| Евала само това мога да ти кажа. Аз харесвам и майли и Селена и идвете ги обичкам ( обаче повечко обичкам Майли) та да кажа за по-горния коментар: Радвам се че казваш всико аз съм съгласна наполовина с твоето мнение и наполовина несъм. Но много ти се кефа 1-защото си изказа цялото мнение и защити много яко Майли И 2-ро защото до сега не бях виждала толкова дълъг коментар | |
|
| |
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:53 pm | |
| значи тук стана като някъква караница!и двете са хубави и талантливи и т.н. и 2ро това е форум за Сел тъй ,че ако някой не и е фен не разбирам какво прави тук ;]] !!! | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 10:57 pm | |
| Ами аз не съм казала нищо против нея, напротив дори съм казала, че ми е симпатична ии за повечето тук, явно Селена е по-добра от Майли, все пак това е форум за нея. За други пък Сел не може да се мери с Майли .. всеки с мнението си .. но колкото и да говоря не мога да променя ничие мнение, нито да убедя някого в обратното ПП: И Селена е вярно, защото името и на английски е СелИна, но на български е СелЕна, по БНТ също го произнасят СелЕна ;): | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 11:19 pm | |
| Не знам кой е заключил темата, но .. Това е тема за Майли и всеки може да се изкаже мнението | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 11:28 pm | |
| Бети ами.. мерси че ме подкрепяш до някаква степен..
lovely_girl3 първо няма никаква караница.. просто казвам цялата истина smile фторо.. още съм фенка на Селина.. така че..
ДанС не съм го копнала от никаде.. не работя със системата копи/пейст .. и много добре знам какво съм написала..а тфа, че ти не искаш да разбереш що за чомек е Майли си е лично твой проблем smile
Ka7ety ами.. това че по БНТ не знаят как се изказва.. мога да ви пусна видео в което най-добрата приятелка на Селина - Деми и произнася името СелИна, а не СелЕна.. а тфа най-добрата и приятелка да не знае как се произнася името и.. просто си е пълен грях laugh | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 11:35 pm | |
| ъм уау ... NileySupporter много ме изкефи тфоя коментар и съм и не съм съгласна с теб защото съм фенка и на двете и просто не мога да избирам вапреки че наистина хар повече сел найстина съм сагласна че ние феновете не знаем каква е тя в деиствителност и не можем да кажем че е лигла и т.н | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Нед Апр 26, 2009 11:38 pm | |
| Амии то тя и на клипчета самата Сел си го произнася СелИна, но БГ е др. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Апр 27, 2009 12:15 am | |
| няма значение как ще я наричаме важна е самата селИна | |
|
| |
| Заглавие: Re: Miley Cyrus Пон Апр 27, 2009 1:09 am | |
| Абе хора СелИна СелЕна Важното е че е супер сладка се 200 както се казва. И Кате Мерси че откючи тема и аз незнам защо я заключиха и кой? Но няма значение. Хора Радвайте се на Животаааааааааа | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Miley Cyrus | |
| |
|
| |
| Miley Cyrus | |
|