Заглавие: Re: Justin Bieber Пет Дек 24, 2010 8:09 pm
Selina_Marie_Gomez написа:
Преди голяма фенка,голямо нещо,но откакто гледах онзи клип от vbox7 за 51-годишният (педофил) направо бях изумена и още съм.
To не е ситина там във VBOX7. Поне гласа щеше да е по-различен, едва ли си е оперирал гърлото за да си слага апаратче да му се променя гласа! Пък и щеше да се разбере от много неща. (Иначе е голям идиот!)
Последната промяна е направена от ~Ани* на Сря Мар 09, 2011 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
Заглавие: Re: Justin Bieber Пет Дек 24, 2010 8:14 pm
Да вярно че гласът на 51 годишен педофил едва ли ще е толкова "детски" но пък онова момиченце което обяснява как той я е "изнасилил" ?
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
Това за 51-годишния педофил въобще не е вярно!И го казвам не само защото съм фенка на Бийбър, ами защото си има доказателства.Първо гласът на Джъстин ще се променя още, а на 51-годишния няма.Второ Джъстин има за къде да расте, докато възрастният мъж вече е спрял развитието си.Пък и доколкото чух всичко това е било някакво предаване, имащо за цел единсвено да забавлява.Иначе обичам всяка една част от Бийбър!
♥ Miss Potter ♥ Луд фен
Warn : ( : It matters not what someone is born,but what they grow to be! Брой мнения : 329 Reputation : 3 Join date : 27.12.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Justin Bieber Чет Дек 30, 2010 5:28 pm
МаНдАрИнКаТа написа:
Това за 51-годишния педофил въобще не е вярно!И го казвам не само защото съм фенка на Бийбър, ами защото си има доказателства.Първо гласът на Джъстин ще се променя още, а на 51-годишния няма.Второ Джъстин има за къде да расте, докато възрастният мъж вече е спрял развитието си.Пък и доколкото чух всичко това е било някакво предаване, имащо за цел единсвено да забавлява.Иначе обичам всяка една част от Бийбър!
На твойто мнение съм!!!
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
Заглавие: Re: Justin Bieber Съб Яну 08, 2011 5:43 am
Да.. това е лъжа за Джъстин. Аз преди няма и една седмица мразех Джъстин Бийбър най-добрата ми приятелка е голяма фенка на него.Всички момчета от моя клас казваха че е ... (говореха глупости за него).Един ден чух песента Love me и много ми хареса реших после да дразня момчетата и се правех че го харесвам така постепенно за няма и седмица станах голяма фенка на Джей Би.. е не колкото тези където ги гледах в нета на концерта му той хвърля една кърпа и фенките се сбиха после той неспря да с е смее неможа да си изпее песента.. <33 ето го и клипчето ..http://www.vbox7.com/play:fcdd8b23
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
Гавра с Джъстин Бийбър.. http://www.vbox7.com/play:33fc7d98 играе кючек
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
Заглавие: Re: Justin Bieber Пон Яну 24, 2011 1:24 am
Хора хора хора....Вижте какво намерих!Според незнам си кой учен джъстин е българин.Вижте! http://kaprizen.com/?p=article&id=2473 Аз лично се съмнявам.Какво мислите вие?
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Re: Justin Bieber Пон Яну 24, 2011 1:55 am
Не е вярно според мен! Това е поредната измислица на медийте..
Гост Гост
Заглавие: Re: Justin Bieber Сря Мар 09, 2011 8:09 pm
Aнii написа:
Хора хора хора....Вижте какво намерих!Според незнам си кой учен джъстин е българин.Вижте! http://kaprizen.com/?p=article&id=2473 Аз лично се съмнявам.Какво мислите вие?
ХАХАХАХАХХАА!
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Justin Bieber Сря Мар 09, 2011 8:13 pm
Aнii написа:
Олеле!Не ми се вярва изобщо.. Не говоря вече и като не говори български незначи ,че неможе да е наполовина.Но ме прехваща някакво съмнение и не мога да обясня..
milezz Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 12.04.2011 Age : 29 Местожителство : София
Заглавие: Re: Justin Bieber Нед Апр 17, 2011 9:53 am
Просто незнам какво толкова не му харесвате голям пич е обожавам го.
fatmenceto1 Напредващ
Warn : Брой мнения : 67 Reputation : -10 Join date : 22.06.2011
Заглавие: Re: Justin Bieber Нед Юли 03, 2011 8:43 pm
Сладурче.
Кирилица! Мони^
Martyt0 Напредващ
Warn : Брой мнения : 102 Reputation : 4 Join date : 23.06.2011
Заглавие: Re: Justin Bieber Нед Юли 03, 2011 8:51 pm
Aнii написа:
Дали не ми е роднина? Може би някакъв далечен братовчед? Дам българин е сто процента, няма спор! Данните говорят!
JustLoseIT Напредващ
Warn : Брой мнения : 136 Reputation : 5 Join date : 16.07.2011 Age : 27
Заглавие: Re: Justin Bieber Съб Юли 16, 2011 9:01 pm
Определено Бийбър не ми харесва, но това не значи, че не го уважавам като музикант!Щом музиката му се продава, значи е стойностна!Всеки с вкуса си, мен лично не ми харесва въобще музиката му освен Next 2 You.
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
Заглавие: Re: Justin Bieber Съб Юли 16, 2011 9:39 pm
Оооо, песента с Крис е уникат просто. <33 ^^ Относно Бийбър. Преди му се кефех доста, ся нещо не ме радва. Някои от песните му са хубави, други не ги харесвам.Филма му не съм го гледала, и книгата не съм чела. Не смятам, че това ще стане, но ако случайно ми попадне в ръцете - защо не. ;дд
eLii96 Редовен
Warn : Брой мнения : 187 Reputation : 3 Join date : 28.05.2012 Age : 28 Местожителство : Перник
Ъмм.. Тъй като не успях да се сдържа да не споделя великолепното видео на Джъстин за песента As long as you love me, което излезе днес с вас и с което Джъстин ме накара да се гордея още повече с него, го поствам тук, независимо колко стара е темата (стори ми се безмислено да правя нова). Ето го и него и с удоволствие бих искала да прочета коментарите и впечатленията ви..
Последната промяна е направена от eLii96 на Сря Авг 01, 2012 11:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Добър клип, има много сладки сцени. Разговора на бащата с момчето (съответно Джъстин) и края са доста реалистични. В истинския живот всичко се решава с бой и заплахи..
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Justin Bieber Чет Авг 02, 2012 12:58 am
Много добър клип! Много ми харесва, повече от boyfriend. Има невероятни кадри, а накрая, когато се удрят и на Джъстин му минават спомените с мацката са страхотни. И тя е много красива <3, абе наистина, може би най-добрият му клип. И песента много ми харесва, страхотна е! : )))))
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Абе старае се да е оригинален. Песента става. Изборът на един от големите войс бедасове в киното бе перфектен. Само като предния път малко с избора на момичето на ми допада - как все ги подбира pretty but not beatiful. Има толкова мацки които да се избият за това място... Почва да вдига левел с последните две песни Бобърчо.