Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Любимо Домашно

Go down 
+31
Famous gurll.
МаНдАрИнКаТа
Keep It Real ;)
~Sweet SixTEEN
цветuu**
Jolie
Kat3t0 ♥
mimmy .
star18
iwkaa™
Adrian
~Rossita
bonita
БетС :)
NoW i'm BITCH <3
vassy
The_vampire_girl
Dhampir-babe♥
XxXUntouchedXxX
Miss*Sunshine
cMexypaH
xxHeadfirst
ladygaga
Alice~
~SellY <33~
xapricotkiss,,
~one and the same ...
candyx. .
SeLLsYy
U make me so hot
:..КифладжкийкА..:
35 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :
Любимо Домашно - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Любимо Домашно - Page 2 Right_bar_bleue

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

Любимо Домашно - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 7:43 pm

xxHeadfirst написа:
По английски.Обожавам тоя предмет sun

+1! И аз го обожавам, много ми е интересен, особено в граматиката, как всичко е завързано едно за друго sun. Мразя само писмените задачи, амаа ..ги реживявам някак.
Върнете се в началото Go down
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :
Любимо Домашно - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Любимо Домашно - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 485

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 19, 2010 8:03 pm

Обичам домашнте по математика!Мноооого ме изнервят и развиват у мен едно качество,от което наистина се нуждая-упоритост.
Също обичам да пиша есета,разкази,обяви,молби,заявления на английски.Винаги научавам по някоя нова дума. ;) ;)
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :

( : pf
Брой мнения : 1298

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 21, 2010 5:48 am

По литуратура. Много ми харесва да пиша ЕСЕ-та особено ако е на някоя свободна тема... :)))
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
~Sweet SixTEEN
Нов
Нов
~Sweet SixTEEN

Warn :

Брой мнения : 32

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeСря Авг 11, 2010 1:25 am

Любимо ми е, когато трябва да пиша есе :D
Keep It Real ;)
Редовен
Редовен
Keep It Real ;)

Warn :

( : A Day Without You, is like A Year Without Rain...
Брой мнения : 195
Местожителство : BG, Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 2:54 am

Домашното по физкултура: да научим упражненията. laugh
http://mirandacosgrove.bulgarianforum.net/forum.htm
МаНдАрИнКаТа
Маниак
Маниак
МаНдАрИнКаТа

Warn :

Брой мнения : 443
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeЧет Сеп 16, 2010 10:49 pm

Едно есе, посветено на молива. smile
http://the-four-kingdoms.forumotion.net/
Famous gurll.
Луд фен
Луд фен
Famous gurll.

Warn :

Брой мнения : 307

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeВто Яну 11, 2011 6:42 pm

Английски!Госпожа дава по 2-3 упражнения предимно да попълним приказката или да напишем новите изрази по 20 пъти x D
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeПон Яну 17, 2011 11:56 pm

Не може да се каже, че имам любимо домашно, но най - много обичам, когато трябва да пишем есета или интерпретативни съчинения. Най - лесно ми е и съответно най - приятно за правене.
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Любимо Домашно - Page 2 Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Любимо Домашно - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 8:44 pm

По български имахме една много лесна задача беше да изчислим там нещо Любимо Домашно - Page 2 688279 ...
☺☻Raлii☺☻
Напредващ
Напредващ
☺☻Raлii☺☻

Warn :

( : :)
Брой мнения : 55
Местожителство : В мечтите си

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 10:06 pm

По английски са ми любими домашните (не че ги пиша много, много). Може би, защото по английски ми е най-лесно!
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitimeНед Фев 13, 2011 10:11 pm

по Английски,защото ми е лесно и по Гръцки,защото ми е страшно забавно да уча нови неща. tongue
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Любимо Домашно   Любимо Домашно - Page 2 Icon_minitime

Любимо Домашно
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Любимо предавене?
» Любимо стихотворение?
» Любимо семейство?
» Любимо момче?
» Любимо видео и снимка

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте безплатен форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии