| Why we love Miley Cyrus - click | |
|
+12...:СиС:... БетС :) candyx. . U make me so hot Тuтu. ♥ -freak Cookie *b* LightOne shopping_mania4ka xxHeadfirst rozaLie ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Alice~ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Пет Ное 13, 2009 7:05 pm | |
| Аз бих поздравила Памито, че го е качила | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Пет Яну 15, 2010 5:54 pm | |
| - xx.rozaLie - [ sunn ]] написа:
- Ами Цвети к`во да ти кажа.. малко хора са го разбрали това, и както се казва във видеото хейтърите виждат само лошите й страни. Никой от тях няма да й каже браво за 3 години колко е постигнала, всички казват, че е грозна и тъпа. Всъщност не е така. То всеки с мниението си. Аз само искам да се обърна към феновете на Джонасите, който мразят Майли. Хора, знаете ли благодариение на кой Джонасите станаха известни? Да, естествено това е Майли. Тя ги взе във шоуто си "Хана Монтана", взе ги с нея на турне. От тогаав всички луднаха по гях. Така и Дисни разбра, и включи брадърите във Дисни! Просто се замислете когато убижадате Майли /именно феноеве на Джонасите/ защото ако не беше тази "пикла" /по ваш речник/ вие нямаше да знаете въобще, че има трио Джонас Брадърс. Но естествено човешката завист надделява и малко хора ще го разберат.
Правописна грешка и пунктуационни знаци! Ина* Съгласна съм! Майли е направила доста за Джонас .. а някои дори не се замислят за това Майли си има талант и е доказала,че заслужава милионите фенове Това си е мое мнение | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Вто Фев 16, 2010 6:55 pm | |
| - Цитат :
- Но Майли не започна от нищото. Баща й е известен в Америка и тя има неговата подкрепа през цялото време. Което не означава, че известността на баща й не е дал нужния старт. След това си доказа чрез своя собствен труд, че заслужава обичта на феновете.
Оказа се че тоя коментар имал нужда от ъпгрейд и разширително тълкуване на горното. Майли е дъщеря на известна американска личност - факт. Майли е в кадъра на обективите покрай баща си от много ранна възраст - факт. Виждал съм репортаж за семейство Сайръс още когато Майли е била дребен бръмар(и съм го гледал когато хал хабер си нямах кои са тия Сайръс!!!) Кариерата й е почнала не без помощта на баща й - няма по-логично заключение от това. Връзката с известен родител се прави всеки ден, навсякъде. Имала е късмет да попадне в такова семейство, което да й даде нужния тласък. И в това НЯМА нищо лошо, нищо срамно. Това е съдба, откоято не може да се избяга. Няма лошо в това родителите й да са помагали било само с името си. Стартът е даден от известността на нейното семейство. Това е важно - не всеки има такъв шанс. Но това НЕ е достатъчно, за да задържиш славата повече от миг. Колко деца на известни родители са успявали в Холивуд? Колцина са тези, които стават любимци на голяма част от американците за дълго време? Майли е доказала, че лаврите са си нейни. Доказала е че може да работи упорито и всеотдайно - изобщо е трудолюбиво момиче. С усърдната си работа тя успя да излезе от сянката на баща си. Показа, че стартът даден от родителите й е само и единствено старт. Оттам нататъка тя сама изгради своето бляскаво бъдеще. И никой не може да каже, че е постигнала всичко това благодарение само на баща си. Участието на родителите й не трябва да се умаловажава и да се правят отчаяни опити да се бяга от него. То е част от нейната кариера, но НЕ е най-важната. Тя сама прави втората, третата и така нататък крачки, за което заслужава уважение. А сега след като сте стигнали до тук, прочетете го още веднъж.... и още веднъж преди да правите каквито и да било параноични и необмислени отговори. Също така бих желал критиките да са по целия текст, а не да си четете избирателно изречения. Отделил съм му половин час да го обмислям и редактирам - надявам се на същото отношение и от ваша страна. Чичи за теб се отнася най-вече избирателното четене. Успя да ме заблудиш веднъж, втори път няма да стане. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Вто Фев 16, 2010 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Вто Фев 16, 2010 11:45 pm | |
| Да, наистина Майли е един неверотен човек, трябва да се гордее със себе си! Малко са хората, които на нейната възраст са постигнали толкова много...малко са тези, които имат такъв талант. Тя е една невероятна актриса, певица,танциорка... и най-вече ЧОВЕК!!! Мисля, че тези, които се занимават само с тези, които не харесват, а оставят любимците си настрана, са хора без работа... Майли е НЕВЕРОЯТНА!!!! | |
|
| |
krisity_gomez Нов
Warn : Брой мнения : 11 Reputation : 0 Join date : 11.03.2012 Age : 26 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Пон Мар 12, 2012 1:32 am | |
| Това не променя нищо. Наистина клипът е много як, нo аз пак си оставам хейтър.
Главна буква, правопис, пълен член, пунктуация. Рос. (: | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Пон Мар 12, 2012 1:33 am | |
| ^Бе какъв хейтър си ти, бе? Я виж предната тема за Майли, в която писа. Аргументирай се и тогава се наричай хейтър. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click Пон Мар 12, 2012 2:18 am | |
| Ок, клипът е много хубав, на мен много ми хареса. Дори да не съм фен - Майли е душица. <3
P.S:krisity_gomez ти не си тук за да подкрепяш Селена, а за да мразиш Майли, така ли? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Why we love Miley Cyrus - click | |
| |
|
| |
| Why we love Miley Cyrus - click | |
|