| Everything about Miley.. you can find it here! | |
|
+5Тuтu. ♥ U make me so hot ...:СиС:... - NataLiya ~ rozaLie 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Everything about Miley.. you can find it here! Нед Окт 25, 2009 3:42 pm | |
| Е.. реших да направя тема, във която ще пусна всичко за Майли. Последни новини не съм сигурна че ще пускам, но всичко със времето си ..нека да започвам ;д..
Биография /кратка!/
Майли Рей Сайръс е родена на 23 ноември, 1992. Ржденното й име е Дестини Хоуп Сайръс, но тя си сменя името на Майли, което идва от прякоря - Смайли, баща й и казвал така, защото много се усмихвала. Баща й, е Били Рей Сайръс добре познат като кънтри певец, майка й е Тиш Сайръс. Всъщност, Майл не е само добре познатата актриса от "Хена Монтена". Тя е певица, писателка на песни, музикантка и дизайнерка. Соло кариерата на Майлс започва със издаването на нейният първи дебютен албум "Meet Miley Cyrus" през 23 юни 2007. Вторият албум на Сайръс е "Breakout" издаден на 22 юли 2008. Това е първият албум на Дестини, който не включва никаква музика от Хена Монтена. Естествено, достигнаха 1-во място на "Билбоард 200". И тази година - 2009, на 31 август излезна най-новият албум на Майли - "The time of our lives". През 2008 година, тя е на турнето си "Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds", издава и 3D във който участват и братята Джонас. Засне и "Hannah Montana: The Movie" със участието на Хена и Майли Стюърт. Майли е на турне "Wonder World" и едновременно снима най-новият си филм "The Last Song" който ще излезе през 2010.
________________________________________________________________________________
Дискография.
Disneymania, Vol. 4 - Various Artists - Released April 4, 2006 1. A Dream Is A Wish - Disney Channel Stars 2. Zip-A-Dee-Doo-Dah - Miley Cyrus 3. If I Ever Knew You - Cheetah Girls 4. Who's Afraid Of The Big Bad Wolf - B5 5. Reflexion Remix - Christina Aguilera 6. I'll Try - Jesse McCartney 7. Look Through My Eyes - Everlife 8. Candle On The Water - Anneliese Van Der Pol 9. You'll Be In My Heart - Teddy Geiger 10. Yo Ho - Jonas Brothers 11. Some Day My Prince Will Come - Ashley Tisdale 12. Bahama Roller Coaster Ride - Baha Men 13. Can You Feel The Love Tonight - Sara Paxton 14. Super Cali (BoiOB Version) - Orlando Brown 15. Monkey's Uncle - Devo 2.0
Wanna Be Your Joe - Billy Ray Cyrus - Released July 18, 2006 1. Wanna Be Your Joe 2. I Want My Mullet Back 3. The Man (Tribute To Dale Earnhardt) 4. I Wouldn't Be Me 5. What About Us 6. Country Music Has The Blues (featuring George Jones, Loretta Lynn) 7. The Freebird Fell 8. I Wonder 9. Lonely Wins 10. How've Ya Been 11. Ole What's Her Name 12. Hey Daddy 13. Stand (featuring Miley Cyrus) 14. Bonus Track: A Pain In The Gas
Girl Next - Various Artists - Released August 15, 2006 1. Aly & AJ – “Rush (remix)” 2. The Cheetah Girls – “Cinderella” 3. Kelly Clarkson – “Breakaway (exclusive acoustic version)” 4. Hilary & Haylie Duff – “Material Girl (from the Motion Picture ‘Material Girls’)” 5. Everlife – “Real Wild Child” 6. Vanessa Anne Hudgens (Gabriella from High School Musical) – “When There Was Me and You.” 7. Joanna - “Ultraviolet” 8. Jo Jo- “Baby It’s You” 9. Hannah Montana - “Best of Both Worlds” 10. Marie Digby - “Fool” 11. Jeannie Ortega featuring Papoose - “Crowded” 12. Hayden Panettiere – “Your New Girlfriend” 13. Jordan Pruitt - “Outside Looking In” 14. The Veronicas – “4Ever”
Hannah Montana Soundtrack - Released October 24, 2006 1. The Best Of Both Worlds - Hannah Montana 2. Who Said - Hannah Montana 3. Just Like You - Hannah Montana 4. Pumpin' Up The Party - Hannah Montana 5. If We Were A Movie - Hannah Montana 6. I Got Nerve - Hannah Montana 7. The Other Side Of Me - Hannah Montana 8. This Is The Life - Hannah Montana 9. Pop Princess - The Click Five 10. She's No You - Jessie McCartney
]Bridge to Terabithia soundtrack - Released February 13, 2007 1. I Learned From You - Miley Cyrus 2. Try - Hayden Panettiere 3. Keep Your Mind Wide Open - AnnaSophia Robb 4. A Place For Us - Leigh Nash And Tyler James 5. Another Layer - Jon McLaughlin 6. Shine - The Skies Of America 7. Look Through My Eyes - Everlife 8. Right Here - Jeremy Camp 9. When You Love Someone - Bethany Dillon 10. Seeing Terabithia - Aaron Zigman 11. Into The Forest - Aaron Zigman 12. The Battle - Aaron Zigman 13. Jesse's Bridge - Aaron Zigman
Disneymania, Vol. 5 - Released March 27, 2007 1. Part Of Your World - Miley Cyrus 2. Two Worlds - Corbin Bleu 3. So This Is Love - The Cheetah Girls 4. I Wan'na Be Like You - Jonas Brothers 5. When She Loved Me - Jordan Pruit 6. Kiss The Girl - Ashely Tisdale 7. Second Star to the Right [From Peter Pan] - T-Squad 8. Cruella De Vil - Hayden Panettiere 9. Colors Of The Wind - Vanessa Hudgens 10. Go the Distance [From Hercules] - Lucas Grabeel 11. Siamese Cat Song [From Lady and the Tramp] - B5 12. Reflection [From Mulan] - Everlife 13. Let's Get Together [From the Parent Trap] - Go-Go's 14. True To Your Heart - Keke Palmer 15. Find Yourself [from Disney Pixar's Cars] - Drew Seeley
Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus - Released June 26, 2007 Disc 1: 1. We Got the Party 2. Nobody's Perfect 3. Make Some Noise 4. Rock Star 5. Old Blue Jeans 6. Life's What You Make It 7. One in a Million 8. Bigger than Us 9. You and Me Together 10. True Friend
Disc 2: 1. See You Again 2. East Northumberland 3. Let's Dance 4. G.N.O. (Girl's Night Out) 5. Right Here 6. As I Am 7. Start All Over 8. Clear 9. Good and Broken 10. I Miss You
Breakout - Released July 22, 2008 1. Breakout 2. 7 Things 3. The Driveway 4. Girls Just Wanna Have Fun 5. Full Circle 6. Fly On The Wall 7. Bottom Of The Ocean 8. Wake Up America 9. These Four Walls 10. Simple Song 11. Goodbye 12. See You Again
Hannah Montana: The Movie Soundtrack - Released March 24, 2009 1. You'll Always Find Your Way Back Home - Hannah Montana 2. Let's Get Crazy - Hannah Montana 3. The Good Life - Hannah Montana 4. Everything I Want - Steve Rushton 5. Don't Walk Away - Miley Cyrus 6. Hoedown Throwdown - Miley Cyrus 7. Dream - Miley Cyrus 8. The Climb - Miley Cyrus 9. Butterfly Fly Away - Miley & Billy Ray Cyrus 10. Backwards (Acoustic) - Rascal Flatts 11. Back To Tennessee - Billy Ray Cyrus 12. Crazier - Taylor Swift 13. Bless The Broken Road (Acoustic) - Rascal Flatts 14. Let's Do This - Hannah Montana 15. Spotlight - Hannah Montana 16. Game Over - Steve Rushton 17. What's Not To Like - Hannah Montana 18. The Best Of Both Worlds: The 2009 Movie Mix - Hannah Montana
The Time Of Our Lives - Released August 28, 2009 1. Kicking And Screaming 2. Party In The USA 3. When I Look At You 4. Time Of Our Lives 5. Talk Is Cheap 6. Obsessed 7. Before The Storm - with The Jonas Brothers (live)
Останалото, ще постна после защото сега имам работа.^^ | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Нед Окт 25, 2009 5:09 pm | |
| Факти.
Рожденно име: Дестини Хоуп Сайръс /Destiny Hope Cyrus/ Прякор: "Смайли" /"Smiley"/ Професионално Име: Майли Сайръс /Miley Cyrus/ Дата на раждане: 23 Ноември, 1992. Китайски хороскоп: Маймуна Място на раждане: Франклин, ТН. /близо до Нешвил/ Родители: *Певец/актьор - Били Рей Сайръс /Billy Ray Cyrus/ *Летиша "Тиш" Файнли Сайръс /Leticia "Tish" Finley Cyrus/ Братя/сестри: *По-голям полубрат Трейс Сайръс *По-толяма полусестра Бранди Сайръс /Трейс и Бранди са от първата връзка на Тиш./ *По-малък брат Брейсън Ченс /Braison Chance/ *По-малка сестра Ноа Линдси. Цвят на косата: Кафява Очи: Синьо-зелени Местонахождение: Los Angeles, CA and a 500-acre farm in Nashville, TN Домашни любимци: Кучета - Локо, Таг, Мини Пиър, Джайси и Родео - във ЛА. Във ТН, Майли ила коне, живеещи във къщата на баба й. Инструменти: Китара, Пиано. Таланти: Актьорско майсорство, пеене, танцуване, писане на песни, дизайнерство. Най-добри приятели: Тори, Лесли, Манди и майка й.
Любими..
Джевърли: Пръстен на койн пише "Love", даден на Тиш от Били Рей. Книга: Не умирай / Don't Die/ Моята любов /My Love/ Детска кннига: Малката балерина. /Little Ballerina/ Тип на музика: Поп-рок Поп/R&B певици/певци: Хилъри Дъф, Кели Кларксън, Ашли Симпсън, Крис Браун. Кънтри певец: Били Рей Сайръс Песен от баща й: "Achy Breaky Heart" Албум: Breakaway от Кели Кларксън Актриса: Дженифър Анистън Актьор: Орландо Блум Филм: Steel Magnolias Сериал: Laguna Beach и The Hills Занимание през свободното време: пазаруване, каране на колелото си. Скор още^^
Първи.. Първо СиДи: Хена Монена саундтрака. Първата песен, която тя изпява: "L-O-V-E" от Капан за родители Първи песни, изпяти на сцената: "Blue Suede Shoes" и "Hound Dog" Първият й концерт: Били Рей Сайръс Първо купено СиДи: на Бринти Спиърс Първа прочетена книга: Good Night Moon
Скоро ще добавя още факти за Майли! А ако имате въпроси относно Майли питайте тук.. със сигурност ще ви отговоря.
А.. и да не забравя. Ще поста и цялата исория за Ник и Майли писана лично он Майли! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Нед Окт 25, 2009 9:40 pm | |
| Още ще постна.. покойко! | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Нед Окт 25, 2009 9:42 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Нед Окт 25, 2009 9:44 pm | |
| Омг има още мнго за постване! За Найли. Още факти. И какви ли не други глупости! ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Сря Окт 28, 2009 1:20 am | |
| Така, продължавам.
Като за начало, ето ви адресът на който може да изпращате писма към Майли.
Miley Cyrus Morey Management Group 1100 Glendon Avenue Suite 1100 Los Angeles, CA 90024 ____________________________________________________________________________ Хена Монтена
"Хена Монтена" е продукция на Дисни Ченал разкриващо живота на момиче, което живее два живота. Първия като номална тинейджърка, която отива на училище и другата да е известна поп звезда. Е.. тя трябва да балансира и двата живот и да не оставя другите деца да разберат, че всъщност я е Хена, защото ако всички разберат ще я "третират". Във сериалът, истинският баща на Майли - Били Рей Сайръс играе ролята на баща и мениджър, а Джейсън Ърълс - нейн брат, Джаксън.
Във някой друг пост.. МОЖЕ БИ ще поснта онформация за ВСЯКА една серия на Хана! ____________________________________________________________________________
Участия във филми/сериали и т.н.
Филми Хена Монтена: Филмът (2009) като Хена Монтена и Майли Стюърт. Болт (2008) като Пени Училищен Мюзикъл 2 като Момичето в басейна Голямата Риба (2003) като Рути
Телевизия.. Хана Монтана (2006-продължава..)
Гсуващи изяви.. "The Replacements" (Episode 3.11 Hollywoodn't) (July 7, 2008) .... Celebrity Star "The Emperor's New School" (Episode 2.11 Emperor's New Musical) (December 3, 2007) .... Mudka's Meat Hut Waitress "The Replacements" (Episode 2.05 The Frog Prince) (July 21, 2007) .... Celebrity Star "The Emperor's New School" (Episode 2.01 The Emperor's New Tuber/Room for Improvement) (June 22, 2007) .... Mudka's Meat Hut Waitress "Doc" (Episode 4.06 Men in Tights) (November 16, 2003) .... Kylie
тва последното, не ми се пишеше.. и си го намерих в нета.. сори, че не е преведено.
Утре.. или незнам кога още. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Чет Окт 29, 2009 1:03 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Чет Ное 12, 2009 11:34 pm | |
| Още информация. Майли има книга, която описва нейният живот. Тя споделя много неща чрез книгата. Ето и една глава от нея:
Майли Сайръс - 7 неща..
7 неща, по които съм обсебена повече от 5 секунди. 1. Краснопис. 2. Украсявам с мъниста. 3. Плетене за 2 секунди. 4. Албум с изрезки. 5. Да чета историята на Айнщайн. 6. Да съм морски биолог. 7. Висша мода.
7 места, които искам да посетя. 1. Фиджи. 2. Австралия. 3. Италия 4. Хаваи 5. Гелмания 6. Испания 7. Северна Каролина.
7 неща, които ми помагат да заспя. 1. A Fine Frenzy CD (група) 2. Да чета историята на Айнщайн. 3. Броене. 4. Да мисля за семейството си. 5. Да отговарям на емайли. 6. Бизнес срещи. 7. Да се гушна в кученцето ми, Софи.
7 неща, които Дядо ми, ми казваше. 1. "Колкото повече тъпваш в акото, толкова повече мирише." 2. "Устойчивостта е с качеството на характера на човека, той не е направен от желязо." 3. "Добро за гъската, добро за гъсока." 4. "Където и да отидеш...там си." 5. Времето, през което се опитваш, не е време да спреш да го правиш." 6. "Ти си пълен с ако, точно като коледна пуйка." =) 7. И любимата ми "Обичам те!"
7 звезди, с които искам да работя. 1. Хилъри Дъф 2. Дженифър Анистън 3. Мерил Стрийп 4. Шая ЛеБоф 5. Джон Ленън (не ми пука, че е мъртъв) 6. Джони Кеш (същото) 7. Елвис (Окей - падам си по мъртвите хора.)
7 неща, които ме държат будна нощем. 1. Sponge Bob 2. Coffee Bean 3. Да ям преди лягане. 4. Да чета Библията 5. Свиренето на китара. 6. Знаейки, че трябва да ставам рано. 7. Мислене за миналото.
7 храни, които обичам. 1. Овесена каша със сладолед. 2. Печено пиле с кетчуп. 3. Макарони и кетчуп. 4. Равиоли 5. Тестено топче за супа от Ckracker Barrel. 6. Тортиля 7. Яйца със сироп.
