Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie.

Go down 
+10
*SelZzZ*
~Rossita
vassy
Crazy <33
Тuтu. ♥
- NataLiya ~
U make me so hot
rozaLie
Alice~
foxxie.
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
АвторСъобщение
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :
o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1281
Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д

o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie.   o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Icon_minitimeЧет Окт 07, 2010 11:20 pm

Еййй леприкончее, как знаеш какво ще кажа, бе. xa Мии, да. И ся щот тея съученици ми дали некви грешни домашни телефони, нали повечето нямат мобилни, майка ми ме кара да питам тези, които имат какъв и ем мобилния и да им прозвъня. Ърргггг, ужассс. dry Аз сега се правя, че уча по испански, но както и да е. ;д Майка ми никога не разбира. ;ддд Ти какво правиш? 459
Върнете се в началото Go down
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie.   o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Icon_minitimeЧет Окт 07, 2010 11:26 pm

Ааа и моята им иска номерата, за да има на кой да звъня. хД Да, Диди, от личен опит знам, че испанския се учи най-лесно пред компютъра, пишейки на български. laugh Аз си седя.. и чатя. ;д
http://acciosharman.tumblr.com/
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :
o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1281
Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д

ПисанеЗаглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie.   o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Icon_minitimeПет Окт 08, 2010 3:01 am

Пич, аз го уча на компа. ;д Има сайтове .. 462 Абе да бе,кви майки, ай, айй.. laugh Аз неска звънях на едно момиче, което ми даде два телефона, единия ми отговори един мъж, който си нямах и на представа какво ми дрънкаше, а на втория няква Лусия. хД Абе както и да е.. Какво правиш? Какво става напоследък с теб? ;д
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie.   o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. - Page 6 Icon_minitime

o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie.
Върнете се в началото 
Страница 6 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии