|
| VampireRo^,..,^ | |
|
+14Crazy <33 ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] - NataLiya ~ foxxie. candyx. . ...:СиС:... Alice~ U make me so hot -freak Cookie *b* БетС :) LightOne xxHeadfirst Тuтu. ♥ rozaLie 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:15 am | |
| Ъм.. направих си нова тема, щот в старата много флууд, пък и си початихме с Надето и .. абе да нова тема. БЕЗ ФЛУУД! Нищо, че флууда е позволен.
Ся ще си копирам само отговорите и въпросите от старата^^ Ако имате въпроси, питайте че е скучно..
Описанието ми..
Хей евриуан.. та аз съм Чичи.. на 12 от Пловдив. Попринцип, съм общителна.. но понякога съм доста стеснителна.. обичам да разговарям дълго и широко, със всяка една подробност, със приятелите си /най-вече със Тали / и.. да изливам чувствата си, както и някой да си ги излива. По-този начин ми улеква. /най-добре го умее Талито / Обичам да карам колело. Оставам на саме със себе си и размишлявам. Подреждам всичко във главата си, което ме довежда до трезво мислене. Други хобита са ми.. да се разхождам из природата.. предава ми енергия /колкото и тъпо да звучи хд/. Съо обичам да снимам. Фотографията е другата ми стихия. Не казвам, че съм спец, но харесвам това което правя. Обичам да рисувам, макар че, не се мисля за "професионалист" от тази страна. Когато вечер си легна, си пускам бавни и лирични песни, който ме успокояват и ми предават спокойни сънища. От страна.. на животът ми във училище.. не е определено интересен. Попринцип, не съм от отличничките във класа, но не съм и от двойкаджийките. Уча, но не както се учи. Любими предмети са ми Английкият, математиката, музиката и физическото. Редовна съм си по предметите. Харесвам си училището.. и макар че съм едва 6-ти клас, за мен 5-ти клас беше едно "испитание" и "приключение", коетоимаше добри и лоши страни. Обичам учителите ми, като изключим учителят ми по Български език и литература. реално погледнато.. не сме "най-задружният" клас, но във лоши моменти сме един до друг. Обожавам го, отново прави изключение, Петя която е със огромно съмочувствие. Любовният ми живот.. не е нищо. Първата ми истинска любов, беше във 5-ти клас, за това я нарекох година на "приключения". Момчето, в което бях влюбена.. и може би още съм.. е много свестно. С чувство за хумор и честно. Добър приятел. Нищо повече няма да кажа за него.. Истинските ми приятели също не са много. Приятели.. може би 3-ма /Никчето, Пешо и от части Любо/. Приятелки - Тали, Вики, Мони, Ели, Верчи/. Обичам ги, и със сигурност знам, че няма да ме предадат. Все пак, може да не прекавам по цял ден със тях.. но това не е признак, за лошо приятелство. Но.. да не ви тровя със интригите във който съм попадала и прочие хД.. та.. идолите ми. Като за начало.. най-голяма фенка съм на "Призън Брей" /ака - Бягство от затвора"/ никой неможе да ме надговори на тази тема хд. Дори Бранди! /сестрата на Майли/. Обожавам актьорите, самият филм.. и сценаристи, оператори и прочие.. /до някъде/. След тях.. е Марая Кери.. тя е една изключително талантлива жена.. немога да кажа, че съм и суперголяма фенка, защото не е така, но все пак е прекрасна и заслужава уважение. Обсебена съм от Майли. Обожавам я.. няма друга като нея. За мен, тя е номер едно. Талантлива.. чаровна... абе общо взето самият и прякр Смайли.. си говори каква е всъщност. Обичам до болка Джонасите. Прекрасни момчета, със истински мечти.. талантливи и умни.. неповторима група. И понеже заговорих за групи.. обожавам Метро Стейшън.. дъ бест бойс.. обичам ги.. та.. Обичам всички от Хена Монтена.. и ДЖОНАС.. Обожавам Деми и Тейлър. Вие знаете колко добри певици са.. така, че няма какво да говоря за тях. Честно да ви призная, не съм запалена фенка на Сел. Попринцип, във началото ми беше антипатична, но със течение на времето възвърнах предишното си мнение за нея. Не отричам, че е красива и има талант.. но един вид не е мой тип. Сега повечето от вас, ще се запитат - Какво търси човек като мен във форум, на човек, който не съм фен? Ами.. форумът си заслужава, хората.. а и да не забравяме факта.. че малко или много Сел ми харесва. А и обожавам форуми. За мен, за сега това е най-добрият форум. Ами.. смятам да не пиша повече.. защото се изписах ;д.. ако имате въпроси пишете.. скайп на всеки давам...^^
Въпроси и отговори..ц/ф;
- Ал написа:
- Само да попитам в кой квартал живееш и в кое училище учиш, защото и аз съм на 12 от Пловдив?
- Unpredictable написа:
[b]Живея в Кичука. Уча във 30-то ОУ "Стоян Михайловски" ^^ - Unpredictable написа:
Айде.. и аз да постна няколко мой снимки.. както направи Тали (::
така.. не ми се смейте, ако сте хора със слаби сърца.. във никакъв случай не натискайте спойлера! предупредени сте!
- Spoiler:
С мойта лигла.. Обичам я.. и винаги съм я обичала.. /аз съм тази със пуснатата коса../ Снимката е фейк.. но аз много си я харесвам^^ Стара е.. но надписите важат.. <3 Т`ва ми е една от най-хубавите снимки ;д Ами.. от ъпотия и под бюрата влизам ;д олкова затъпях в часовете по трудово.. че не се сетих нищо друго.. освен да се снимам хд. С мойта красота Обичам яя.. now and forever. Ъм.. това е част от компанията ми ;д /женската ;д/ Мони Пепи.. Аз Ели Мони Eто ни пак лапетата ;д И това е изкуството на изкуствата ;д Това е.. лятото на 2008 Едно прекрасно лят, което никога няма да забравя! Човекът до мен /аз съм с черното/ е предател, но поне си изкарахме чудесно! И.. на тази просто се харесвам ;д..
Е.. надяам се, че няма ослепели ;д. Това са адски малка част от мойте снимки ;д.. Когато си седна но моят компюър, ще кача още.. ;д Надявам се не съм ви уплашила ;д - selly_love написа:
- Може да съм ти направила негативно впечатление с това, че в един момент Майлс ми се е сторила НИЩО... но искам да ти задам няколко въпроса:
1. Джо или Кевин? 2. Ако Майли е у вас и имаш право да ти изпее една песен коя песен би избрала? 3. С кой би предпочела да се срещнеш - с Майли или с всички останали твои любими звезди?
Това беше от мен.. хохо Теди - Unpredictable написа:
- Не си ми направила гадно впечатление, стой спокойна. Не си вадя изводите бързо. Пък и от това което съм забелязала, си доста добричка^^
1. Хм..трудно. И тримата Джонаси много си ги харесвам.. Кевин ме радва с неговите драматични и забавни моменти.. а Джо определено с забавното. Избирам Джо, не защото по външен вид ме кефи повече, а защото ми е прекалено забавен. 2. Before The Strom, естествено ако неможе дами изпее тази песен.. то ще е Kicking & Screaming. 3. Доста трудно. Всъщност, любимците ми по който съм много запалена не са много. Може би на този етап бих избрала Майли и защото съм гадна, ще я помоля да ме запознае с другите ми идоли!
Мерси за въпросите! ^^ - Awril* написа:
- Ник или Майли ;д
- Unpredictable написа:
- Йеа..чудесен въпрос.. ;д..
ами.. Найли! - Awril* написа:
- абе я ми кажи ти как са запали по дисни звездите?
- Unpredictable написа:
- Хм.. *почесва се по главата* ами, как да започна.. ами значи, това е много сложен въпрос. Не базикъм се. Както незнам къде съм казвала, че сестра ми е виновна за всичко това.. изгледах "Camp Rock" и.. много си харесах Джо. И започнах да се ровя из нета.. *оглежда се..* си истеглих техните албуми до момента.. значи 3те им албума. И.. не спрях да ги слушам. След гледане на филма още няколко пъти, се зарибих по Деми. От там разбрах за Селина. Във Impulse.bg започнах да влизам във групи на Джонасите.. и така разбрах и за Майли.. така де въпро Найли.. Ами.. от там гледах High School Musical за 1-2 седмици ме кефеха..после ми омръзнаха. И.. така си останах запалена по Джонасите, Майли и Деми. След това се запалих по близнаците Спраус и.. от там разбрах за Бренда, Деби.. и така се запалих по всичките. ;д..
- Awril* написа:
- Аха ясно ;дд не,че незнам кфо ш ми отг ама пак да стаа лаф Аа някога била ли си фенка на Сел?
- Unpredictable написа:
- За кратко време..
- Awril* написа:
- В началото когато си се зарибила по дисни нали? ;д
- Unpredictable написа:
- Ами.. като се зарибих по Деми.. разбрах за нея и още не знаех за Майли.. и ми стана симпатична, но когао.то разбрах за Майли.. тя си ми разби всякви представи за един идол.
- Unpredictable написа:
- Е, естествено.. има и малко замеса Нелина.., която тогава незнаех че всъщност не съществува..но това е друга тема.
- Debby<3 написа:
Ауе Душко..дъ те питъм няколко въпроса ;дд..: *Деби или Бренда? *Ашли или Бренда? *Ашли или Ванеса? *ДЖОНАС или Джонас Брадърс:Изживей мечтата? *Сели или Деби? *Майли или Джо? *Джонасите или Грийн Дей? *Лейди Гага или Пикси Лот? Еми за поичи ни са сещам за сега е това.Бай - Unpredictable написа:
- 1. Деби
2. Ашли 3. Ашли 4. м..труден въпрос. Може би Джонас Брадърс:Изживей мечтата. 5. Деби 6. трудно.. айде Майли 7. Джонасите, макар бе и грийновете ги обичам. 8. Пикси Лот? Те/гя/той са..? - Debby<3 написа:
Пикси е нова певица наскоро сключила договор с Вирджиния Рекърдс обаче си приличат с Лейди Гага
Ощи един Въпрос? Чули Новата песен на Бритни-3 Аз е обожавам немога без нея не издържам,без да е чуя Бритни Форевър <33 Абе и още един въпрос ;дд.От колко време си фенка на Бритни?Айде стига толкова - Unpredictable написа:
- Хм.. чух я..абе имала е и по - хубави, но е хубава.
М..на Бритни.. от към 2-3 години си я харесвам.. - selly_love написа:
- Понеже съм злобна ще ти задам и още един въпрос
1. Кол или Дилан?
BTW - мноУ са сладки голяма фенка съм им - Unpredictable написа:
- А..давай още и без тва ми е тъпо! ;д
1. Ами и двамата страшно много си ги харесвам.. и си ги обичам <3 Но..може би Кол. I don't know yet!
М.. и аз съм им голяма фенка^^ <3
Последната промяна е направена от xx.rozaLie - [ sunn ]] на Сря Яну 13, 2010 9:00 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:18 am | |
| Абе не ми се чете толкоз много,затова да те питам... от колко време си фенка на близнаците Спраус и как реши да гледаш сериала? | |
| | | xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:20 am | |
| А аз да питам-имаш ли регистрация във вибокс7? | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:20 am | |
| Ами..фенка съм им.. от ази година пролетта, но съществена фенка си им станах лятото. Гледах сериала, когато разбрах че имат свой сериал, значи.. пролетта-есента. ;p | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:21 am | |
| - Цветзз[sun] написа:
- А аз да питам-имаш ли регистрация във вибокс7?
Не. | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:22 am | |
| А от колко време правиш авки? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:26 am | |
| | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:27 am | |
| Гледаш ли Вип Денс? Ако да,кой ти е любимец? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:28 am | |
|
Последната промяна е направена от Unpredictable на Чет Ное 12, 2009 2:29 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:29 am | |
| Не, не гледам Вип Денс, както и Денсинг Старс, противни са ми тези шоута. | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:31 am | |
| А от кога си фенка на Майли? Как се запали по нея? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:36 am | |
| Както бях писала, гледах Camp Rock и си харесах Джонасите и Деми. Поразрових се за Джонасите и разбрах за Найли.. след това и за Майли. И още от самият и външен вид, разбрах че ще си ми стане идол. Слушах нейни песни, гледах Hannah Montana и така. Ами от миналата година. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:41 am | |
| Айде докато е още по темата - едни по-провокативни въпроси. Колко та дразнят хейтърите на Майли? И Хейтиш ли ги? Имаш ли надежда че някой ден ще успееш да им запушиш устите? (Дон'т тейк ит пърсънал плиис) | |
| | | xxHeadfirst Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:42 am | |
| Ако можеше да бъдеш невидима за един ден,какво би направила? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:45 am | |
| Ай донт тейк ит пърсънъл.
Ами.. хм, интересни въпроси ми задаваш. Ами.. не мога да кажа изцяло че ме нервят, защото все пак всеки си има правото на мниение, а и имам приятели който не харесват Майли..смисъл да хейтъри са и. Ами.., повечето не ги мразя. Има някой който си ги мразя, защото адски гадно убиждат Майли, но.. не им обръщам внимание, вече..
Относно другият ти въпрос. Хм, Може и това да стане, знаеш..съдбата е непредсказуема. Но може би, ще успея, то ако не на всички, поне на някой. Но нямам такава цел, за сега.
пп: Мерси за въпросите.
Последната промяна е направена от Unpredictable на Чет Ное 12, 2009 2:52 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 2:47 am | |
| Ще отида при Джонасите и цял ден ще ги следя. И общо взето, ще си прекарам чудесно.. и един ден с мойте идоли.. <3 | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 4:13 am | |
| Я кажи всички сайтове и форуми,които имаш! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | xxHeadfirst Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 4:15 am | |
| | |
| | | БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 4:16 am | |
| Можеж ли да праиш сайтове ( за 15 път те питам ) ? | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 4:16 am | |
| - Unpredictable написа:
- Ъм..това е спам, а аз не обичам да спамя!
Сори много! А имаш ли домашен любимец? Брат/Сестра? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 4:17 am | |
| За Цвети.. хм, мечка^^ <3
15-ти път?? о.О Ами, не немога. )::
Ако сестра ми се брой за домашен любимец, то имам! | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ Чет Ное 12, 2009 4:19 am | |
| Плодове или зеленчуци? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: VampireRo^,..,^ | |
| |
| | | | VampireRo^,..,^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |