Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Justin Bieber - Boyfriend Съб Май 05, 2012 5:12 am
BRB DYING OMG SO FUCKING PERFECT
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Justin Bieber - Boyfriend Съб Май 05, 2012 5:18 am
И сега след като малко се поуспокоих, понеже всеки път като погледна клипа или чуя песента и нещо става с мен, нека дам един коментар.
Първо за самата песен, когато я чух за първи път постоянно си я риплейвах в youtube и на екскурзията с Мария тотално откачихме по нея, това сигурно беше най-слушаната ни песен. Да чуваш как Бийбър шепти супер яките думи.. .sjdfsriljker.lgte Много приятна песен, неангажираща, свежа и СУПЕР РАДВАЩА УШИТЕ.
Много ми харесва началото на клипа. Тези мацки не знаят колко са щастливи да имат възможността Джъстин да им шепне, true story. Толкова им завиждам, DAMN DAMN DAMN DAMN DAMN DAMN! 0:14 е просто hot hot hot hot sex hot hot hot hot!!!!! Кадрите в колата са супер готини, много хубав си е Бийбър, нямам думи! ИМА И КИТАРА, ОМГ ТОЛКОВА Е ГОТИН С КИТАРА В РЪКА! Ми аз всеки път оставам breathless, това говори достатъчно. Много добра работа.
*If I was your boyfriend I'd never let you go, I could take you places you've never been before.. *
Dear Bieber,
Spoiler:
Hey I just met you, and this is crazy! But here's a condom, so fuck me maybe!
swaggie, xoxo
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
Чичи, леко с хормоните! Иначе наистина песничката е готина и свежа. Гласът му е променен и определено така ми харесва повече. Глас, визия - абе разхубавил се е. (wtf did i just say this? )