|
| o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. | |
|
+10*SelZzZ* ~Rossita vassy Crazy <33 Тuтu. ♥ - NataLiya ~ U make me so hot rozaLie Alice~ foxxie. 14 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Чет Юни 17, 2010 5:49 pm | |
| Аз също вече не влизам много, ти си занеш защо! Ще ни липсваш! Но все пак аз винаги ще си пиша с теб и ще се виждаме когато си в БГ! | |
| | | Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| | | | foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| | | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Съб Сеп 04, 2010 9:59 pm | |
| | |
| | | foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Нед Сеп 05, 2010 2:09 am | |
| - ~R o n n i e написа:
- OH MY GOD! (Заслужава да се напише цялото! ;д) ДИДИНКЕ! Испанчето ми то! Как си, мила? Нещо ново около тебе? Реши да се върнеш във форума временно или за постоянно?
Росс, джинджифилчито ми тоо! (стана интересна римичка ;д) Здравейй ! Амии супер съм като разбрах, че някой се сети коя съм ! Амии новоо, сега на петнайсти ше хода на даскало ;(( Охх, story of my life .. Ам друго, стоя си тука на лапа, чатя си с приятелките от БГ (по-точно Тедито и Дида, теебе нещо не съм те зърнала онлайн), на единайсти искам да отида на премиерата (да бе да, аз сакън ше я изпусна, щото на 10 нали ше ходя на даскалото) на Заразно Зло 4 ! Юпии любимата ми триологиия!! Филмите повече ме кефат от играта, но няма спор и двете са страшни! Добре де, край с офф топика ;д. Амм не знам дали ще се връщам за постоянно, но засега ще пиша. Мерси, че си направи труда да драснеш едно постче! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Нед Сеп 05, 2010 2:25 am | |
| Мии сори, ама аз веднъж на седмицата си преглеждам скайпа кой е онлайн, рядко си изключвам лапа и той стоии включен (скайпа) , соууу - que pasa? Xd | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Нед Сеп 05, 2010 2:34 am | |
| ¡Nada! Ех, сега ще си едитна поста и ще ти пиша "Здравей" на испански. ;д | |
| | | Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Нед Сеп 05, 2010 2:40 am | |
| Разкажи какви магазини и неща има в Испания! | |
| | | foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Нед Сеп 05, 2010 2:56 am | |
| Мии има Бенетон, Испанските марки, пазара (сряда не можеж да влезеш в него, пък камоли да излезеш ;д), мола който е суууупер голям, ама е извън града и трябва с колата, а пък ние още не сме си купили кола .. И трябва с приятели .. Или кола назаем ;с .. Аз ся да кажа за бабитее .. Наште баби нали все в черно се обличат, нито гримирват нито нищо.. Ама тез направо ше ме гръмнат! Накъдрили си косата с маша, боядисали си с молив веждите, сложили си спирала и някакви сини или лилави сенки, червено червило, рокля която е на секви цветове направо главата ще ти отиде не знам си къде, някъф чорапогащник тъмен, обувки на 10 сантиметрови токчета .. И това са баби на по 80 години Оххх мале, мале кви хорица има .. Една неска баба като завлякла дедото си на по 90 години няма косица само едно косъмче на върха на тиквичката си в МЛАДЕЖКИ МАГАЗИН! Аз направо си изкарах очите! Ама тя и бабата осемдесетака хваща .. (аз ги преценявам ;д)
Офф айде стига съм бърборила за баби ;д. Просто казах нещо смешно .. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Нед Сеп 05, 2010 5:07 am | |
| - residentevil. написа:
- Мии има Бенетон, Испанските марки, пазара (сряда не можеж да влезеш в него, пък камоли да излезеш ;д), мола който е суууупер голям, ама е извън града и трябва с колата, а пък ние още не сме си купили кола .. И трябва с приятели .. Или кола назаем ;с .. Аз ся да кажа за бабитее .. Наште баби нали все в черно се обличат, нито гримирват нито нищо.. Ама тез направо ше ме гръмнат! Накъдрили си косата с маша, боядисали си с молив веждите, сложили си спирала и някакви сини или лилави сенки, червено червило, рокля която е на секви цветове направо главата ще ти отиде не знам си къде, някъф чорапогащник тъмен, обувки на 10 сантиметрови токчета .. И това са баби на по 80 години Оххх мале, мале кви хорица има .. Една неска баба като завлякла дедото си на по 90 години няма косица само едно косъмче на върха на тиквичката си в МЛАДЕЖКИ МАГАЗИН! Аз направо си изкарах очите! Ама тя и бабата осемдесетака хваща .. (аз ги преценявам ;д)
Офф айде стига съм бърборила за баби ;д. Просто казах нещо смешно .. Направо ме уби! | |
| | | Alice~ Неспасяем
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Пон Сеп 06, 2010 12:25 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Пон Сеп 06, 2010 12:35 am | |
| Ааа.. ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА НА 3D!!!! Иначе, не мисля, че ще е ако обикновенно.. | |
| | | foxxie. Неспасяем
| | | | Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Пет Сеп 10, 2010 5:12 am | |
| А ти пък къде си се покрила?! Много ми е приятно да се запознаем виртуално! ^^ Имаш ли рег в mytrwbg ? Или в tombraiderforums.com ? И сега с подобни на твоите въпроси... Любима актриса? Актьор? Филм? Сериал? Виждам,че харесваш Закари Куинто,какво мислиш за "Герои"? Кой ти е любимец и защо? Как се запали по Лара? Любим модел на Лара и защо? Любима игра? Чела ли си комиксите? Кой е идеалният партньор за Лара? Какво мислиш за Аманда? Други любими игри? Това е за сега! | |
| | | foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. Пет Сеп 10, 2010 5:56 am | |
| Как така къде съм се покрила. Аз съм си тука. ;дд И на мен ми е страшно приятно да се запознаем! Имаш ли рег в mytrwbg ? Мии не, за огромна жалост.. Сега разбрах за този сайт.;дИли в tombraiderforums.com ? Ами имах, ама нещо не си помня мейла и паса. :DИ сега с подобни на твоите въпроси... Любима актриса? Меган Фокс, Анжделина Джоли (играе страхотно в агент Солт! ^^), Нина Добрев, Деми Ловато, Селена, Майлз и други ..Актьор? Иън Сомърхолдър, Закари Куинтоо (играе в Герои), ъмм .. един пич, който играеше като върколак в един от епизодите на трети сезон на МОУП.. не му знам името. ;дФилм? Много са, ама сега манията ми е поо Агент Солт, последния въздушен повелител, Кемп Рок 2 и тем подобни. ;д Сериал? МОУП, Герои, ама го спряха , Вампирски дневници, Двама мъже и половина, Семейство Симпсън .. Виждам,че харесваш Закари Куинто,какво мислиш за "Герои"? Вярно е, много го харесвам! Амии като цяло сериала е много добър, със страшна история и персонажи, но втори сезон апсолютно нищо не му схванах.;д Просто всичко тръгна така бъързо.. Режисьора нещо обича бързите скорости.;дКой ти е любимец и защо? Ами, Клеър много ме кефи, Хиро ДА БЕСТТ! , Сайръл естественооо < 33, Индийския доктор - извинявай но мо забравих името, не съм ги гледала Герои от тоолкова време ;д, ии други, сега не мога да се сетя.Как се запали по Лара? Ами играх у братчеда TR:L и страшно много ми хареса, после я дръпнах от замундата и много почнах да и се кефя и така ..Любим модел на Лара и защо? Ами Алисън Карол, защото много прилича на Лара. Гласът и е невероятно мек и хубав, има страхотно тяло и е невероятна в ролята на Лара.Любима игра? Амии Legend, AoD, Anniversary - голяма пуцалка ;д, Underworld - божествена графика и невероятни нива, история..Чела ли си комиксите? Да, някои четох, ноо по ми харесва да играя играта, отколкото да чета комиксите.. Не знам защо ..Кой е идеалният партньор за Лара? Според мен Лара трябва да е сама, защото тя няма да се задържи с никой дълго.;д Винаги съм я виждала сама и ако почнем да играем с гаджето и ще ми е дооста странно. Какво мислиш за Аманда? Амии, голяма егоистка, защото не иска пак да бъде приятелка с Лара, само защото тя е оставила.. Почва да я напада и тей нататък ... Иначе като персонаж е много хубава, има много история зад себе си и играе идеалната роля. Като визия също е хубава, най ми харесва в Легенда, като новата Аманда.Други любими игри? Final Fantasy XIII, Art of murder, Avatar the game, Sims 3, Prince of Persia, The simpsons Game [PS3], GTA SA/4 ии други .. Мерси за въпросите! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| | | | ~Rossita Неспасяем
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. | |
| |
| | | | o she, o she so internacional.. ♥ - foxxie. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |