|
| VampireRo^,..,^ | |
|
+14Crazy <33 ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] - NataLiya ~ foxxie. candyx. . ...:СиС:... Alice~ U make me so hot -freak Cookie *b* БетС :) LightOne xxHeadfirst Тuтu. ♥ rozaLie 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Пон Яну 11, 2010 3:06 am | |
| Оффф за кристалчетата ли било цялата работа...аз пък помислих, че фетиша ви е друг... | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Пон Яну 11, 2010 3:07 am | |
| Ами не е.. ;д Мога да ти покажа снимки на съвсем различни места, от "пред огледалото".. ;д | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Пон Яну 11, 2010 3:24 am | |
| Не, чак до такова плакнене на зъркелите не напирам Просто ми направи впечатлението, ама не направих и връзката очевидно... | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Вто Яну 12, 2010 1:23 am | |
| Ми аз съм в недоумение.. Но съдейки по новото заглавие - от Здрач? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Вто Яну 12, 2010 1:24 am | |
| М.. неееееещо такова.. ;д | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Вто Яну 12, 2010 1:26 am | |
| Бе може да не го понасям, ама като фентъзи фен си имам на идея кой кой е. Кво пак ли гледа Здрача...та са разтапяш тъй? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Вто Яну 12, 2010 1:36 am | |
| Бе, пак нещо такова! ;д Миналата година с лудата ми Моника /Буба/ бяхме адски зарибени по Здрач.. /може да съм го казвала.. ;д/. После пък супер ги намразихме. И сега, новата година сме пак ЛУДИ, ама ЛУДИ по Здрач Сагата. К`во да ти говоря.., непостоянни сме. ;д И понеже и двете харесваме Ашли Грийн, особено в ролята си на Алис, цял ден в училище /ака. часовете, междучасията и т.н./ се карахме коя е Алис! Най-накрая, решихме, че аз ще съм Розали, защото не харесвам Бела. /Не Кристен, а Бела. И то не защото не ми допада, а защото се държи супер тъпо с Джейкъб. Зима го само за някаф ангел хранител. Па после му се прай там с вампирите.. ;д се едно/ И аз, щот много си обичам Келънчуу..^^ Ах, сладур мамин! ;д И.. да. Пък и Роуз е красива^^.. /Дори повече от Ники..? Не, чакай! Тук ще се поспори.. ;д/ Та.. после пък ми вика, ти си Роуз аз съм Алис и другите ги делим. И аз и казах, че не искам много! ;d Казах, че искам само Емет и Джаспър. Другите за нея! - [ sunn ]] - Та тя ми започна спор, че иска част от Емет. Да, ама не! не стига, че и давам сичките други вампири и върколаци.. и там 2-3 смъртни, ми ми иска и единствените 2ма. НЯМА ДА СТАНЕ! ;д
Сега разбра ли, колко пощуряхме.. и от къде идва всичко? ;д | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Вто Яну 12, 2010 1:45 am | |
| Типикъл тийн хистерия... Не се и опитвам да си представя, ако се скарате за риъл пърсън... Или историята помни подобен катаклизъм? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Вто Яну 12, 2010 1:48 am | |
| Не сме се карали, няма и да се караме.. ;дд /за риъл пърсън! ;д/ | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:31 pm | |
| К`во стаа, пичове? *прави "Гладко-Сладко"* Как сте, к`во праите? Баси, от днес нататък няма да влизам често в форумът. Да не земете ся да си помислите, че не ми харесва. Проблема е друг. Надявам се, да не си помислите, че го напускам! | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:39 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:41 pm | |
| Ами.. имам проблем с нашите. Писна ми от тях. Вчера бях на кафе с Милена и Петя, и бяхме в Девата. То там всички пушат + Милена и Петя. Омирисах се на цигари и хоп! НАшите ся мислят че пуша. Айде, много яко. Писна ми да се съмняват в мен.. Немога да търпя да съм наказана за нещо, което не съм направила. Баси, как да ги убеда, че през живота си не съм пушила?? .. И съжелявам, че ви занимавам с мойте драми..
Последната промяна е направена от xx.rozaLie - [ sunn ]] на Сря Яну 13, 2010 9:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:42 pm | |
| Не ни пречи... ти си знаиш,че обичам да те слушам ;дд И кфо ся си накзана щот си "пушила" .. лол.. кофти .. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:45 pm | |
| Ем да, ама понякога прекалявам.. ;д Ем да! Разбирам, наистина да пушех, окей.. Ама пък аз не пуша и да ме накажат.. Незнам, просто незнам как да ги убедя, че не пуша.. Писнаха ми. Може би наистина не съм тяхно дете. Пък и плюс това, ако пушех, нямаше да се опитам да ги разубедя, а щях да си понеса вината.. Писнаха ми.. ;@ | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:46 pm | |
| Уааа.. отнемат ни Гласът на форума. Уааа!!! За съжаление - смятам че и аз ще го имам тоя проблем с моите дечурлига(дай Боже!). Като знам как съм развъртал наш'те - хич няма да имам вяра и на моите непрокопсаници. | |
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:53 pm | |
| - xx.rozaLie - [ sunn ]] написа:
- Ем да, ама понякога прекалявам.. ;д
Ем да! Разбирам, наистина да пушех, окей.. Ама пък аз не пуша и да ме накажат.. Незнам, просто незнам как да ги убедя, че не пуша.. Писнаха ми. Може би наистина не съм тяхно дете. Пък и плюс това, ако пушех, нямаше да се опитам да ги разубедя, а щях да си понеса вината.. Писнаха ми.. ;@ Спокойно и аз съм ги имала такива моменти .. амаа мене поне има закфо да ми намилат щот аз найстина пуша...ама имаше един перион в който не пушех,но се водех с едно момиче което пушии ии мама си беше наумила,че пуша и такива скандали ставахаа .. ; х спохх ще се управите . И ся как та накзаха? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 8:56 pm | |
| Ами.. от училище в къщи, смисъл без да излизам.. ;@ Да не сядам на компа.. мм.. нямало да си празнувам рожденния ден.. И.. т`ва е май.. а да! И майка ми вика, че не иска за срока да вижда 4ки.. ;@ Писнаха ми! | |
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 9:11 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Сря Яну 13, 2010 9:14 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Яну 14, 2010 12:07 am | |
| Ю рок! Юър дад туу! И аз тъй го предвиждам в бъдеще - да съм готиния в фемилито. Ама кой знае - то да дойде не пита. Ама пак казвам, вяра няма да им имам, колкото и трудно да е. | |
| | | xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Яну 14, 2010 12:08 am | |
| Чак сега ти виждам проблема и аз съм го имала/щото наистина пушех/ иии беше ужасно.Поне баща ти те е спасил. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Яну 14, 2010 12:14 am | |
| Еми.. ;д Имах намерение това да стане след 10 минути, защото ми останаха 2 глави от Новолуние, та да съм спокойна и тогава, но нищо! ;д Иначе.., бе трябва да имаш вяра. В смисъл такъв, не винаги ще си прав. Както в моя случай. Но пък.. определено при мен баща ми рулира повече от майка.. ;д Но и двамата са готини - когато не са ядосани. Явно съм се метнала на тях..
Е, Цвети баш да ме е спасил - не! Аз неска проведох кратък разговор със него. ;д Казах му, че ако пушех нямаше да се съпротивлявам.. Нали да се опитам да ги убедя в обратното и той ми вика "Имаш още малко до 18. Като почнеш да си искарваш пари к`вото искаш т`ва прави".. ;д Така де, казах си му, че нямам намерение да го правя, щот 1-во си давам парите на вятъра и един вид се самоунищожавам.. И 2-ро не ми допада това лапета 10-15 години с цигара в ръка. Макар, че повечето ми приятели пушат.. ;д От 2 години се движа с тях.. И още не съм пропушила - яко е, че съм инат. Онзи ден две мой приятелки са се хванали на бас, че ще пропуша.. ;д Но аз нямаа!
И една новина *за класа ми ;д* Можете ли да си представите? Аз и господинът ми по БЕЛ ще се изпитваме. ;д Аз ще прочета до вторник книгата "Автобиография", а той "Здрач".. хаха! Целта му е, да разбере какви неща, за бога чета! .. Понеже в неговите часове като ми доскучае си чета.. ;д | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Яну 14, 2010 12:20 am | |
| Е, то хубаво че си инат. Но лошото е че по принцип непушача страда много повече в компания на пушачи отколкото самите те.
А относно вярата - малко наизуст си приказвам. Като му дойде времето - тогава ще стане ясно. Но определено ще се опитвам да се навирам, да рабера какво ги интересува и вълнува, и какви ги вършат. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ | |
| |
| | | | VampireRo^,..,^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |