| Уроци | |
|
+65cucu. Сиси :3 ivkacute ~Starlight. Мимето♥ Cap`pac. rS.19 ♥ selinka_malinka `Melody alexxx♥ sweet_baby369 Martyt0 *Радии <3 ~Kattu ^JusT_Рaлi^ ☺☻Raлii☺☻ JorjoOo selena_ke$ha elly.xx Crazy <33 iRawrBieberxD CaliforniaGirl. Barbie. bonita -A. ~Saranghe ♡ merlinka candyx. . dul_rbd ~Ivssy` rozaLie miss_selena Cookie ♥ mimmy . Kimberly *SelZzZ* ^^бубс... ...:СиС:... vampirediaries. monini Нинзи ^ <3 Сwет0с NoW i'm BITCH <3 ~Rossita цветuu** selena1992 *DanSs* XxXUntouchedXxX shopping_mania4ka Ju$t_sm!le ~MarieAn. A d i ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* foxxie. Alice~ cMexypaH ~SellY <33~ |SweeT| iwkaa™ Тuтu. ♥ ignorance~ xapricotkiss,, BlackBeauty Kat3t0 ♥ 69 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Уроци Вто Авг 07, 2012 6:48 pm | |
| - Цитат :
- Имам въпрос и не знаех коя е правилната тема да го задам, затова питам тук. Някой може ли да ми каже на Photoshop CS6 къде се намира Animation? 'Щото никъде не го виждам.
Ради, не знам дали още ти трябва, но се нарича Timeline от менюто Window. | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| |
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Уроци Чет Авг 23, 2012 4:49 am | |
| Този ефект според мен се прави от topaz settings, но не съм сигурна ... | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Уроци Чет Авг 23, 2012 5:51 am | |
| Какви са тези topaz settings?? | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Уроци Съб Авг 25, 2012 2:43 am | |
| Един урок. Днес Мимето ми помогна да си изтегля topaz clean. Използвах го няколко пъти и реших, че няма как да живея повече без този ефект, щом веднъж съм опитала . И почнах да мисля, какво ще правя когато trial-а изтече. Направих нещо подобно без topaz, а само с нещата, които всеки фотошоп си има.
- Spoiler:
Взех една снимка на Сел в лошо качество. Дублирах слоя със снимката. Отидох във Filter/Oil paint и сложих тези настройки. Червеното е задължително, а лилавите на вкус. Останалите не вършат работа щом Shine е премахнат. И получих това. Намалих видимостта на слоя по който работех и със Sharpen tool (със сила 30-40%) изострих малко зоните около устата и очите. Отнема по-малко време от топаз, но и ефекта е само един (този който чисти и придава dreamy ефект.) Какво мислите? Има ли нещо общо с ефекта на Topaz clean?
| |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| |
| |
Elliеnor Grace Pearce ♥ Нов
Warn : Брой мнения : 2 Reputation : 0 Join date : 17.06.2012
| Заглавие: Re: Уроци Вто Сеп 04, 2012 4:59 pm | |
| Знам,че не е тук мястото за този въпрос,но не зная къде да попитам другаде.
Искам да ви помоля ,тези от вас, които разбират от tumblr да ми обяснят едно нещо за темите,защото не ми се получават.
Извинявам,се отново за неточното място за въпросът. Благодаря предварително. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Уроци Вто Сеп 04, 2012 5:53 pm | |
| | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Уроци Пон Сеп 10, 2012 6:25 pm | |
| Предполагам, че повечето от вас знаят как се постига този ефект, но все пак реших да направя урок:
1.Отваряме текстурата, която искаме да използваме (*или pattern-a). 2.тиваме в edit/Define pattern; 3.На нов документ/прозорец (или както е там) пишем текста (**цвета понякога също е важен); 4.Няколко клика върху слоя му и се показва поле Layer Style; 5.Избираме Pattern overlay; 6.От квадрата избираме текстура/pattern (виж също спойлера с една звездичка по-долу); 7.Тадаааа: Вижте спойлерите! * - Spoiler:
Pattern-а е десен. Когато сложим един до друг, те стават като едно. Така няма да ви се получават ръбчета като тук: Ако не ни мързи, обаче, можем да наместим текстурата (само ако е по-голяма) и да се получи нещо такова: Ефектно е.
** - Spoiler:
Цветът е важен ако искаш да използваш blend mode за pattern-a. Тогава цвета отдолу също ще се отбележи. Виж картинката на стъпка 6.
| |
|
| |
Elliеnor Grace Pearce ♥ Нов
Warn : Брой мнения : 2 Reputation : 0 Join date : 17.06.2012
| Заглавие: Re: Уроци Пон Окт 08, 2012 9:21 pm | |
| Здравейте имам един въпрос... Някои може ли да ми обясни как точно трябва да се направи фонът на скина ,както вашият със снимката на Селена,така че да не се повтаря.. Надявам се някой да ме е разбрал ;;д | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Уроци | |
| |
|
| |
| Уроци | |
|