7 човека на изкуството, на които се възхищавам. 1. Бетовен 2. Пикасо 3. Стиви Уондер 4. Селин Дион 5. Джон Елдредж 6. Антонина Алмато 7. Metro Station /Метро Стейшън/
7 неща, които искам да променя в света. 1. Да сложа край на световния глад. 2. Хора които нямат дом и конфортно легло и семейство, при което да се приберат. 3. Гадни онлайн сайтове. 4. Училищните побойници. 5. Всички, които нямат чиста вода. 6. Гадна, холмонално-пълна, химично-натоварена неорханична храна. 7. Да сътворя мир.
7 неща, които искам да променя в себе си. 1. Колко шумна съм. 2. Къдравата ми коса. 3. Лошата ми кожа. 4. Любовта ми към малките кейксчета. 5. Ноктите на краката. 6. Пътят ми към това да бъда искрена със себе си. 7. Грухтящият ми смях.
7 неща, които ми се искаха да са верни. 1. Лекарството за рак е на път. 2. Стилът на 80-те да се върне. 3. Всички да се обичат. 4. Да съм добра художничка. =) 5. Джони Кеш да е жив. 6. Да мжем да връщаме времето. 7. Звездите да ни казват бъдещето.
7 неща, които ме натъжават. 1. Смъртта на дядо ми. 2. Това, че родителите ми никога няма да разберат колко много ги обичам. 3. Кончетата, че са без мен в Нешвил. 4. Хора, които не познавам Иисус. 5. Деца с родители, които не ги целуват всяка нощ и не им казват колко много ги обичат. 6. Брат ми да е на турне без мен. 7. Световният глад.
7 мой чудновати скимвания. 1. Винаги нося поне 5 гривни. 2. Затварям си едното око, когато се смея. 3. Никога не носа синьо и оранжево заедно. (Цветовете ми от средното училище.) 4. Мразя думите "свадлив", "незадоволителен" и "мек". 5. Чистя стаята си всяка вечер, преди да си легна. 6. Прякора ми е "с един чорап", защото единя ми чорап винаги пада когато спя. 7. Обелвам си лака.
7 причини, поради които не си приличам с Хана Монтана. 1. не съм перфектна. 2. Не харесвам ярки цветове. 3. Не обичам обувки на токчета. 4. Не нося перука. 5. Лоша съм в пазенето на тайни. 6. Не съм готина. 7. Баща ми не е мой мениджър. (Благодаря на Господ!)
7 неща, които мога да бъда като порастна. 1. Фотограф 2. Музикален директор. 3. Учителка по музика. 4. Писателка. 5. Композитор за филми 6. Пилот 7. Разходач на кучета.
Това беше за днес.. ;д | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Пет Ное 13, 2009 1:32 am | |
| Чичи супер си! Мерси много за инфото!!! А ти имаш ли книгата на Майли? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Пет Ное 13, 2009 1:43 am | |
| Мне, но замислям да си я купя ;д. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Пет Ное 13, 2009 2:36 am | |
| Чичи мерси мноооооооого за инфото ILY <333 xoxo Теди | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Пет Ное 13, 2009 2:45 am | |
| За нищо, хд.. честно, ако имате въпроси относно Майли..или няк`ва информация ако ви трябва пишете тук, ще се опитам да ви помогна^^ | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Пет Ное 13, 2009 4:26 am | |
| Moже ли аз да кажа нещо.... тва за Майли Уорлд ( май си пропуснала л-то ) тя има такъв сайт... офф сайта й да не става дума за него, защот там тя общува с феновете си... или поне там казва повечето важни неща | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Пет Ное 13, 2009 4:40 am | |
| A аз тряя си купа книгата й само, че сега като я преиздаде има много ново инфо | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Съб Ное 14, 2009 4:30 am | |
| Чичи , много ми харесва всичко дето си постнала тука. Поздравления! Браво! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! Съб Ное 14, 2009 4:34 am | |
| Още? Какво още? Остана да я доведеш при всеки един от нас. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Everything about Miley.. you can find it here! | |
| |
|
| |
| Everything about Miley.. you can find it here! | |
|